14.11.13

Novinky od Miss Sporty

Hezký večer Vám všem,
tentokrát tu máme jednu kosmetickou recenzi, ve které bych Vám mile ráda představila několik novinkových výrobků, jenž nyní můžete zaznamenat v regálech kosmetiky Miss Sporty. MS byla snad má první kosmetika, kterou jsem vůbec kdy vyzkoušela. Řasenky, korektory, pudry od této značky, byly myslím jednou velkou klasikou, kterou určitě vyzkoušela většina z nás. Jelikož jsem nedávno se značkou Miss Sporty začala spolupracovat, mohu Vám nyní mile ráda poreferovat o novinkách, které jsem dostala na testování. Některé výrobky mě vážně překvapily, jestli pozitivně či naopak negativně se dozvíte níže :-).


1) Rtěnka Perfect Color (odstín 013, Candy Cake)- Jak již většina z Vás ví, rtěnky jsou mou velkou vášní. Doma se mi začínají pomalu, ale jistě, hromadit a stejně mám pocit, že jich nebudu mít nikdy dost. Jakmile jsem v balíčku objevila tuhle krásku v elegantním balení, úsměv na tváři mi rozhodně nechyběl. I po prvním vyzkoušení mé nadšení neopadlo. Candy Cake je velmi lichotivého odstínu, který působí opravdu báječně. Vaše rty jsou bezpečně hydratovány, což mě upřímně vážně mile překvapilo. Na "máslovitou" konzistenci jsem tento kousek zrovna dvakrát netipovala. Rtěnka na rtech vydrží poměrně dlouho a nevšimla jsem si, že by se "obtiskávala" či něco podobného. Candy Cake nyní nosím pravidelně ve své kosmetické taštičce a mile ráda ji využívám pro každodenní líčení. K narozeninám jsem dokonce dostala další krásku od Perfect Color, akorát v nude odstínu, takže obě kosmetické pomocnice mohu vesele střídat. Na závěr ještě nesmím zapomenout dodat, že Perfect Color opravdu příjemně voní, což mě též potěšilo.

2) Make-up So Fine Matching (odstín 020 Soft Nude)- Pomalu se dostáváme k největšímu překvapení celého článku. Upřímně se přiznávám, že v minulosti jsem měla již několik make-upů právě od Miss Sporty a zrovna velká kamarádka jsem s nimi nebyla. Většina z nich se totiž během dne "vytratila" a když už vydržela, dopadla jsem spíše jako chodící maska či pomeranč. Takže výsledný verdikt zněl víckrát ne! O to větší překvapení mě čekalo s make-upem So Fine Matching. Výrobek jsem nanesla na pleť pomocí štětce a během několika sekund se make-up krásně sjednotil s tónem mé pleti. Další věc, která mě oslovila, byla příjemná parfemace tohoto výrobku. Make-up navíc na mé pleti nezpůsobil žádnou paseku a během dne obstojně držel. Bonusem je také fakt, že složení obsahuje vitamíny A, C, a E, čímž pokožku chrání před škodlivými vlivy a zároveň vyživuje. Co se krytí týče, myslím, že takový střed je zcela výstižný.

3) Nail Expert Base & Top Coat + Nail Expert Whitener- Dalšími a zároveň posledními kosmetickými výrobky, které byly v balíčku obsaženy, byly dva laky na nehty. Ochranný fialový lak bych ohodnotila rozhodně pozitivně, protože nalakované nehtíky opravdu moc hezky fixuje a navíc se dá použít také jako podkladový lak, což se rozhodně hodí. Whitener Expert na mě působí zatím též pozitivně, i když těmto typům laků moc na chuť nepřicházím. Ráda nosím spíše barevně nalakované nehty. Tento výrobek jsem dala tedy na otestování mamce, podle které nehty vypadaly po aplikaci opravdu "světleji", ale nic revolučního také nečekejte.

Podtrženo sečteno, největším překvapením byla pro mě rtěnka z řady Perfect Color a make-up So Fine Matching, samozřejmě v tom pozitivním smyslu slova. Z mé strany je to pro dnešek vše, nezapomínejte soutěžit v GA (ZDE) o paletku E.l.f. , mějte se krásně, vaše V.

