31.07.14

Kosmetický haul

Dobré ráno vám všem!
New in si vedou v žebříčku oblíbenosti stále lépe a lépe. Tím pádem bych si nedovolila ošidit vás o tento typ příspěvku ani tentokrát. Dnes se však zaměříme čistě na kosmetiku. Na zbytek si musíte počkat zase příště. Tak se do toho pojďme pustit :-)!

l) Aussie Volume
Aussie je bezesporu moje jednička. Dlouho jsem to bez tohoto bezchybného šampónu nevydržela. Perfektně umyté a božsky provoněné vlasy, přesně tohle je výsledek, kterého se díky šampónu Volume dočkám. Tím pádem vřele doporučuji tuhle australskou značku vyzkoušet. Ve svém sortimentu v péči o vlasovou kosmetiku toho má čím dál více.

2) Balea osvěžující sprej
Tento výrobek jsem se rozhodla prubnout především díky vašim recenzím. Četla sem na něj totiž opravdu mnoho chvály. Na horké dny je vážně úžasný, dokáže příjemně osvěžit, do kabelky se bez obav vleze a stojí pár korun. Co více si do letních dnů ještě přát?

3) Avon sada
Klasika v podobě sprchového gelu, tělového mléka a tělového spreje. Vůně orchideje a borůvek mému nosu jedině lichotí a celkově bych tuhle sadu ohodnotila jako povedenou. Krém je dostatečně hydratační, tělový sprej + sprchový gel splňují to, co slibují.

4) Dermacol tělové mléko s kokosovým olejem
Tento výrobek vážně stojí za povšimnutí. Pokožku perfektně zvláční, hydratuje a navíc ještě božsky provoní. Více jsem o tomto krému psala nedávno. Mrknout můžete zde.

5) Victoria´s secret Love Spell 
O této toaletce jsem vám básnila také nedávno, tudíž si myslím, že není třeba znovu se opakovat. Tuhle krásku nosím s oblibou všude sebou a na léto se dle mého názoru parádně hodí. Kdyby vás zajímalo cokoli dalšího, stačí se podívat sem.

6) Lak na nehty Gabrini + Yves Rocher
Fialkový lak od značky Gabrini jsem si dovezla letos z Kréty. Mám vyzkoušeno, že tyhle laky jsou snad nesmrtelné a vydrží i několik let. Letos jsem se rozhodla pro lila odstín, který vypadá na nehtech vážně parádně. Lak je navíc s 3D efektem, na nehtech tak vytvoří opravdu úžasný povrch. Takže pokud se chystáte na dovolenou třeba právě do Řecka, tak po těchto pokladech na nehty určitě mrkněte. Další laky, které vám zde představím jsou ty od Yves Rocher. Nedávno mi došly tyhle dvě miniaturky na otestování a tmavší variantu (Ombre pourpre) jsem si poměrně oblíbila. Na léto preferuji především neonové barvičky, ale odstín tohoto typu je zase příjemnou změnou. Tendre jaune (žlutý odstín) na mě působí optimisticky, na jaro+ léto pro mě představuje odstín značky ideál.

7) Maybelline Affinitone korektor
Tento korektor mám teprve krátce, ale již teď ho mohu jedině vynachválit. Doporučila bych jej především na zakrytí kruhů pod očima popřípadě nějakých nedokonalostí. V drogérii jsem narazila akorát pouze na dvě varianty, z nichž jsem si vybrala tu tmavší 03 sad. Upřímně řečeno mi však přišly oba odstíny téměř identické.

8) L´oréal Paris Super Liner So Couture
Za tento objev mohu poděkovat jedině mé oblíbené blogerce Leničce. Hrozně dlouho jsem hledala výrobek, kterým by šla vytvořit sytá a krásná linka. Svůj kosmetický grál mezi linkami na oči jsem našla právě v tomto případě. O této dokonalosti rozhodně neslyšíte poprvé!

