19.03.14

Mobilní aplikace, které jsem si oblíbila

Hezký den Vám všem,
jelikož ráda píši o tom, co Vás zajímá, tak ani dnešní článek nebude žádnou výjimkou. Jelikož jste projevili zájem i o trošku jiný směr než-li je kosmetika, móda a líčení, nevidím v tom žádný problém a naopak to beru jako příjemné zpestření. Dnes se tedy podívám na to, jaké aplikace můžete nalézt v mém telefonu.

Instagram
Když jsem přemýšlela jakou aplikací začít, tak Instagram byl jasnou volbou. Musím se vám přiznat, že mě začíná bavit každým dnem víc a víc. Strašně ráda koukám na každou fotografii svých přátel. S oblibou sleduji každou momentku, každý detail a nemohu se toho pocitu nabažit. Ráda také přidávám vlastní fotografie, pomocí kterých se snažím zachytit vše kolem mě, vyjádřit mé momentální rozpoložení, názory, nálady i své vlastní pocity. Instagram si mě získal natolik, že jsem se rozhodla fotky z něj zveřejňovat i zde na blogu pod pravidelnou rubrikou (znáte jako Uplynulé týdny,...). Kdyby měl někdo chuť sledovat mě, opět připisuji svou přezdívku, jelikož úplně všechny fotografie zde přeci jen nepadnou ( Vendelin6, budu jedině ráda ♥, takže follow me)

Stepmeter
Stepmeter je jen jedním příkladem z mnoha cvičebních aplikací, které si můžete v současnosti dle libosti stáhnout. Jelikož již druhý měsíc cvičením tak trošku žiji, oblíbila jsem si samozřejmě i aplikace tohoto typu.

Viber, Whats App a další telekomunikační technologie
Ani aplikace tohoto typu v mém telefonu rozhodně nechybí. Člověk si může tak jednoduše s přáteli volat, psát, posílat fotografie a tak dále. Myslím si, že pro většinu z vás jsou tyhle aplikace již samozřejmosti, ale říkala jsem si, že do tohoto článku je prostě zmínit musím.

Insta Frame, Pict Art,...
Jako správný bloger mám po ruce i pár báječných programů, díky kterým mohu pořízené fotky hned zvesela upravovat. Na mysli mám především změnu velikosti obrázků, dávání do příslušných rámečků, přidávání textů a tak dále. Abych se vám přiznala tyhle aplikace mě vážně moc baví. Dokáži si s nimi totiž vyhrát opravdu dlouho.

Angry Birds 
Upřímně řečeno, her v telefonu zatím moc nemám. Možná je to jen dobře, protože bych pak nedělala nic jiného než šilhala do telefonu a v kuse něco hrála. Napráskám však na sebe, že třeba takoví legendární Angry Birds se i v mém telefonu naleznou. Doporučuji je především pro případy, kdy se zaseknete třeba v dopravní zácpě a všechno ostatní vás již přestalo bavit.

Foodpanda
Nakonec jsem si nechala tu nejlahodnější aplikaci. Pokud jste milovníky dobrého jídla stejně jako já a výjimečně si chcete třeba něco dobrého objednat přímo k vám domů, doporučuji tuhle aplikaci. V nabídce najdete třeba klasiku v podobě české kuchyně, různé druhy restaurací, pizzérií a tak dále, takže je rozhodně z čeho vybírat. A abych tu někoho náhodou nepřivedla do omylu tak Foodpandu najdete i klasicky na internetu (www.foodpanda.cz).

Facebook, Messenger, jízdní řády + vše, co moc dobře znáte
Přišlo mi docela zbytečné vypisovat tu aplikace, které musí znát opravdu každý z vás. Patří mezi ně zmiňovaný facebook, messenger, jízdní řády a tak dále. Třeba facebook poslední dobou používám výhradně přes telefon, ale již delší čas uvažuji o tom, že si jej na chvíli odinstaluji. Mám tendenci totiž v kuse prohlížet všechny možné novinky, odepisovat na zprávy a od telefonu se tak neodtrhnout. Pochlubte se kdo to má tak také ať se necítím tolik provinile :-)!