33 komentářů:

  1. Pěkný článek, Vendulko :-) Miss Sporty byla pro mě taky první značka, kterou jsem vyzkoušela. Nikdy mě ale nějak tato značka nezajímala a její stojan v drogerii tak nějak podvědomě ignoruji. Nevím ani proč. Prostě asi už neopatřím do věkové skupiny, pro kterou je značka určena. Výrobky jsou opravdu levné, ale žádný mě nějak (co jsem vyzkoušela) nenadchl. Rtěnky jsem nikdy od nich nezkoušela, ale jak o nich tak mluvíš, tam možná vyzkouším! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuj Janičko :-). Jinak máme to stejně, strašně dlouho jsem si od této značky nic nekoupila a až nyní jsem se přesvědčila, že omrknout občas stojánek s touto značkou, nebude vůbec na škodu :-). Rtěnky z této řady vážně doporučuji, jsou super :-))

      Vymazat
  2. Ja som s makeupmi od Miss Sporty tiež nemala dobré skúsenosti, ale tento by som hádam aj vyskúšala :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme dvě :-), tento mě vážně příjemně překvapil.

      Vymazat
  3. Ten podkladovo-nadkladový (alebo ako by som to inak nazvala) lak je podľa mňa fakt super. Oproti predošlým podkladovým, ktoré som vyskúšala sa mi s týmto vôbec neodlupuje lak a aj keď ho použijem len ako podkladový, tak nechty vydržia oveľa dlhšie, aj teraz zrovna pozerám, že už mi týždeň pekne drží lak bez akéhokoľvek "olúpanca" :) Odporúčam! :)

    http://eldormovitz.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohu s tebou jedině souhlasit :-), byla jsem vážně mile překvapená!

      Vymazat
  4. já mám od miss sporty moc ráda takovou růžovou řasenku:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná vím, kterou myslíš :-), tu jsem zatím nezkoušela, což je tedy asi pěkná škoda :-O

      Vymazat
  5. úžasný blog máš :)

    http://love-me-cause-im-famous.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Máš pravdu :) Já taky vyzkoušela jako první MS a byl to pudr :) asi to tak měla většina z nás :)

    Lucy Enne

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miss Sporty myslím opravdu žádná z nás neutekla :-)

      Vymazat
  7. Tento make-up sa mi moc nepozdáva, haha. :D

    Live my life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však proč né :-), každý máme jiný názor :-))

      Vymazat
  8. Ta rtěnka vypadá zajímavě..:) Určitě se po ní poohlídnu, i když já se podívám spíš po jiném odstínu.:)

    OdpovědětVymazat
  9. Jéé díky moc za recenzi :) Chtěla jsem vědět jaká bude ta rtěnka a už teď vím, že si ji pořídím :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se recenze líbí a snad Tě i inspiruje :-))

      Vymazat
  10. Od této značky jsem měla snad jen laky na nehty a to ještě možná tak dva :-) Ale ta rtěnka v odstínu candy cake vypadá krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnka je opravdu skvělá:-), sama jsem byla překvapena.

      Vymazat
  11. Miss Sporty mám moc ráda:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě si nyní také našla své místečko oblíbenosti :-)

      Vymazat
  12. Dodnes občas kupuju jejich pudr (ten v modrém obalu) :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/11/rasenka-dermacol-vampire-mega-long.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, ten jsem jeden čas také používala :-), oproti make-upu ze stejné řady mi přišel vážně super.

      Vymazat
  13. Make-up vypadá dobře, ale nejsem si jistá jestli by krytí stačilo na mou pleť:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Make- up je spíše středního krytí no :-(, ale za to je opravdu skvěle lehký.

      Vymazat
  14. hezkej článek já mám docela ráda laky na nehty od MS a kamarádka si pochvaluje jejich pudry :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-), pudry také nemají vůbec špatné, to je fakt :-))

      Vymazat
  15. Miss sporty nepatří mezi mé oblíbené značky, ale laky od nich jsou super :)
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  16. Ahojky :), nejvíce se mi líbí ta krabička :), můžu se zeptat, odkud je? Na rtěnky v obchodech musím kouknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :-), tak to je jediné, co Ti bohužel neprozradím i kdybych chtěla, krabičku jsem dostala s dárečkem k narozeninám :-( :-D

      Vymazat
  17. Ta rtěnky vypadá fakt super, taky mám na nějaký z jejich odstnů spadeno :-) Ještě bych ráda koupila tmavě vínovou rtěnku. Nevíš kde? Nikde jsem žádnou pěknou sytou neviděla..
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat