26.10.14

Suché šampóny od Batiste konečně otestovány!

Příjemný večer vám všem.
Myslím, že většina z vás již určitě někdy slyšela o legendárních suchých šampónech Batiste. Jelikož jsem se rozhodla konečně bojovat s tendencí mýt si vlasy každý den, bez kvalitního suchého šampónu bych se rozhodně neobešla. Zdali však suchým šampónům Batiste náleží opravdu veškerá chvála, která je na jejich účet často přisuzována, se můžete dozvědět právě teď.

Oba suché šampóny jsou pořízeny z parfumerie Douglas. Prvně jsem se rozhodla vyzkoušet 50 ml balení, které mě hned zaujalo díky úžasné vůni třešní. Musím říct, že již po první aplikaci jsem byla nadšená. Suchý šampón stačí nastříkat ke kořínkům vlasů, 2 minutky nechat působit a poté vyčesat. Nevím zdali je to pouze můj subjektivní pocit, ale zdá se mi, že vlasy nabudou neskutečně na objemu. Navíc jednou jsme ve výhodě my blondýnky, jelikož drobné bílé částečky nejdou ve vlasech vůbec vidět. Tento zmíněný efekt skvěle upravených vlasů mi vydržel kupodivu celý den, navíc vůně třešní je v tomto případě vážně famózní. Jediné mínus je však fakt, že jsem na něj bohužel nenarazila ve větším balení, které obsahuje 200 ml a vyjde podstatně levněji. Za 50 ml dáte 49 Kč, kdežto za to 200 ml, 109 Kč, což rozdíl je. Tím pádem neskutečně rychle vypotřebované malé balení jsem musela vyměnit za originál, který jsem ve větší variantě našla. V malém balení jsem například ještě objevila lákavou vůni s tropickým ovocem. Takže pokud se chystáte na zkoušku otestovat 50 ml balení, výběr je poměrně široký.
Co se dalších zkušeností se suchými šampóny týče, tak zde mohu zhodnotit pouze suchý šampón od Syoss, který nebyl vůbec špatný, ale Batiste, mi vyhovuje o mnohem více.

Jaký je váš tip na kvalitní suchý šampón za rozumnou cenu?
Rozhodně budu moc ráda za veškeré vaše odpovědí, díky kterým se budu moci třeba příště inspirovat.
 Šampóny Batiste lze nakupovat na: Xantea.cz

27 komentářů:

  1. Já suché šampony nepoužívám, vlasy se mi nemastí a nemusím si je mýt zas tak často, takže 2x týdně to přežiju :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si koupila ten s vůní tropického ovoce a měli právě jen 50ml :-/ Jěště jsem ho nezkoušela tak jsem moc zvědavá ale voní opravdu nádherně !!!!!!!!!

    KlarissAddell

    OdpovědětVymazat
  3. Mám tropickou variantu ve velkém balení. A viděla jsem vlastně všechny varianty ve velkém balení. Moc se na šampon těším, ale ještě spotřebovávám jiné zásoby. Ale spíš by se mi hodila varianta na tmavé vlasy, kterou nemůžu nikde sehnat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi ani neříkej :-( :-D, já ve velkém balení sehnala právě jen zmíněný originál.

      Vymazat
  4. Já vlastním suchý šampon od Isany a vyhovuje mi, ale tento vypadá taky moc dobře, láká mě ta vůně :).

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna jsem psala recenzi na Klorane, ze mě lepší jak Batiste :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem pár suchých šampónu vyzkoušela, ale žádný mi nepomáha tak jak bych potřebovala, bohužel..

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  7. Já si na suché šampony absolutně nepotrpím. Mám doma jen Syoss který jsem chtěla vyzkoušet a asi ho nikdy nespotřebuji. Každopádně jsem si článek i tak ráda přečetla a moc se mi líbil :).

    OdpovědětVymazat
  8. Mám suchý šampon Lee Stafford a miluju ho!! Kupuju si ho už poněkolikáté!

