22.11.15

Balzámy EOS- stojí skutečně za povšimnutí?

Není tomu tak dlouho, co na český trh vtrhly legendární balzámy značky EOS. Pytel se s nimi však roztrhl již nějaký čas předtím a každý, kdo je neměl, jako by neexistoval, já jsem byla asi výjimkou, která po nich samozřejmě také ale pokukovala. Tím pádem mi udělalo opravdovou radost, když jsem jeden dostala k svátku od sestřičky. No a dnes mám ve své sbírce hned čtyři tyto poklady a nejhezčí na tom je to, že všechny jsem dostala náhodně od lidí, které mám ráda :-). V dnešním článku vám nebudu vykládat o ničem jiném, nežli o tom jaký dojem na mě tyhle proslulé balzámky udělaly.
  Pomegranate Rasberry byla první vlaštovka, kterou jsem si hned po několika použitích zamilovala. Skvělá přírodní vůně, nic chemického a na rtech tak příjemného, jsem dlouho neměla. Hlavně na období podzim/zima jsou podle mě tyhle balzámy doslova pokladem. Dnes již koukám pomalu na samotné dno výrobku, z toho důvodu jsem strašně moc ráda, že mám ještě další identické balení.
 Blueberry Acai a Vanilku mint mi kamarádka dovezla z Ameriky a mé nadšení je stejné jako u Pomegranate Rasberry, obě varianty božsky voní a stejně tak dobře hydratují rty!
Já osobně mám klasické balzámy nejraději, hlavně v chladnějším období, navíc jsou skvělým "podkladem" pro mnohé rtěnky, které jsou suššího rázu. Tím pádem je má odpověď na otázku: " Stojí opravdu EOS balzámy za povšimnutí?" jedno velké ANO! Nevidím za tím pouze reklamní a propagační tah, neboť já osobně je testovala bez jakékoli spolupráce. A sehnat je můžete buď na e-shopech  nebo nově v drogeriích DM.
Jaký je váš názor na tyhle balzámy?
Přeji vám krásný zbytek dne a moc se těším na vaše komentáře  ♥.

12 komentářů:

  1. Taky je mám ráda, navíc jsou přírodní, voňavé, chutné :D a svou práci plní. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám je taky ráda, hydratačně existují mnohem lepší balzámy, ale Eosy jsou super hlavně tou vůní a na osvěžení rtů během dne :-)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Eosy ešte doma nemám, ale je okolo nich naozaj ošiaľ, najmä vďaka tvojmu článku si ich asi zadovážim:)..ďakujem!
    Kukni môj blog:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ja ich tiež mám rada, ale sú aj lepšie balzamy.

    OdpovědětVymazat
  5. EOS milujem ! Doma mám tri - takisto blueberry, Pamegranate raspberry a ešte summer fruit a všetky milujem ♥ :) určite by som si chcela zaobstarať ešte nejaké :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Eos mám jeden a pro mě nic moc nedělá, přijde mi to jako normální trošku předražený balzám :D Mnohem radši mám vazelínu za 60 kč :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Me eos drive hodne lakaly, jenze potom jsem zacala na ne cist same negativni recenze, takze ted uz me spise vubec nelakaji.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. na tyto balzámy jsem moc dobrého nečetla, což mě odradilo od koupě. Ted ji zase zvážím :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som skúšala zatiaľ jeden mentolový a bola som fakt nadmieru spokojná, balzam pery hydratoval dostatočne, dobre sa nanášal a príjemne chladil, čo som v lete zvlášť ocenila. Teraz používam Carmex a Ziaja balzamy.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  10. Mají je už i v Rossmannu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jsou super, ale já mám nejradši jelení lůj z lékárny, ten velký :D :)

    OdpovědětVymazat
  12. je super, ja som tiež spokojná :)

    OdpovědětVymazat