08.09.15

Ten správný čas nejen na knihu

Čtení mě vždycky bavilo,
byla to taková má vášeň. S postupem času jsem však na knížky spíše zanevřela, což jsem se, ale se začátkem prázdnin rozhodla změnit. Dnes tu mám pro vás tedy několik tipů  na knížky, které si prostě musíte přečíst!

 Malé sladké lži (Lauren Conrad)- Cesta na vrchol v podání dnes již známé americké hvězdy L. Conrad. Skvělé čtení na zpříjemnění dne.

Papírová města (John Green)- Příběh o nespoutané Margo, která je jedno velké překvapení. Pokud upřednostňujete přeci jen raději filmy, nezapomeňte si skočit na Papírová města do kina na božskou Cara Delevingne v hlavní roli. Sama se na ně chystám, tak snad to ještě stihnu.

Seznam tajných přání (Lori Nelson Spielmanová)- Tohle moc milé čtení jsem přelouskala během dovolené a moc se mi líbilo, romantika se šťastným koncem, avšak žádná nuda, kde by děj stál!

Hvězdy nám nepřály (John Green)- Má cenu tuhle knihu představovat? Hvězdy nám nepřály je podle mě snad ta nejprofláklejší knížka za poslední dobu. Většina z vás o ní určitě slyšela nebo ji určitě viděla zpracovanou ve stejnojmenném filmu. Mně osobně se knížka moc líbila, i když těch posmrkaných kapesníku u ní nepadlo málo.

Divočina (Cheryl Strayedová)- Přiznám se, že tuhle knížku mám teprve rozečtenou. Zpočátku jsem jí nemohla přijít zrovna dvakrát na chuť, avšak s přibývajícími stránkami mi byla víc a víc sympatická, takže se nemůžu dočkat až ji dočtu.

A když uděláme malou odbočku od knih, dnes jsem po dlouhé době sáhla po novém čísle Cosmopolitanu. Parádní společník při snaze udržení se v posteli při řádění nemocí.

 Doufám, že se vám dnešní netypický článek alespoň trošku líbil, neboť většinou jsou na programu recenze. 

Jste také milovníci knih? Jaká je vaše nejoblíbenější?
Mějte se nejkrásněji.

13 komentářů:

  1. Divočinu mám doma, těším se, až na ni přijde řada :) Hvězdy jsem četla a byla to snad dosud jediná knížka, u které jsem fakt brečela.. Akorát teda na Papírová města jsem zatím neslyšela moc dobré ohlasy, tak ještě váhám, jestli si ji přečíst, nebo ne..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přijdou Papírová města jako vážně pěkná knížka, sestřička ji také chválí, ale zase je to také otázka vkusu, komu se co líbí, tak uvidíš :-). A co se ještě Hvězd týče, strašně dlouho se odhodlávám podívat se konečně na film, bojím se, že by z toho byl zase další potok slz jako právě u knížky.

      Vymazat
  2. Na vine sú hviezdy od Johna Greena som čítala a bola to krásna knižka :) Papierové mestá sa mi veľmi páčili takisto :) Ostatné som nečítala ešte, ale vyzerajú skvelo :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Papirova mesta jsem ted precetla a byly super, film urco take casem zkouknu.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se ted chystám na Papírová města, protože knížka Hvězdy nám nepřály se mi moc líbila. :) Pokud tě baví krimi, tak doporučuji Stalker od Lars Keplera.
    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za tipy :) Já teď četla knížku Tvá od jedné španělské autorky a moc se mi líbila :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné knižní tipy! Já se také snažím číst co nejvíc to jde, bohužel momentálně vede hlavně povinná četba :/ The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  7. Hvězdy nám nepřály byly úžasný, teď čtu Papírová města a blížím se konci, tak jsem zvědavá <3 A ten film musím vidět!
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo já jsem asi divná, ale od většiny těhle knížek mě odradilo to, jak o nich všichni básní :D A vlastně jsem dost klasik a ráda se začtu do něčeho ze starších děl "povinné četby".
    Ale asi to budu muset překonat a něco současnějšího si přečíst, abych si nepřipadala tak divná. :)
    Kdyby tě zajímaly moje knižní tipy, mám na blogu dva články :)

    OdpovědětVymazat
  9. Papierové mestá sú už dlho na mojom wishliste☺ Doporučovala by si ju?.. ja som si nedávno kúpila knižku Kam Zmizla, takže sa do nej plánujem pustiť, ale ak máš rada také trochu krimi určite si prečítaj knižku Sempre Navždy. Tá je skvelá:)

    OdpovědětVymazat
  10. Hvězdy nám nepřály <3 A na papírová města musím mrknout :)
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat
  11. Divočinu jsem četla, ale musím říct, že mě vůbec nebavila..

    Beauty Wishlist 2015

    OdpovědětVymazat
  12. Hvězdy nám nepřály jsem četla, ale ty ostatní knížky ne a musím říct, že mě hodně lákají :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat