22.07.14

Úprava obočí s Alverde

Hezký večer vám všem,
po outfitovém článku většinou přichází příspěvek čistě kosmetický a ani dnes tomu nebude jinak. Docela jsem se zastyděla nad faktem, že se tu doposud nenacházela žádná recenze, která by poukazovala na proslulé výrobky od Alverde. Přesněji řečeno, zaměříme se na úpravu obočí. Názornou ukázku jak se starám o své obočí třeba já osobně, si však nechám na příště :-).

l) Tužka na obočí 
Tužky na obočí od Alverde se vyrábí ve dvou variantách. (Aspoň tedy v našich DM). Já osobně si pořídila rozhodně tu světlejší. Musím se vám přiznat, že jsem však byla poměrně překvapená, že odstín 01 blond není zrovna dvakrát světloučký. Tím pádem nevím, zda-li by všem blondýnkám zrovna padl do noty. To by však byla první a zároveň poslední výtka. Celkově bych tuhle tužku totiž ohodnotila jako kvalitní. Tuha dle mého názoru spadá do takového zlatého středu. Obočí s ní tedy dokreslíte jedna báseň. Navíc musím ocenit šikovný kartáček, který se nachází na druhé straně tužky. Seženete v drogeriích DM za 69 Kč.

2) Gel na obočí 
Pokud se vám tužky neosvědčily a hledáte něco nového, zkuste to s gelem na obočí. Odstín jsem si vybrala stejný jako u tužky (01 blonde). Aplikace s gelem je poměrně snadná a rychlá. Pomocí kartáčku, který je téměř identický s klasickým od řasenky, aplikujete zabarvený gel několika tahy na obočí. Samotný gel mi navíc velmi příjemně voní, což je sice vedlejší, ale za zmínění to možná stojí. Gel můžete sehnat v drogériích DM za 89 Kč.

A jaké kosmetické pomocníky upřednostňujete vy při úpravě obočí?

Nemohu se dočkat všech komentářů, piště, piště a klidně třeba přehánějte, budu jedině ráda. Dobrou noc, vaše V. ♥

22 komentářů:

  1. Pěkný článek, Vendulko :-)
    Na gel na obočí od této značky jsem slyšela jen samou chválu. Ráda bych ho v budoucnu vyzkoušela. Ve městě máme DM rovnou dvě, bohužel ani v jednom jsem na tento produkt nikdy nenarazila :-( :-D tak fakt nevím... :-D
    Jinak momentálně používám tužku na obočí od Yves Rocher.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji Ivanko, jsem fakt ráda, že se článek líbí :-) ♥. A jinak opravdu ? Já ten gel mám ze Svitav. A jinak YR tužku sem také jeden čas používala a docela sem si ji pochvalovala.

      Vymazat
    2. Minulý týden se mi poštěstilo a v obchodě jsem nalezla dva poslední!! :-D takže jsem se konečně dočkala :-)

      Vymazat
    3. Jéé, fakt ?:-D Tak vidíš! Štěstí se nakonec usmálo ♥. Doufám, že budeš s výrobky jedině spokojená :-)

      Vymazat
  2. Oba výrobky jsem měla za svůj život několikrát a vdy jsem byla moc spokojená :) Tužku jsem si koupila snad 3x, pak jsem vyzkoušela tu od Catrice a zatím jsem u ní zůstala (ačkoli jsou na tom s Alverde stejně co e týče kvality) a Brow Gel jsem měla snad 4x, ani nevím, proč jsem ho přestala kupovat. Možná udělám opět takové znovuobjevení a koupím je, až půjdu příště do déémka :)
    Díky za článek :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak značku Catrice jsem na obočí zatím nezkoušela :-O, to budu muset napravit :-D ♥. A jinak jsem ráda, že se článek líbí Hedvičko :-).

      Vymazat
  3. Vidím, že mnohé blogerky v poslednom čase zistili, že Alverde je proste skvelá kozmetika :D Ja osobne túto značku milujem! Ale gél na obočie som ešte stále nevlastnila. Už sa naň chystám veľmi dlho, tak snáď sa konečne dokopem si ho ísť kúpiť :D Na ceruzky moc niesom, no možno, keď už budem v tej drogérii, po nej nakoniec siahnem tiež. Skvelý článok Vendulka :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak :-D, nestačím se divit, ale Alverde si mě vážně každým dnem více a více získává!

      Vymazat
  4. po těhle věcech už delší dobu pokukuju :) teď ale používám stín od Inglotu a průhledný gel Catrice

    OdpovědětVymazat
  5. Já si obočí pouze dokresluji tužkou na obočí od Essence, která mi vyhovuje. :) Nestojí moc a mě přijde fajn. :) A někdy si to obočí ještě ... jak to říct.. prostě si nastříkám lak na vlasy na prst a tím si přejedu to obočí aby drželo tak jak chci :D
    http://jeanne-s-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je nejdůležitější, najít přesně to, co člověku sedí, bez ohledu na značku :-). A jinak tento trik taky občas používám, je k nezaplacení :-D!

      Vymazat
  6. Gel jsem si kupila ten tmavší a stejně je pro mě moc světlý :( nevím proč nedělají černy. Takže ho nevyužiji. Používám paletku od w7 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu ?:-( To já mám většinou opačný problém musím říct.

      Vymazat
  7. Já mám na obočí tužku od Essence, ale chci se taky podívat po Alverde, protože si to všichni dost chválí. Těším se na článek, jak si upravuješ obočí ty, abych to viděla na živo ty barvy :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to ráda slyším, brzy něco na tento způsob určitě připravím :-).

      Vymazat
  8. gel na obočie mam tiež je super až na to že sa dalahko zmit vodou ale budiš... alverde je skvela:)

    OdpovědětVymazat
  9. Gel mám taky moc ráda, ale bohužel je trochu nemožné ho sehnat. Všude jsou pořád vyprodané....

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Brně jsem se po něm zatím nekoukala :-(, tak je to možné...

      Vymazat
  10. O tom gelu už jsem toho taky slyšela spoustu :).. doufám, že ho u nás DM seženu, brousím si na něj zuby už nějakou dobu..
    modniblog.com

    OdpovědětVymazat
  11. já to se svým obočím moc neumím, takže nic kromě pinzety nepoužívám :D jen hodně zřídka ho vyplním třeba stínem, jinak vůbec.

    OdpovědětVymazat