    Sororessa
    Zveme vás na naši giveaway! ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ho doma taky a přijde mi fajn, na rychlé použití vystačí :)!

    OdpovědětVymazat
  10. miluju Batiste, vždy mě zachrání když chvátám a nestíhám si umýt hlavu..vlasy nádherně voní, jsou objemější,lesklejší..za mě ANO :)

    OdpovědětVymazat
  11. Suche sampony nepouzivam, ale tento by se mi I hodil

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ten třešňový jsem si koupila taky, chtěla jsem vyzkoušet, ale zjistila jsem, že pro mě je prostě lepší si vlasy umýt a je to :) A já se teda musím přiznat, že vlasy se mi vůbec nemastí, takže když si umyju vlasy 2x do týdně tak super :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  13. Batiste som používala cez leto, teraz mám doma Schaumu, ale neviem povedať, ktorý je lepší, oba mi vyhovujú a pekne voňajú. Neodporúčam asi len Garnier, to snáď ani nie je šampón... Day By Day

    OdpovědětVymazat
  14. Ja si radšej vlasy umyjem ako použiť suchý šampón ale ak si to situácia vyžaduje tak použijem Syoss. :)

    OdpovědětVymazat
  15. O týchto šampónoch som už počula veľa pozitívnych recenzií, ale ešte som sa k nim nedostala, u nás na Slovensku Douglas asi ani nemáme, aspoň o tom neviem :) Dosť ma prekvapila veľmi dobrá cena.

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. U nás v Douglesu mají všechny varianty ve velkém i v malém. Jen se nedá sehnat verze XXL volume, která dodává vlasům neuvěřitelný objem, nejvíce ze všech těchto šamponů. Ten kupuju na netu a používám jako jediný stylingový prostředek.

    OdpovědětVymazat
  17. Osobně jsem Batiste zkoušela a hrozně mě zklamal, přišlo mi, že s vlasy neudělal vůbec nic a snad jsem je měla dokonce ještě mastnější :D můžu za sebe ale určitě doporučit Amicu od Alpy, za třicet korun je to naprostý zázrak a udělá hodně parády. S aplikací se musí opatrně, není to sprej, ale vyloženě se to do vlasů sype, ale je fakt parádní! :)

    fashionbeautylovexy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. O týchto suchých šampónoch som ešte nepočula. Ale páči sa mi retro obal! :P
    Inak máš veľmi pekný blog a o jedného čelna GFC viac :)
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  19. Já, jelikož mám ofinu tak suchý šampon je moje záchrana, a měla jsem od baley, mám tmavě hnědé vlasy a byla jsem moc spokojená, celkem velké balení, také přidával na objemu (používala jsem ho i kvůli tomu a ráda) a držel ve vlasech krásně celý den... ale tenhle musím zkusit

    OdpovědětVymazat
  20. ten třešňový si chci pořídit =)

    OdpovědětVymazat
  21. ja som si minule v Douglase vo Viedni jeden kupila a už par krat mi zachranil vlasy ked sa mi fakt nechcelo ich umyt :)

    OdpovědětVymazat
  22. Viděla jsem i ten třešňový ve velkém balení a od té doby, co jsem vyzkoušela tento suchý šampon, jiný nepoužívám. Jsou skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Taky jsem v Brně nenarazila na ten třešňový ve velkém :( Ale teď testuji ten novější od Balei - Trend it up, který stojí myslím kolem 59 Kč a je ho taky 200 ml ! :))
    Coffee with milk and two sugars

    OdpovědětVymazat
  24. bože.. ani nevíš, jak dlouho jej sháním.. neobjevila jsem jej nikde jinde, než na e-bay a ty mi teď povíš, že se dá sehnat v Douglasu :D :O.. okamžitě musím pro něj! :D <3

    OdpovědětVymazat
  25. Já Batiste koupila v českém e-shopu na http://www.xantea.cz/tagy/batiste/ a druhý den došel. :)

    OdpovědětVymazat