28.03.14

To nejlepší za březen

Hezký večer,
doufám, že se již všichni těšíte na příchozí víkend a stejně tak i na nový článek. Jelikož tu již pěkně dlouho nebyl žádný souhrn toho nejlepšího za jednotlivý měsíc, rozhodla jsem se tento nedostatek pěkně rychle napravit. Jaké výrobky to nakonec vyhrály se můžete dozvědět právě teď.


1) Collagen Iven Cosmetics
Této značce jsem nedávno věnovala poměrně obsáhlý článek, kde jsem vám představila hned několik výrobků od IC. Dnes se zaměříme pouze na jeden konkrétní. Jedná se o tělový colagen, který pokožku hezky hydratuje a zjemní. Konzistence výrobku není ani hutná, ani příliš tekutá, tudíž dle mého názoru značka ideál. Parfemace je velmi příjemná, i když spíše neutrální. Balení mi také vyhovuje, jelikož kombinace čistě bílé působí v interiéru vždy příjemně.

2) Parfém Euphoria Forbidden Calvin Klein
Na chvíli odkládám svůj oblíbený Guess a prostor nechávám mému největšímu oblíbenci číslo dvě. Tahle květinovo-ovocná vůně je dle mého názoru naprosto ideální pro tohle jarní období. Mandarinka, malina, květy broskvoně, jasmím, pivoňka, orchidej, dřevo, pižmo a pačuli, to je moje. Myslím, že tipy na parfémy a vůně zde často neuvádím, takže doufám, že vás nominací tohoto výrobku třeba i potěším.

3) Aussie Mega shampoo
O Ausii zde nečtete rozhodně poprvé. Tuhle vlasovou kosmetiku jsem si rozhodně oblíbila, tím pádem si tento výrobek získal v dnešním článku své oprávněné místo. Tento šampón je určen pro každodenní mytí. Výrobek dostatečně pění, parfemace opět připomíná nádech žvýkaček a po aplikaci vlasy zanechá hezky čisté, provoněné a celkově ve chválihodném stavu.

4) Bioderma Sebium Hydra
Kdybych měla zvolit absolutní jedničku za tento měsíc, má volba by byla jasná. Bioderma jako vždy vítězí. Jelikož mě čas od času potká nepříjemné období, kdy se má pleť dočista zblázní, jediné řešení je utíkat do lékárny a sáhnout po zelené řadě od Biodermy. Sébium, které jsem testovala poprvé mě zaujalo již hned po několika použitích. Pokud se chcete dozvědět více, stačí si počkat na brzkou recenzi.

5) Dream Girls BB Skin 79
Tohle legendární asijské BB jsem samozřejmě musela vyzkoušet také na vlastní kůži. Psala jsem vám o něm již kdysi dávno a na jaro jsem se rozhodla tento výrobek zase po čase provětrat. Tohle BB si s mou pletí hezky rozumí, příjemně ji vyhladí a zároveň hydratuje. Jediné však, co u tohoto výrobku musím vytknout tak je schopnost krytí, která je poměrně nízká. Tudíž s různými žilkami, pupínky a kruhy pod očima si tento výrobek zrovna dvakrát neporadí, ale jinak mu uděluji jedno velké plus.

6) Řasenka Mega Volume Manga od L´oréal Paris
Nedávná novinka od L´oréal Paris mě opravdu příjemně překvapila. Řasy hezky prodlouží, pročeše, natočí a neslepí. Její kartáček mě zaujal již na první pohled. Myslím si však, že bude opět lepší řádná recenze i s ukázkou nalíčených řas.

7) Lak na nehty Miss Sporty
Laky na nehty od MS mám celkově v oblibě. Na nehtech hezky drží, v drogérii najdete poměrně dost různých variant a dalším důležitým pozitivem je, že se neloupou a jsou navíc celkově dostupné.

Jaké výrobky jste si oblíbili za uplynulý měsíc vy?

Piště, přehánějte, budu se moc těšit :-). A jinak jsem se rozhodla zase jednou uspořádat GA, jelikož stav pravidelných čtenářů se začíná přiklánět ke krásné 500. Na facebooku jste již tohle číslo stihli i překročit, jste vážně úžasní ♥! Pokud vás zajímá, co všechno můžete v soutěžním balíčku již nalézt, stačí se mrknout na FB stránky blogu! Jakmile ukazatel na facebooku překročí 510 palců a zde brzkých 500 uživatelů, velkolepou soutěž spouštím. Zatím mi můžete psát, co dalšího byste rádi v Giveaway ještě nalezli. Mějte se krásně vaše V.

