21.11.13

Předvánoční čas + menší povídání

Krásný večer Vám všem,
doufám, že si nic neděláte z dnešního deštivého počasí a těšíte se stejně jako já na nadcházející víkend. I když už pomalu usínám, chuť zanechat zde nový příspěvek mě přeci jen přemohla. Tentokrát se bude jednat spíše o takové neucelené povídání, které se Vám bude doufám líbit :-).
Kromě blížících se Vánoc, na které se už opravdu moc těším, se blíží také období zápočtů a zkoušek, takže bych měla pomalu, ale jistě pořádně zasednout nad učením. Škola mě však baví, kolektiv v naší skupince je přímo báječný, takže si nemůžu vůbec stěžovat, ba naopak :-)! Tento týden byl však ještě takový pozvolný, čas dokonce zbyl i na menší výlet do Avion Shopping parku, kam jsem se vydala s kamarádkou Marťou. O téhle kočce, která je navíc i skvělá blogerka (Coffee with milk and two sugars), Vám nepíši rozhodně poprvé.

Ten den jsme kromě klasiky v podobě H&M, DM a tak dále, zamířily především do obchodního domu Ikea, což byl hlavní cíl naší cesty. Plánovaná koupě lampičky ke konferenčnímu stolku se nakonec nekonala a místo toho jsem si  "nečekaně" dovezla několik zcela jiných věcí. Jelikož však nastal onen čas Vánoc, patřičná atmosféra k těmto svátkům prostě nesmí chybět. Jedním z takových hlavních detailů, které k Vánocům a celkově k zimě neodmyslitelně patří, jsou svíčky. Hlavně ty "ikeácké" opravdu stojí za zmínění, jelikož dokáží ve chvíli příjemně provonět celou místnost. Seženete je navíc za pouhých 29 Kč, čemuž se opravdu nedá odolat. Voňavé svíčky zbožňuji stejně jako mamka se ségrou, takže jsem se rozhodla udělat radost také jim :-). Dále do nákupního košíku putovalo pár dekorací a dlouho plánovaný kobereček a menší zrcátko (co všechno jsem si nakonec pořídila, můžete omrknout na fotografiích níže). Žádnou ucházející lampičku jsem však bohužel neobjevila. Abych však navázala na hlavní téma dnešního článku, rozhodně si moc ráda počtu, jak se těšíte na Vánoce právě Vy :-). Já se přiznám, že letos plánuji, pospíšit si s vybíráním veškerých dárečků, jelikož sprintovat po obchodech těsně před Štědrým dnem mezi davy lidí, není zrovna můj šálek kávy. Mrkneme-li se i na organizační záležitostí blogu, "brzy"( opravdu se na tom snažím pracovat) očekávejte zcela nový design blogu, který by měl být již konečně finální. Po dlouhé době se můžete těšit i na nějaký ten podzimní outfit. Kosmetické recenze, nové zajímavé spolupráce a také nejedno překvapení, tohle všechno tu brzy očekávejte :-).Jinak samozřejmě nezapomínejte soutěžit o překrásnou paletku stínů značky E.l.f. v Předvánoční soutěži.
Co všechno nakonec "zvítězilo" ?


Pro dnešek by to bylo vážně vše, opět se budu moc těšit na všechny Vaše komentáře, jelikož mě každý z nich vždycky maximálně potěší. Zároveň bych Vám chtěla mockrát poděkovat za neuvěřitelných 101 972 shlédnutí blogu, za což Vám patří jedno veliké, díky. ♥

27 komentářů:

  1. juu není to hmko v moritzovi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bohužel nevím :-(, tohle je v Avion shopping parku :-))

      Vymazat
  2. Co to je za tu bílou svíčku za vůni? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůní mi připomíná jednoznačně vanilku :-)

      Vymazat
  3. Ahojky :), déšť mi vůbec náladu nekazí :), na tento víkend se těším moc, protože půjdeme s přítelem do jednoho klubu na El Nina a potom tady ještě naše obchodní centrum (AFI v Pardubicích) slaví 5 let, takže mají pátek - neděle program, kde budou všude slevy na nákupy + různá ohňová představení, akrobatky, módní přehlídky a tak :). Sluší Vám to :), svíčky znám a jsou super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to si pořádně užij, milá Veru. S Martinkou moc děkujeme za lichotku, jsi zlatá :-)!

      Vymazat
  4. Jé, ty svíčky Ti závidím, já jsem byla v Ikee poprvé v září a odvezla jsem si dvě, ale jednu chtěla mamka a tak jsem jí jednu nechala a mám jen jednu a je mi líto jí zapálit :D !
    Tyhle vypadají krásně :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si dovezla 4 a jednu jsem také darovala mamce a druhou ségře, tak mi zůstaly dvě krásné vanilkové, co mi teď vesele zdobí pokoj O:-).

      Vymazat
  5. presne túto kombináciu sviečok som si v Ikei kúpila aj ja :D inak celkom by sa mi hodil aj ten celý regál :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu ?:-D nedalo se odolat, co O:-)?! Jinak to mi povídej, nejradši bych si odnesla domů všechny !

      Vymazat
  6. svíčky z Ikei miluji :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ikea je moje radost :)...Moc vám to sluší holky!

    OdpovědětVymazat
  8. no jo svíčky miluju ♥ hlavně ty ikeácké
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  9. Musím si pořídit už konečně svíčky z Ikei :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou vážně dokonalé, neznám někoho, kdo by jim dlouho odolával :-O.

      Vymazat
  10. Ikeu bych chtěla mít také někde blíž, jejich nabídka se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím jedině souhlasit :-), jsem ráda, že ji mám poměrně blízko.

      Vymazat
  11. Ikeu bych potřebovala mít hned vedle baráku :D Jsou tam nejlepší svíčky, taky dost ujíždím na nádobím a polštářkách :D Možná je dobře, že je až na Černém mostě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji mám sice v Brně hned u "čumáku", ale přepravovat potom všechno domů je kolikrát docela sranda :-D, za což můžu být asi také ráda, jinak bych tam nechala veškeré své mění :-O.

      Vymazat
  12. Odpovědi
    1. Já pro změnu děkuji za pěkný komentář :-)

      Vymazat
  13. Ty cervene svicky z Ikea voni naprosto nadherne!!!

    A.

    OdpovědětVymazat