17.10.14

Podzimní novinky od Yves Rocher

Hezký večer milí čtenáři,
v dnešním článku bych vám ráda představila pár novinek z letošní podzimní řady od Yves Rocher.
K testování mi byla poskytnuta krásná paletka očních stínů vhodná k vytvoření kouřového líčení a smyslná vůně Quelques Notes d´Amour. Pokud se chcete dozvědět něco nového o těchto novinkách, stačí se pohodlně usadit a pokračovat ve čtení.
Jako první začnu paletkou, neboť ta si mě získala okamžitě. Zprvu jsem se sice zalekla poněkud výraznější kombinace barev, ale mé obavy byly zbytečné. Se stíny se pracuje jedna radost, jsou krásně pigmentové a design paletky je také kapitola sama o sobě. V zkratce, pro mne značka ideál, zlatá elegance mě totiž nikdy nezklame. Balení je navíc opatřeno praktickým zrcátkem a dvěma aplikátory.
Co se celkové charakteristiky týče, vybrat si můžete dohromady z 6-ti různých kombinací. Pokud se rozhodnete pro aplikaci stínů "na sucho", výsledkem je matný, saténový či třpytivý efekt. Při vlhké aplikaci se saténové a třpytivé stíny promění rázem v metalické. Matné stíny budou naopak zase více intenzivní. Já osobně tu pro vás mám na ukázku variantu Aquatique subtil, se kterou se dá vykouzlit především krásné večerní líčení. Decentně však můžete docílit i vkusného a elegantního looku na běžné denní nošení. Tuhle paletku bych celkově vzato ohodnotila jako velmi zajímavou právě díky kombinaci stínů, které obsahuje.
Další na řadu přichází již zmíněná vůně Quelques Notes d´ Amour. Základ tohoto luxusního parfému tvoří růže s guajakovým dřevem společně s pryskyřicí benzoe.
Zdali vám tento parfém sedne či nikoli, je čistě individuální. Jedná se spíše o těžší vůni, která se podle mne skvěle hodí třeba na večer. (Přes den spíše upřednostňuji lehčí vůně).
Musím říci, že bych celkově oba výrobky zhodnotila pozitivně. Tím pádem určitě doporučuji hodit v prodejnách YR po těchto pokladech očko.
Jaká je vaše zkušenost se značkou Yves Rocher?
Mějte se krásně a hezký zbytek dne, V.

13 komentářů:

  1. Paletka vypadá zajímavě a parfémek doma mám v 5ml baleníčku - bohužel mi až tak moc nevoní, takže o koupi neuvažuji. :)
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  2. Mám zelené a jsou krásné, ale používám pouze nasucho, přes den naprosto ideální. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem se ted nedávno dívala v YR na nějaké stíny, nevím jestli to byl zrovna tento druh, ale byly super :). Já si právě chci koupit něco z dekorativky od Yves Rocher, mám rtěnku a ta je úžasná. A taky jsem měla řasenku kdysi a byla také fajn. Jejich vůně mi ale nevyhovují.

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka je moc pěkná a vůně se mi vzhledem taky líbí. Já jsem měla od YR jen sprchový gel, ale jak dopotřebuju svou zásobu kosmetiky, tak bych chtěla vyzkoušet i produkty od YR :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. super, díky za tip :)
    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Stíny vypadají super, ale nejsou to zrovna mé odstíny :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. paletku jsem také dostala k testování, bohužel stíny jsou sice krásné, ale pro mě nevyužitelné :/

    OdpovědětVymazat
  8. Aj mne prišli tie tiene na zrecenzovanie :) Sú skvelé. A ako si sama písala že design paletky je sám o sebe kapitola, tak s tým úplne súhlasím. :)

    Leus Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  9. paletka vypadá krásně, ty barvy jsou boží
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, může se zeptat jak se dostáváš k tomu testování těch výrobků?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, určitě. Většinou je tomu tak, že mě osloví ta daná firma :-).

      Vymazat