18.04.14

Ofina + kadeřnické výrobky, na které si brousím zoubky

Hezký večer moji milí,
dnes budou jednoznačně hlavním tématem vlasy. Jelikož jsem již delší čas toužila po nějaké menší změně, rozhodla jsem se nakonec pro ofinu. Upřímně řečeno, tohle rozhodnutí jsem udělala pomalu z minuty na minutu, ale v žádném případě tohoto kroku nelituji. Finální výsledek však můžete ohodnotit rovnou vy sami :-), jsem na vše názory upřímně zvědavá. Jinak se především vrhneme na vlasové výrobky, na které jsem dostala doporučení od své nejmilejší kadeřnice.


 Šampón L´oreal Proffesional Paris Lumino Contrast 
Má "menší" sbírka šampónů je již myslím docela jistě profláknutým tématem. Ani tentokrát jsem neodolala a házela očko po nějakém dalším výrobku z mé oblíbené kategorie. Tento šampón mě zaujal již na první pohled. Krásné růžové balení s praktickou pumpičkou je aspoň z mého úhlu pohledu značka ideál. Šampón jsem dokonce stihla již dnes otestovat, jelikož jsem od kadeřnice dostala vzoreček, stejně tak i od dalších výrobků. No není úžasná ? :-). Jinak mé první posouzení je takové, že se výrobek zatím jeví jedině pozitivně. Po umytí jsem měla vlasy prestižně umyté, nadýchané, provoněné a dokonce i lesklé. Hm, hm, opravdu ráda bych ho viděla ve své sbírce, myslím, že v budoucnu se v ní zajisté objeví!

Maska na vlasy Wonder
O této masce jsem slyšela již mnohé. Pro vlasy má být přímo učiněným zázrakem. Na hlavě jsem ji již také jednou měla a rovnou jsem se rozhodla pro hloubkovou regeneraci v podobě hodinové masky. Výsledek je dle mého názoru báječný. Vlasy jsou vyživené, hydratované, hebké na dotek, jdou snadno rozčesat a lesk jim také nechybí. Regenerační maska láká na výtažky z bambusu, které se společně s dalšími aktivními látkami podílí na obnově poškozených vlasů. Smog, melírování, barvení a trvalá, na všechny tyhle negativní vlivy je maska určená.

Placenta maska na vlasy od Mila
Celkově má první zkušenost se značkou Mila. Výrobek je určen především pro poškozené a suché vlasy. Obsahuje výtažky z bambusu, placentový extrakt, proteiny, amino kyseliny, vitamíny a další prospěšné látky. Maska má vlasy vyživovat, zanechávat je lesklé a celkově je podobného charakteru jako maska předchozí, jsem na ni opravdu zvědavá. Zatím jsem ji neměla možnost vyzkoušet, ale i na tento vzoreček se brzy dostane.

Ochrana před teplem Indola
I když si vlasy zrovna často nežehlím ani nefénuji, myslím, že tento pomocník v péči o vlasy mi tak nějak schází. Vlastním sice jeden sprej právě na ochranu před teplem od Avonu, ale bohužel mě docela zklamal. Jelikož mám vlasy extrémně náchylné k jakémukoli poškození, měla bych určitě podchytit i tento směr péče. Na doporučení kadeřnice je konkrétně tento výrobek prý perfektní.

Placent aktiv
Další vychytávka, který si mě získala. Jelikož jsem se před nedávnem rozhodla poskytovat svým vlasům maximum, myslím, že tyhle ampulky budou dalším skvělým pomocníkem do party. Dají se užívat klasicky po každém umytí nebo je můžete použít také na zábaly. Vlasům mají poskytnout příliv všech potřebných vitamínů.
Používáte na vlasy výrobky z profesionálních řad od kadeřníka nebo si vystačíte pouze s těmi z drogérie?

Mějte se krásně a budu se moc těšit na všechny vaše odpovědi, V.

42 komentářů:

  1. Ofina, ti strašně moc sluší:)!! Já si brousím zoubky, na tu masku na vlasy,wonder:) CHci si ji pořídit už strašně dlouho!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Anetko :-), jinak Wonder myslím vážně brzy neodolám!

      Vymazat
  2. super článok Vendy, zaujímavé produkty a ofina ti pristane....len v lete na ňu budes nadávať, alebo ked zafúka vietor...viem to lebo ju mám celý život ale už som si zvykla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji :-), jsem ráda, že se Ti článek líbí! A jinak co se stylizace mé ofinky týče, začínám mít také trochu obavy :-D

      Vymazat
  3. Jeeeej :-) ofina ti veľmi pristane.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta ofina je super!

