16.01.14

Uplynulé dny {inst. moments no.19}

Hezký večer Vám všem,
tentokrát si můžete oddychnout od několika recenzí a pustit se do čtení (spíše tedy prohlížení) fotografií z uplynulých dnů. Upřímně řečeno Instagram si mě poslední dobou získává čím dál tím více :-). Jak jste na tom vy? Pro ty, kteří mě nesledují a rádi by tak učinili dávám svůj nick: Vendelin6. Nezbývá mi nic jiného než Vám popřát příjemný zbytek dne, mějte se krásně!

Jak začít nový den s úsměvem/ čas na zdravou svačinku/ troufám si říct, že umím to nejlepší latté na světě O:-)/ kampak se hrabe olivový olej, na dýňový prostě nemá
Nový vzhled-> optimistickou oranžovou jsem s radostí upřednostnila před růžovou stálicí, jak se Vám tahle proměna líbí? / učení, mučení, ještě 2 zkoušky a mám to komplet za sebou/ milovaný diář pro rok 2014 / další přehlídka studijních materiálů
Další diskutabilní věc v mém současném testování, jak si vedla se brzy dozvíte/ nejlepší relax s těmito čokoládovými miláčky/ jedna vánoční se sestřičkou ♥ / a jde se cvičit, kdo se připojí?

52 komentářů:

  1. Anonymní16/1/14 22:20

    Ahoj,
    a cože to vlastně studuješ ?
    Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terezko:-),
      chemii a technologii potravin.

      Vymazat
    2. Anonymní17/1/14 13:44

      A dovedeš si představit že by jsi třeba pracovala jako kuchařka nebo servírka? / Bavilo by tě to?

      Vymazat
    3. Brigádně proč né :-), přes prázdniny jsem třeba jednou pracovala na porážce s kuřaty :-D :-), práce se rozhodně nebojím.

      Vymazat
    4. Anonymní18/1/14 21:56

      A můžu se zeptat kde to studuješ? Vím, že v Brně, ale na jaké univerzitě? Je to těžký obor? A v kolikátém ročníku jsi? Díky předem za odpoveď.

      Vymazat
    5. Na Mendelu :-) a jinak těžké no, myslím si, že pokud se člověk připravuje, tak jak má, zvládnout se to dá :-)! A jinak jsem v prváku :-)).

      Vymazat
  2. Dýňový olej je fajn, hlavně na vlasy je to zázrak :-)
    Hodně štěstí u zkoušek! Mně zbývá ještě jedna a už mě to učení extrémně štve :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji jsi hodná ♥, tobě také přeji hodně úspěchů a skrze učení mi vůbec nemluv, mám toho všeho už plné kecky :-O :-D, jinak dýňový olejíček jsem si oblíbila vážně ve všech směrech, je báječný :-)!

      Vymazat
  3. Ta svačinka vypadá úžasně! úplně jsi mě motivovala, ráno si udělám ovoce :-)
    Krásné fotky, Vendulko :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji Hedvičko :-*, mě zase moc potěšil tvůj optimistický komentář O:-)!

      Vymazat
  4. Dyňový olej som tuším u nás ešte nevidela, no možno som sa len zle pozerala (ako vždy :D) Ak ho uvidím, určite vyskúšam!! A ak ho nezoženiem, kuknem na nete...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noo, musím říci, že se nehledá zrovna lehce, ale ve větších obchodech na něj určitě narazíš :-). Je vážně výborný jak do salátu, tak na vlasy :-).

      Vymazat
  5. pěkné fotky :)) o dýňovém oleji jsme ještě neslyšela :O dá se to k něčemu přirovnat? vůbec si to neumím představit :D
    a hodně štěstí u zkoušek :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji pěkně Anetko :-*, jinak noo sám o sobě má takovou specifickou chuť, ale je vážně vynikající. Ze všech olejů, které jsem měla možnost "okoštovat" jsem si na celé čáře zamilovala právě tenhle:-). A to nemluvím o všech blahodárných účincích, které má, někdy o tom napíši určitě více:-)

      Vymazat
  6. Ahoj Vendy :), mě se ten nový vzhled líbí :). Ať Ti ty zkoušky vyjdou :). Nad tou sadou s Oriflamu jsem taky přemýšlela :) Kávu ani tyhle podobné věci nepiju, ale na to latté se mi sbíhají sliny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru :-), tak to jsem vážně moc ráda, že se Ti nový vzhled líbí. A ta sada je vážně skvělá, doporučuji :-)! Jinak já na kávu dříve také moc nebyla, ale jelikož jsem přes léto pracovala 12ti hodinovky, bez šálku dobré kávy bych se asi neobešla, ale latté u mě rozhodně vede O:-).