Jaké jsou vaše nejoblíbenější telefonní aplikace?
Mějte se krásně zlatíčka a budu se moc těšit na všechny vaše komentáře, s láskou V. ♥





29 komentářů:

  1. Oblíbené aplikace máme tak nějak na stejno, kromě Foodpandy, to jsem ještě neměla čas vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že jsem sem hodila aspoň něco nového, co ještě neznáš :-).

      Vymazat
  2. Moc pěkný článek, Vendy! :-)
    Já to mám skoro stejně, jen mám navíc Snapchat a Strava.cz :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, strašně ráda tu vidím i nějaký komentář od tebe Natálko :-*. Jinak ani o jedné aplikaci jsem zatím neslyšela, takže moc děkuji za doporučení :-))!

      Vymazat
  3. Já mám navíc rada ještě Pinterest-tam se vždycky kocham , potom Meteor a Aladina na předpověď počasí a přítel ujizdi na Milionari, což je obdoba te televizní souteze :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za některá doporučení, s radostí vše omrknu :-).

      Vymazat
  4. Tak já mám v mobilu převážně věci funkční, jako jízdní řády, messenger, slovník a tak podobně. Z her mám Flappy bird, Kulečník a Sudoku (na nudné hodiny ve škole nutnost, člověk má aspoň pocit, že něco málo dělá ;)), pak samozřejmě instagram a momentálně celkem ujíždím na metronomu, který používám při hře na klavír a všem hudebníkům mohu jen doporučit :) No a na facebooku jsem pořád, přestože nemám mobilní aplikaci a lezu na něj klasicky přes prohlížeč :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme podobně, funkční věci jsou stejně hold nejdůležitější :-D. A jinak ten facebook je hrozná závislost, co ?:-O :-D

      Vymazat
  5. Mám úplně stejný seznam oblíbených aplikací, Instagram je fakt nejlepší aplikace, je dobré, že potom máš vzpomínku na určité zážitky v ten pravý moment :)
    Ostatní je také klasika a Angry birds jsem nedávno smazala a místo toho jsem ulítlá na Candy crush nebo na Subway surfers :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Instagramem mohu jen souhlasit, je prostě jedinečný :-) ♥. A také děkuji za doporučení :-).

      Vymazat
  6. Tyhle typy článku jsou super! Vždycky si z nich odnesu spoustu užitečných věcí :) Teď prostě musím vyzkoušet ten Stepmeter :D
    - Elma

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám ráda Poua, Instagram a samozřejmě Facebook.:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pou byl pro mě donedávna také jedna velká závislost no :-O :-D.

      Vymazat
  8. Okrem Viberu a Pics Artu a tých takých bežných appiek (messenger, slovník,...) milujem ešte Pinterest a samozrejme musím nejako ukojiť svoju infantilnú povahu - Candy Crush Sagaaaaaa forever. :D
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak a dost :-D, jdu se hned mrknout na to Candy Crush, takto mě tu lákat !

      Vymazat
  9. Mám moc ráda aplikaci BBC English. Je to skvělá aplikace na učení angličtiny. Myslím,že je bohužel jen pro WindowsPhone,ale nejsem si jistá. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Instagram!! <3 smartphone mám 2 měsíce, ale Instagram je prostě nejzásadnější program :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, díky moc za komentář Peti :-D :-). Jinak přesně jak píšeš, Instagram je základ všeho :-D!

      Vymazat
  11. Hahah! :D Já jedu jenom Instagram a youtube a pak tam mám takové ty základní kravinky jako Google a tak :D !
    Ale nic jiného zatím nepotřebuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš na youtube jsem úplně zapomněla :-)

      Vymazat
  12. S tím Facebookem je to peklo :D Také jsem furt nalepená na displeji a kontroluji zprávy....Vždy jsem začala uvažovat, že bych ho odinstalovala, ale pak jsem jela někam, kde normální Internet není, tak jsem si ho ještě na ten týden nechala a tak pořád dokola :D Ale vážně se musím naučit nelézt tam nebo ho budu muset smazat aspoň na týden :)

    OdpovědětVymazat
  13. Super článok!!
    Ja som tiež insta maniak, hah :D
    CHOCOLATE KISS

    OdpovědětVymazat
  14. istagram instagram instagram! :D miluju ho ♥ a insta frames si už musím konečně taky stáhnout :O

    OdpovědětVymazat
  15. Moje su instagram, whatsup, na upravu fotiek odporucam aviary... viber ma akosi nechytil..

    OdpovědětVymazat