19 komentářů:

  1. nad tím bb krémem jsem také přemýšlela, ale nakonec jsem zvolila ten cc krém od bourjois :). jinak gratuluju k 500 na fcb a jen tak dál! jsi super:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  2. Tá Euphoria forbidden musí mať teda úžasnú vôňu!<3 a farba laku sa sa mi veľmi páči :)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím souhlasit s řasenkou, testovala jsem ji a byla jsem přímo nadšená, už se těším až si jí zase někdy v budoucnu koupím :)!
    Zaujal mě ten BB ale už jsem několikrát četla že krytí je nedostačující, takže to bohužel není nic pro mou pleť :( !

    OdpovědětVymazat
  4. skvělé tipy! :) ten parfém od Calvina Kleina mě zaujal už svou reklamou a zvažuji, že si ho asi pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím s tebou s Biodermou, BBčkem i řasenkou. :) Řasenku mám chvilku a jsem z ní unešená, tak snad mě nezklame. :) BBčko je super, ale jak říkáš - nízké krytí, takže ho většinou míchám s jiným make-upem. :) A krém Sébium Hydra je můj oblíbený. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct že ten parfém mě zaujal, má v sobě kombinaci, kterou mám ráda, navíc krásně vypadá :)

    Andrea

    OdpovědětVymazat
  7. s mangou som aj ja veľmi spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  8. Řasenku bych hrozně ráda chtěla vyzkoušet, ale mám jich doma celkem dost, takže nemůžu kupovat další:D Máš moc krásné nehty!:)
    Simushka in Wonderland

    OdpovědětVymazat
  9. Laky od Miss Sporty milujem :3 A Aussie je super značky, tiež ju používam :) :)
    Super článok :)

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Teším sa na recenziu riasenky a biodermy :) Lak od MS mám tiež, presne tento odtieň a nesťažujem sa :))

    OdpovědětVymazat
  11. Já si momentálně nejvíce oblíbila péči na nehty z Avonu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Euphorii mám taky, a nemůžu si ji vynachválit. :-) A to stejné platí o řasence. Vysoká spokojenost. :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ja si nemôžem vynachváliť šampón od Aussie. Mám presne ten istý a nááádherne vonia. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
  14. Jé, ten lak má naprosto nádhernou barvičku ;) Já osobně momentálně nejvíc miluju asi řasenku One by one od Maybellinu, prostě se mi s ní hezky pracuje a řasy mi krásně zvýrazní, prodlouží a dodá jim objem. No a Bioderma, to je taková moje záchrana :)

    OdpovědětVymazat
  15. Zaujal mě ten BB krém. Šampón od Aussie musím zkusit určitě a tělový gel vypadá zajímavě. Parfém je úžasný, miluji i klasickou verzi :) Řasenka mě bohužel zatím moc nenadchla, ale mám divné řasy, tak to bude asi tím :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/new-in-march-2014.html

    OdpovědětVymazat
  16. Hm, takže říkáš že Bioderma jasně vede? To pro ní už letím :). Díky za tipy!
    PS: článek o jarní očistě na blogu : http://lifeinimperfection.blogspot.cz/
    Janie

    OdpovědětVymazat
  17. S tímhle BBčkem od Skin79 mám také zkušenost, byl to můj první BB krém :) Buď mám smůlu a nebo má opravdu ze všech BBček, co jsem za život vyzkoušela, nejlepší krycí vlastnosti :) krásně pleť sjednotí. Mám ho už rok, používám denně a stále ho tam je hafo! Podruhé už si ho však nepořídím, šíleně mi ucpává póry :)

    OdpovědětVymazat
  18. Parfém i řasenka vypadá moc dobře, těším se na recenzi! :)
    Aussie chci vyzkoušet šampon a asi 3-minutovou péči, ale jsou dvě a nevím jakou zkusit :( a nejvíce mě láká asi Miracle Moist. Tahle není pro mě, nemyji si vlasy každý den. Ty jsi měla už více řad, jaký pro tebe byl nejlepší? :) Stále vyhrává Aussie nebo jiný šampon? :)

    OdpovědětVymazat