    Já kupuji na vlasy výrobky většinou přes internet, ale mám také něco z drogerie, Toni & Guy, Aussie, pudr pro objem od Got To Be, nějaké suché šampony a někdy i masky na vlasy.

    http://lsg-blog-nejen-pro-plnostihle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten pudr může být zajímavý :-), díky za tip!

      Vymazat
  5. Čekala jsem ofinu, moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. jéj, veľmi ti to pristane s ofinou!! :) kočka :)

    OdpovědětVymazat
  7. Gestil wonder maska je vážně skvělá :) a ofina ti sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) a do té masky asi opravdu půjdu, zatím se jeví vážně skvěle :-))

      Vymazat
  8. S ofinou ti to moc sluší!! Slušelo ti to i předtím, ale teď máš jakoby víc šťávu! :)
    Na masku Wonder jsem si dříve zoubky taky brousila, ale mám radši spíš přírodní výrobky, takže to padlo :D
    - Elma

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní18/4/14 22:56

    Ofina je super! :)

    OdpovědětVymazat
  10. fiha nepoznam nic z toho! mam co dohanat!


    Inak uz len dva dni do konca NIVEA giveaway, tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  11. ta ofinka ti neskutečně sedne! :)

    OdpovědětVymazat
  12. super změna, Vendulko, tobě sluší všechno! :-)
    ten šampon od L´oreal vypadá více než lákavě, děkuji za tip ;-) :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé moc děkuji Ivanko 😘, to je vždycky radosti najít tu od tebe komentář!

      Vymazat
  13. Jsi krásná Vendulko, ať už s ofinkou nebo bez ní :)

    OdpovědětVymazat
  14. Vendulko, masku Wonder ti můžu jen a jen doporučit. Mám jí ozkoušenou a je super. Hezky voní, ale asi záleží na vkusu, znám pár lidí, kterým smrdí.. A ampulky Placent jsou taky výborné, používaly jsme je hodně na praxi a pak jsem si je i kupovala domů. Takže za mě doporučení z vlastních zkušeností :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu ?:-) já do ní asi vážně půjdu, zkoušela jsem ji zatím dvakrát díky vzorečku, který jsem měla a jsem rozhodně nadšená :-), takže asi neodolám.

      Vymazat
  15. Ty vlasy ti seknou
    Tu wander masku chci zkusit, ale mam doma ještě alespoň 4 další, takže mam maskovací stopku :D
    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥, jinak já mám naštěstí v zásobě pouze jednu masku, takže nějaká další se bude hodit :-D :-).

      Vymazat
  16. Sluší Ti to :-*
    Maska Wander mě též láká a ráda bych jí zkusila :)). A o ampulích slyším poprvé :D vím, že se používají v kosmetice, ale tohle je pro mě novinka, tak to musí být fajn! :) Dej vědět, co sis poté pořídila ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc Ti to sluší :-*
    Maska na vlasy Wander už mě též láká docela delší dobu a ráda bych jí vyzkoušela, tak třeba někdy:), četla jsem samé klady!:) O ampulích slyším poprvé :D. Vím, že jsou v kosmetice a hodně účinné, ale toto je pro mě novinka :D, ale musí být tedy fajn!!:) Dej kdyžtak vědět co sis pořídila :).
    PS: Hezký článek ♥

    OdpovědětVymazat
  18. Vendy, ta ofina Ti takhle hrozně moc sluší :). Zatím nemám zkušenosti s nějakým výrobkem od kadeřníků :)

    OdpovědětVymazat
  19. Anonymní20/4/14 08:20

    Vendy ta ofinka je super, moc ti sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní20/4/14 11:43

    Chodíš vubec na ask? 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chodím, chodím :-), jen nyní malinko nestíhám. Jdu to hned omrknout :-)!

      Vymazat
  21. Takhle ti to opravdu moc sluší!
    Ochrana před teplem vypadá opravdu zajímavě, navíc si tuhle značky všichni chválí (jak šampony,balzámy atd..) takže se určitě po této ochraně v kadeřnictví mrknu, jelikož i mé vlasy jsou tak náchylné, že mi stačí jedlo vyžehlení a můžu vlasy rovnou ustřihnout:D:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :-), jinak Indola mě také opravdu neskutečně láká.

      Vymazat
  22. Tak profesionální výrobky na vlasy jsou u mě kapitola sama pro sebe :D Osobně beru jak je, tak drogerkové věci. Je fajn zkoušet různé věci a jelikož si občas také hraji na kadeřnici, musím mít doma výběr pro případné zákazníky :)

    OdpovědětVymazat