25.09.13

Podzimní wishlist

Krásný večer moji milí čtenáři,
také Vám to chladné počasí začíná lézt krkem? Já jsem takový ten věčně zmrzlý čumák, který dává radši přednost teplým letním dnům. Jelikož se ke slovu nekompromisně hlásí podzim, rozhodla jsem se sepsat takový souhrnný wishlist věcí, které bych si během podzimních měsíců moc ráda pořídila. Abychom tu však nebyly až do Vánoc, rozhodla jsem se vytvořit takovou TOP 5.

1) Kabelka větších rozměrů- Tak nějak jsem se smířila, že tohle bude zřejmě dlouhodobější záležitost. Sehnat pěknou kabelku, vhodných rozměrů a za rozumnou cenu, je snad nadlidský výkon. Menších a středně velkých kabelek mám doma mnoho, ale něco vhodného do školy nikoli. V tašce bych moc ráda nosila rovnou i notebook, takže větší rozměry budou určitě potřeba. Ideálně bych byla pro nějakou krásku v černé či béžové barvě, máte někdo nějaký tip? Budu jedině ráda♥.

2) Botky na klínku- Na podzim jsou tyhle botky pro mě naprostou nutností.Vlastním již jedny v hnědé barvičce, ale myslím, že už dlouho nevydrží, takže černé kamarádky určitě přijdou vhod.

3) Legíny- I tentokrát nesháním nic klasického, ba naopak mírně specifického. Strašně moc ráda bych si pořídila trošku teplejší legíny, ideálně i s nějakým kožíškem. Něco podobného jsem viděla u kamarádky a na zimu mi to přijde jako moc fajn nápad.

4) Svetr- Teplý svetřík potřebuji jako sůl, svůj oblíbený jsem si bohužel nedávno poničila, tak koukám po novém. Jelikož jsem věčný zmrzlík, snažím se opravdu teple oblékat. Co se bližší charakteristiky týče, moc ráda bych našla nějaký smetanový či bílý kousek, který by mě nejen přes podzim, ale i přes zimu hezky hřál.

5) Doplňky- Řetízky, náramky, hodinky, náušnice a tak dále, všechny tyhle věci se pro mě poslední dobou stávají naprostou nutností. Stačí málo a jednoduchý, nezajímavý outfit je v tu ránu oživen. Například takových náušnic mám mnoho, ale třeba náramky docela postrádám. Je to však jen takový bonus navíc, nic podstatného.

Jak by vypadal Váš pomyslný podzimní outfit? Mějte se krásně a těším se na všechny vaše komentáře, s láskou V.


35 komentářů:

  1. Anonymní25/9/13 19:38

    Já už si většinu splnila. Dlouhé kožené rukavice, kozačky nad kolena a nový klobouk. Ještě mi chybí šedý kabát, ale mám jeden vyhlídnutý v Mangu, jen na něj šetřím, protože když si každý měsíc dám 1000,- stranou, tak mě to méně bolí, než když "vypláznu" 3.300,- jednorázově :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní26/9/13 13:25

      Koooozačky nad kolena, ach! Kde jsi na nich byla?:-)

      Vymazat
    2. Ty kozačky nad kolena bych také brala:-D!

      Vymazat
  2. Těším se na společné nákupy! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký wishlist! Mám ho podobný. Nikde nemohu sehnat hezkou černou kabelku, kam by se mi vlezly i učebnice. :-) A zjistila jsem, že nemám vůbec žádné doplňky. :-D Takže místo oblečení asi začnu nakupovat jen doplňky. :-D

    www.blondiever.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou kabelkou Tě naprosto chápu, x-tý den lítám po všech možných obchodech a zatím bez úspěchu:-(:-D

      Vymazat
  4. veľmi pekný wishlist :) S kabelkou máš pravdu, to je beh na dlhé trate kým človek nájde tú správnu. Svetríky a náramky mám rada aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  5. super výběr, bez svetrů bych se také neobešla!

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  6. ten sveter je velmi pekny! :) A suhlasim s tym ze kabelky sa tazko zhanaju (a pritom ich je vsade kopa..ale najst nejaku peknu - skoda reci)

    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, jinak ty kabelky jsou kolikrát vážně k vzteku či k breku:-D:-/

      Vymazat
  7. Svetřík by se mi také hodil :)) a kabelka snad nejvííc :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný wishlistt, moc se mi líbí ty barvičky, jsou ryze podzimní. Škoda, že mi takové věci nesluší.. :-)

    http://hedwica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že určitě jo:-), tak něco takové určitě vyzkoušej:-P!

      Vymazat
  9. Všechny věci jsou moc pěkné :), kabelka je úžasná a doplňky taky k sežrání :). Tak ať se Ti podaří pěkně pokoupit :) .. Taky se chci podívat po nějakých svetřících :)

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné věci! :)
    já teda ještě nepřemýšlela co si pořídím, ale měla bych už začít, protože ráno docela mrznu když jdu do školy:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, právě...už jsem akorát nachlazená a to se snažím oblékat jako lední medvěd:-D

      Vymazat
  11. Já už mám podzimní nákupy téměř splněné - kozačky nad kolena bez podpatku, vlněný klobouk, teplou pelerínu, nějaký ten svetr, dokonce i kabelku, ale mám nějaké veliké nároky na kalhoty/legíny, chodím z obchodu do obchodu a žádné mi nějak do oka nepadají:-/ A nejhorší je, že pitomá předpověď počasí hlásila teplé dny, dneska ráno mrzne a já mám většinu nových teploučkých věcí doma a budu mrznout v tenčích věcech - také jsem studený čumák:D

    kissabee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to Ti tedy závidím Miško:-), jsi opravdu pilná, já konečně sehnala aspoň teplejší mikču a svetr s kabátkem a kozačkami prostě také musí být:-), jinak to počasí je opravdu často zrádné:-O

      Vymazat
  12. svetre v zime tiež zbožňujem nakoľko je mi stále zima :D

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. super wishlist kočko :* Taky potřebuji svetr :D vždyť víš, něco posháníme ;)*
    Coffee with milk and two sugars

    OdpovědětVymazat
  14. krásne boty také by som chcela aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásný wishlist, tak kabelku taky sháním, nějaké jsem viděla v HM, ale pořád hledám no. Jinak s tím ntb, koupila jsem si na něj černou tašku přímo na notebook a kromě kabelky si beru ještě právě tu s notebookem :)

    Ráda bych Tě pozvala na giveaway, která probíhá u mě na blogu! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Super kúsky! Ja som o svojom wishliste začala uvažovať ešte v lete a postupne si robím zásoby, predsa len zima bude dlhá :( Tiež sa rozhliadam po pekných a teplých legínach a dlhom svetri tak uvidím, či niečo zaujímavé zoženiem :)

    LipstickJungle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tu "přípravu" na podzim trošku podcenil a teď mám v šatníku samé topy a trička:-D

      Vymazat
  17. moc krasny vyber, navic se to vsechno k sobe dokonale hodi!

    OdpovědětVymazat