27.06.15

Letní favorité od Bourjois

Hezký večer vám všem,
po delší době mám pro vás nachystaný opět nový článek tentokrát s letní tématikou. Recenze se týká dvou dekorativních výrobků od značky Bourjois.

První z výrobků je make-up Healthy Mix serum gel foundation. Jelikož jsem na něj četla na ostatních stránkách samou chválu, tak mě opravdu lákalo vyzkoušet ho také. Myslím, že určitě potěší všechny dámy, které od make-upu čekají spíše střední krytí bez efektu nežádoucí masky. Make-up velmi hezky přilne k pleti, netvoří na ní nežádoucí mapy a během dne bez problému vydrží. U mne byl jediným kamenem úrazu odstín, který jsem poněkud nevychytala. Stačilo však výrobek smíchat se světlejším make-upem a mohlo se zvesela testovat.
Dalším výrobkem, o kterém bude řeč je tvářenka 01 Nude Velvet, Cream Blush. Tento produkt mě zpočátku vyděsil svým "naoranžovělým" odstínem, neboť jsem byla doposud zvyklá přiklánět se čistě k tvářenkám růžového odstínu, ale mé obavy byly naprosto zbytečné. Tvářenka mě zaujala natolik, že se stala mým letním favoritem. Tvářím dodá hezký zdravý a opálený vzhled a nepůsobí nikterak přehnaně.
Oba výrobky jsou pořízené ze stránky Elnino.cz.
Musím uznat, že mě tento e-shop velmi mile překvapil, nejen svými příznivými cenami, ale také svým pestrým sortimentem. Doposud jsem byla zvyklá objednávat kosmetiku převážně z Parfums, tudíž mě objevení nového zajímavého eshopu nadchlo :-).
Jaký je váš oblíbený e-shop s kosmetikou?
Mějte se krásně a brzy snad u nového článku ♥.

10 komentářů:

  1. Já na eshopech kosmetiku moc nekupuji, ale elnino znám :).. Bourjois healthy mix mě láká už dlouho, stejně tak i tvářenky!

    OdpovědětVymazat
  2. O tomto make-upu jsem slyšela chválu, ale zatím jsem na něj nikde nenarazila.
    Od této značky mám tužku na oči a je parádní.
    Zvu tě k mé soutěži.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/06/soutez-podruhe.html

    OdpovědětVymazat
  3. Elnino je můj oblíbený eshop, jinde skoro nenakupuju :)
    A moc se mi líbí ta tvářenka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nějaký jejich makeup bych si ráda pořídila :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Tvářenky od Bourjois mě strašně lákají, snad si jednou nějakou vážně pořídím:-) skvělý článek:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Healthy Mix od Bourjois má i gelové dvojče? Samotný make-up miluju, na ten gelový budu muset mrknout! :3

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní30/6/15 09:09

    Můj oblíbený eshop s kosmetikou je krása.cz a momentálně jsem objevila galaxii přání, kde se chystám na paletku očních stínů. Od Bourjois jsem nic, co se týče dekorativní kosmetiky nezkoušela. Ale dá se říci, že si pravidelně kupuji deodoranty/antiperspiranty :)

    Monča

    OdpovědětVymazat
  8. Výrobky Bourjois začínám mít také čím dal raději. Vede CC krém, tekuté rtěnky Rouge edition a pudr Bio détox :)

    OdpovědětVymazat
  9. tak oba produkty se chystám koupit si už dlouho, právě že jsem slyšela, že se Chanel a Bourjois vyrábí ve stejné továrně
    http://plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Jej pěkný blog, já kosmetiku na internetových eshopech nenarušuje, protože si vše potřebuji předem vyzkoušet :) jinak krásný blog ;)

    Jen pro zajímavost můj blog je www.majdulii.blogspot.cz budu ráda když se podíváte a třeba i poradíte jaké tam jsou chyby a co by jste zlepšili. Moc děkuji :)

    OdpovědětVymazat