      Vymazat
  7. Wow.. to latté vypadá luxusně! Nechceš si otevřít kavarničku nejakou? :)) jsem totiž vysazena na dobré latté, ale ne všude ho dělají dobré. Jinak ti to se se sestrickou moc sluší! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, díky moc Miško:-), to jsi mi vážně moc polichotila! Jinak noo na otevření kavárny se zrovna necítím, ale brigádně bych to ke studiu mile ráda brala, vždy mě lákalo vyzkoušet si něco takového :-)!. A se ségrou ještě jednou moc děkujeme, jsi nejmilejší ♥.

      Vymazat
  8. Oranžová premena sa mi páči, nie je tak okukaná ako ružová. Veľa šťastia pri skúškach :)

    LeroseP

    OdpovědětVymazat
  9. Tyhle články zbožňuji a ta čokoládová sada vypadá prostě hrozně dobře :) A všude Ti to tak moooooc sluší :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Romanko ♥, ta sada je vážně úúúžasná, nemohu si ji vynachválit O:-)!

      Vymazat
  10. hezké fotky:) těším se na recenzi a hodně štěstí u zkoušek! :))

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní17/1/14 15:27

    Na dýňový olej jsem zrovna včera koukala, byl v nějaké akci a nebo slevě, ale nakonec jsem si ho nevzala.. neuměla jsem si představit, jak by chutnal.. Vzhled se mi líbí :) ! A čokoládová sada musí božsky vonět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, opravdu ?:-) je vážně výborný, jak jsem už psala výše, ale je lepší ho někde zkusit, zda-li by vůbec chutnal, i když dobrý je i jako pomocník v péči o vlasy :-)! A jinak díky moc :-)), jsem ráda, že se nový vzhled líbí.

      Vymazat
  12. Skvěle fotíš na istagram ;))
    taky cvičíš? taky cvičim :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) a cvičím, cvičím, poslední dobou s čím dá větší chutí!

      Vymazat
  13. Jé, jsi moc pěkná, závidím ti! :DD A ten dýňový olej vyzkouším! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi kecka Baruško :-), moc děkuji O:-). Jinak dýňový olej určitě vyzkoušej!

      Vymazat
  14. Ta čokoláda od oriflame dobře voníí :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Super fotky! To som tu už asi jediná, ktorá nechodí na Instagram :-).

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Vendulko :) Co takhle udělat článek či pravidelné články o cvičení? :) Jinak nový vzhled je mnohem lepší, povedlo se :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti :-), něco podobného mám určitě v plánu, po zkouškovém se na to hned vrhnu, jinak jsem moc ráda, že se Ti nový vzhled líbí ♥.

      Vymazat
  17. Úplně mám chuť si jít koupit Cosmopolitan, vlízt do postele a aspoň hodinku si číst :D :).

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, no ten diář je úžasný! Už delší dobu se přemlouvám k tomu si koupit najký pěkný diář (nejlépe s předem vypsanými literárními akcemi :D), a pořád mám takový ten smutný obyčejný. Ach jo ach jo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :-), určitě doporučuji pořídit si nějaký přesně podle tvých představ, vše se potom plánuje lépe i ty méně příjemné události O :-).

      Vymazat
  19. Bohužel jsem teďka taky zavalená zkouškama :/ A tu čokoládovou koupel závidím :) U mě by mohla být nebezpečná, mohlo by se stát, že jí vypiju :D
    http://tonyhumble.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc "ráda", že v tom nejsem sama :-)), ale za chvíli nám zkouškové končí, musíme vydržet :-)!

      Vymazat
  20. Pěkné fotky :) Chocolate dreams od Oriflamu, taky mám :) pěkná vůně.

    http://nicolexs.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné fotky! Dýňový olej bych chtěla zkusit:-)

    OdpovědětVymazat
  22. Články jako tento mám hrozně ráda, je to takové nahlédnutí, střípky ze života:) Když vidím to latté, musím si jít také udělat kávu, ještě jsem ji dnes neměla! A ten diář je neskutečně roztomilý:) Instagram mám v poslední době také čím dál tím radši, člověk tam najde spoustu umělců, inspirace a tak:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě vážně moc a moc těší :-). Určitě budu takové články tvořit s chutí i nadále ♥! Jinak kávu si půjdu také za chvíli udělat, abych u toho učení jen tak neusnula :-D, mockrát děkuji za milý komentář, měj se krásně :-)!

      Vymazat