9) Maybelline Colorsensational Shine Gloss 
Pokud rádi nakupujete v drogériích DM, tak vás jistě potěší fakt, že při nákupu zřejmě jakéhokoli výrobku z dekorativky dostanete možnost vybrat si jako dáreček z několika lesků od Maybelline. Přesné znění této akce však bohužel nevím. Sama jsem na lesk koukala jako tele na nová vrata a vůbec nevěděla, že něco takového právě probíhá. Tím pádem pokud máte někdo více informací než-li já, sem s nimi :-)! Má volba padla na 150 Pink Shock, na rtech vypadá moc hezky a i když lesky na rty zrovna nepreferuji, tento mi sedí.

A co pěkného jste si za poslední dobu pořídily za kosmetické věci právě vy, milé dámy?

Piště komentujte a hlavně mi určitě napište, jaká recenze by vás zajímala ze všech nejvíce. Ještě jednou vám přeji to nejkrásnější ráno a doufám, že se na blogu zase brzy potkáme, s pozdravem vaše V. ♥

22 komentářů:

  1. Hezke nakupy, me tenhle mesic pribylo jen par kousku :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. JÁ jsem si včera koupila tužku na obočí od Existence a suchý sampon od Batiste jinak mám teď kosmetiky plno :-) Včera jsem si umyvala vlasy tou sadou od Aussie jak byla v Elle a jak pak vypadaly vlasy to byla hrůza :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tento šampón od Aussie úplne zbožňujem, fakt čistí dokonale a tá vôňa je skvelá:) Ja som si nedávno kúpila nejaké sprcháče od Baley limitované edície a všetky sú perfektné:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké věci sis pořídila :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné nákupy :) Tělové spreje od Avonu mám moc ráda :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Pořídila sis fajn věci :). Já si koupila stíny L'oreal, pár věcí Balea, čistíci gel na obličej a to je asi vše :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super článok
    http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. U Avonu tyhle sady vždycky vyhrávají :) já sama jsem si teď objednala asi 7 věcí :).
    Dermacol Karibský sen mám v podobě sprchového gelu a za mě teda palec dolů - ta vůně je při mytí naprosto příšerná.
    Minerální sprej od Baley jsem si koupila hnedle 2x a určitě to ani nespotřebuji za tohle léto a Aussie je nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé věci, po pár z nich taky koukám:)

    http://charmed-all.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkné nákupy, vše mám teď moc ráda :)
    Aussie zbožňuji, Avon mám také ráda a mají koukám hezké sady :)
    Maybelline lesk na rty jsem si v jiném odstínu kupovala před týdnem a jsem s ním velice spokojená na to, že nemám ráda lesky. O akci jsem tedy vůbec neslyšela a ráda bych jí uvítala ! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já nevím proc ale šampony Aussie mi asi nevyhovují :D koupila jsem si ty co byli v Elle a umyla jsem si s nimi vlasy večer a na druhý den po ránu se mi začínali už mastit, takže asi tak no :) Já jsem si dneska koupila sprcháče od Baley a jeden lak na nehty v mint barvičce :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Šampón Aussie si plánujem kúpiť hneď ako dominiem zásoby z Vianoc, vždy si k nim v drogérii musím ísť privoňať:-) Day By Day

    OdpovědětVymazat
  13. Aussie šampony jsou skvěle! Hned jak dopotřebuji ten co mám doma, chci vyzkoušet tenhle :))

    OdpovědětVymazat
  14. great products!

    www.lilacwish.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. asi si pořídím ten osvěžující sprej od balei... baleu miluju a četla jsem na něj spousta chváli :)

    OdpovědětVymazat
  16. Už dlouho chci Aussie vyzkoušet. Asi brzy zajdu do DM, kde mají velký výběr :)
    www.cheap-vogue.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. same super veci! hned by som vsetko brala!
    Pozyvam na DERMACOL giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/07/letna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  18. Super nákup :)

    Zvu tě ke mě na giveaway o 20$, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  19. Great! :) Followed you!! xx

    http://www.valeskamitrano.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. sprcháč musí voniať úžasne :)

    http://just-followyourdreams.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  21. Samé super veci :))

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  22. ten sprejík od Baley mám také - na léto fakt skvělé osvěžení a cenově je to taky paráda! :) tu toaletku od VS bych si taky nechala líbit.

    OdpovědětVymazat