25.11.15

Instadiář, tak jak ho znáte

Za poslední měsíc se toho událo poměrně dost, o čemž svědčí i můj zahlcený Instagram, který mě však baví a jak to tak vidím, každou blbůstku budu fotit i nadále. Doufám, že mezi vámi existují podobní instagramoví maniaci! Pokud ano, věřím, že vás dnešní článek bude bavit.

Měsíc listopad je pro mě měsícem, kterým jednak oslavuji brzký příchod zimy, ale především pro mne představuje dobu, kdy si uvědomím, že jsem vlastně zase o rok starší. Musím říct, že tyhle narozeniny jsem si naprosto báječně užila a to díky všem úžasným lidem, které vedle sebe mám a kterých si nesmírně vážím. Navíc jsem musela být opravdu asi děsně hodná (což není snad ani možné), jelikož jsem dostala samé nádherné dárky. Na Instagramu jsem se samozřejmě těmi prvními vlaštovičkami musela pochlubit. Dále bych chtěla napsat pár slov k minulému článku s EOS balzámy. Upřímně řečeno jsem nečekala, jaký sklidí úspěch a kolik komentářů u něj najdu. Tohle je vážně ta nejlepší odezva, jaká snad jen existuje, děkuji Vám  . V neposlední řadě přidávám náhled šatů, které jsem si pořídila na brzký maturitní ples bráchy a ségry. Šaty jsem zakoupila v brněnské prodejně Yes, I´m fashion  a musím říct, že jsem z nich nadšená.
Když to jinak nestíhám, musím vám vyfotit alespoň jedno #ootd  v zrcadle, haha. Jak je důležité míti Filipa- skvělé představení v Mahenově divadle. A vtipná fotka z cesty do školy nesmí chybět .Tuhle čtveřici uzavřu obrázkem, který zobrazuje hned 3 věci, které bezmezně miluji (káva, pletenec a Cola). S Coca- Colou a podobnými limonádami poměrně bojuji. Zelenou se snažím dávat obyčejné vodě, které je jednoduše tím nejlepším, co můžete do pitného režimu zařadit, i když mě samotnou tento fakt pěkně štve.
Ugova saleterie řádně okoštovaná, ale upřímně řečeno, jsem docela zklamaná, žádný zázrak, který jsem asi očekávala :-). Mnohem lepší variantou jsou domácí burgery, které nám kluci připravili. Byly vážně k světu, mňam, mňam! Taková ta náhoda, když svou drahou polovičku náhodně objevíte i na etiketě první láhve, která se vám dostane pod ruku. Typický školní dýchánek a zase ta káva! Doufám, že mi odpustíte, že ji zde vidíte už po milionté, asi v ní spatřuji něco fotogenického :-)).
Exkurze do Vodňanského kuřete, výjezd možná pro trošku silnější žaludky ale poměrně zajímavý + menší moudro k tomuto tématu : V ČR i v rámci EU se nemusíte bát, že se kuřatům podávají hormony, neboť je to legislativou přísně zakázáno, pokaždé když tuhle moudrost někde vidím, stojí mi snad všechny chlupy na těle. A dále se přesouváme... nečekaně ke kávě, ale věřím, že tahle limitka bude lákavá pro všechny milovníky sladkého, neboť tohle latté s karamelem a oříšky je vážně boží! Za zmínění určitě stojí i překrásně vánočně laděná Ikea a skvělá přednáška Jana Krause, která se na Mendelu nedávno konala.

A jsme u samotného konce. Myslím, že dnešních myšlenek bylo až, až a pokud vás tento svět Instagramu baví stejně jako mě, najdete mě nečekaně pod Vendelínem ( Vendelin6). 

 Krásný zbytek dne, těším se na všechny vaše postřehy, piště o čemkoli, co vás zaujalo :-)!

3 komentáře:

  1. pekný random, idem si spraviť kafčo :D :))

    OdpovědětVymazat
  2. To je měsíc plný zážitků. Tak to má být :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, tyhle články já ráda, baví mě si prohlížet fotky :) A dodatečně všechno nejlepší k narozeninám, ať se ti daří :) Já doufám, že svoji pandorku najdu pod stromečkem :) A exkurze na kuřata?! Tak to bych asi nedala...

    OdpovědětVymazat