04.11.15

Podzimní radosti

Krásný večer vám všem:-),
ani se člověk nenadál a máme tu listopad, někdy si říkám, že ten čas opravdu neskutečně letí. Jako takový první listopadový článek jsem si pro vás přichystala téma, které je podle toho, co žebříček oblíbenosti ukazuje, pro vás to nejoblíbenější.  Řeč není o ničem novém, nežli o pravidelných novinkách (za poslední dobu spíše o nepravidelných, tak snad o to více vás potěší!).
Přišel podzim a s ním i nutnost doplnit si zásoby v kosmetické taštičce. Samozřejmě, že přeháním, jednoduše jsem dostala chuť pořídit si nějakou krásnou rtěnku v nafialovělém odstínu, který mi na podzim přijde prostě úžasný. Rtěnka z řady Ultra Beauty (odtín Garden Rose) tak přispěla společně s linkami Mega effects liquid eyeline k dalšímu nákupu z Avonu (už se nemohu dočkat vánočního katalogu). Dále došlo také na tvářenku, na kterou jsem dělala recenzi v minulém článku. Odkaz najdete zde. Jakmile mi došla řasenka, rozhodla jsem se otestovat dlouho vyhlídnutou krasavici Lash Plumping od Yves Rocher. Ta nejen, že řasy neslepí a dá jim báječný objem, navíc je také prodlouží a ve finále máte očka jako kočka :-). Ještě více se mi však líbí fakt, že je hypoalergenní.
Dalším kosmetickým kouskem je korektor od Misslyn (03). Pro mne donedávna neznámá značka, kterou jsem objevila ve výprodeji v Globusu. Mé hodnocení je zatím následující, velmi příjemná konzistence, odstín i aplikátor...ale ta krycí schopnost a výdrž? nic moc bohužel. Poslední na řadu přichází malinový balzám od Balea, který jsem dostala od kamarádky. Na podzim/zimu v kabelce nesmí chybět.
Nepopsatelnou radost mi udělal předčasný dáreček k narozeninám. Bright Crystal jsem si vždy strašně moc přála pořídit, takže mě opravdu tohle překvapení neuvěřitelně potěšilo ♥. Vůně a balení lze shrnout jednoduše jedním slovem- božské!
Dekorací a bytových doplňků tu dnes na ukázku bude možná víc, nežli je zdrávo. Svíčka na obrázku je z Nanu Nana, ozdobný květináč Ikea (mimochodem skvělá úschovna pro laky na nehty). Čajík jsem dostala jako dáreček a zatím mi slouží jako pěkná dekorace. Krém na ruce mě baví díky skvělé vůni, ceně a praktickému balení ,je z Avonu.
Reklamu na Karin Herzong si schovám na jindy a spíše vás pobídnu mrknout se, co se skrývá v pozadí. Svícínek pocházející z Jysku  mě stál pouhých 70 Kč  a krásný rámeček vedle je opět Ikea.
Chlupaté polštářky jsem sháněla několik týdnů jako divá. Tentokrát Ikea zklamala, neboť 500 korun za jeden polštář se mi vážně dávat nechtělo, až takový blázen opravdu nejsem. O to víc mě potěšila "akce" v JYSKU, kde jsem jeden sehnala za 229 Kč. A však pozor, před týdnem jsem je tam viděla dokonce za 150 Kč, což docela naštve, ale jinak jsou vážně bezkonkurenční! Zbytek obyč. polštářků a svíček jsou opět ikeáckých.

Indiácký cardigan by byl asi takovým typickým symbolem letošního podzimu (kdyby tedy nějaký kloudný podzim byl).  I když jsem se těšila na to, jak si v něm budu pochodovat v brněnských ulicích, měla jsem ho na sobě opravdu jen snad dvakrát. Na jaře to však doufám budu mít příležitost napravit!

Bez čeho naopak neudělám za chvíli ani krok bude bez pochyby šála. Tahle teploučká je z H&M. 
Začátek semestru (teď mluvím k začátku září) si žádal i novou kabelku. Má oblíbená stálice byla bohužel menších rozměrů, takže jsem z ní tahala většinu věcí perfektně pomačkaných. Z toho důvodu jsem se rozhodla koupit si tentokrát prostornější kabelku, do které se bez problému vleze A4 formát. Tuhle preferenci splnila právě tahle krasavice z Mohita, která mě zaujala hned na první pohled. Uvnitř má navíc plno kapsiček a vleze se toho do ní toho opravdu moc.

Dnes to bude asi tak trošku vypadat, že snad přišel Santa Klaus, ale i tahle žlutá bunda z Reserved, kterou jste mohli vidět už i v minulém článku, byla tak trošku předčasným dárkem k narozeninám. Předčasným z toho důvodu, že jsem ji vyžankala o něco dříve,  aby mě v těchto chladných dnech mohla hřát. Podzimní/zimní boty jsou pořízeny z Deichmana, kde nyní můžete narazit také na samé skvělé ceny!

A souhrn všeho nového za poslední 2-3 měsíce je u konce. Já budu doufat, že jsem vám tímto článkem udělala radost, neboť jak bylo již řečeno na začátku, podle statistiky má tohle téma nejvíce zhlédnutí a také já osobně se moc ráda koukám k druhým, kde co pěkného se dá pořídit, abych se mohla případně inspirovat. Pro dnešek je to ale opravdu vše, tak se mějte krásně a dobrou noc, V.♥

14 komentářů:

  1. Ta kabelka je božská. A ta bunda má nádhernou barvu.

    OdpovědětVymazat
  2. Bright Crystal jsem si taky dlouho přála a dočkala se minulé Vánoce. Teď už jsem skoro na dně, ale určitě si pořídím časem další balení. Krém na ruce z Avonu mám taky a voní božsky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super věci, na podzim to je opravdu skvělý výběr. Kabelka je krásná

    OdpovědětVymazat
  4. Ta kabelka je pro mě topkou :) Moc krásná! :) A barva rtěnky je taky dokonalá. Uspěšný lov ;)
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný článek! Pončo a kabelka jsou boží :)
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Vendy super vecičky:)..a rúž z Avonu si chcem tiež objednať! Rada by som vedela, ako vyzerá ten tvoj rúž na perách. Ten krém s lotosovým kvetoma kakaom mám tiež a je super!..kabelka sa mi veľmi páči❤
    Kukni môj blog:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. naozaj krásne radosti ) Aj kozmetické aj tie ostatné. Páčia sa mi vankušiky aj cardigan.

    OdpovědětVymazat
  8. Ta kabelka je nádherná, nedávno jsem ji pořídila sestře k narozeninám, co se týče AVONU mám ho velice ráda a obzvláště některé produkty mi velice sedly. Podívejte se taky na můj blog není tam toho sice mnoho, ale články budou přibývat :) http://beautysarach.blogspot.cz/ těším se na Vás :)

    OdpovědětVymazat
  9. zamilovala jsem se do té šály - ta vypadá úplně k pomazlení a žádnou šedou šálu nemám, takže... :D polštářky jsou také moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super kousky! V nejbližší době musím také udělat nálet do drogerky a připravit se pořádně na podzim (nebo spíš zimu) :) Ten cardigan vypadá nádherně, škoda, že už je taková zima. :/

    OdpovědětVymazat
  11. Tolik super věcí! Mám přesně tuto šálu z H&M z minulého roku, je fakt ňuchňací :))

    A.
    Sororessa

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherné vecičky, čižmy sú super :)

    Pozývam ťa na môj blog: http://rebelliouslily.blogspot.sk/
    Ak sa ti páči, pridaj si ma do kruhov :)

    OdpovědětVymazat