08.09.13

Pleťové krémy Mixa

Krásné nedělní odpoledne,
doufám, že si všichni pořádně užíváte krásného počasí. Dnes jsem si pro vás připravila takovou ochutnávku francouzské kosmetiky, která vám určitě nebude cizí. Název Mixa se myslím poslední dobou v blogerském světě skloňuje hned ve všech pádech. Jedno se však musí nechat, tahle kosmetika mě vážně oslovila.Krémy, které vám zde představím, používám již nějaký čas pravidelně každý den. Vyměnila jsem je na čas například za takovou Biodermu, kterou miluji a je to náhodou velmi příjemná změna. Oba výrobky od Mixy jsem již několikrát naťukla v předchozích recenzích se slibem, že se brzy dozvíte více a ten čas právě nastal. Rozhodla jsem se oba své oblíbence rozebrat do každého detailu. I tentokrát budu doufat, že dnešní recenze bude pro vás zajímavá a třeba i inspirativní.

1) CC- Soothing SPF15 Care Anti- Redness Mixa (Zklidňující péče proti začervenání s OF 15)- Květ amiky, vitamín B a kofein, všechny tyto složky bezpečně pečují o vaši pleť. Tohle byl můj historicky první CC krém, který jsem si pořídila. A musím uznat, že má několik svých významných plus, i když i nějaké to mínus se zde najde. Tento krém je určen i pro citlivou pleť, kterou má hezky rozzářit, zklidnit a sjednotit. Musím hned uznat, že všechny body jsou opravdu pravdivé. Po aplikaci je má pleť báječně rozjasněná, velmi příjemná na dotek a dokonce se ani neleskne. Tento krém však používám jako podkladový krém pod make-up či pod BB, protože mi tu jaksi schází krycí schopnost. Takže pupínky a drobné nedostatky bohužel nezakryje, ale dokonce  tento fakt mu promíjím, protože jinak je tento krém přímo báječný. Navíc je také příjemné parfemace a pleť rozhodně nedráždí, takže palce nahoru.

2) 24 hr Moisturising Soothing Cream Mixa- Tak a tím to všechno začalo. V jednom z boxů mi přišel tento krém a já jej s radostí začala testovat. Na začátku jsem měla sice trošku obavy z toho, jak má pleť bude na tento výrobek reagovat, ale všechny předsudky byly naprosto zbytečné. Krém používám dvakrát denně, tedy ráno a večer. Tento zklidňující hydratační miláček obsahuje výtažky z růže a tak jako předchozí krém, i tento je hypoalergenní. Má pleť ho miluje snad z celého srdce, velmi příjemná konzistence jí poskytne hydrataci opravdu po celý den. Žádného podráždění se také bát nemusíte.
Sečteno podtrženo, tyhle krémy mají mé ANO. Oba výrobky a další věci z poměrně bohatého sortimentu značky Mixa seženete jednoduše v drogériích. Oba krémy se pohybují v rozmezí 100-200 Kč. Záleží samozřejmě na tom, jestli je zrovna odchytíte v akci. Máte zkušenosti se značkou Mixa? Mějte se krásně, vaše V.♥

26 komentářů:

  1. Včera jsem si koupila CC cream.Na první namazání jsem spokojená!A souhlasím se vším co si napsala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda:-), také si jej nemůžu vynachválit:-))

      Vymazat
  2. Furt po něčem od Mixy pokukuju ale nikdy nic nevezmu. Krémů mám habaděj že ani nevím kdy to spotřebuju, micelárky mám v zásobě a čístící odličovací mléka teď také zatím nepotřebuju když mám micelární vody. Achjo, budu si muset několik let počkat :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj Romanko:-D, úplně Ti rozumím, já to mám stejně například s rtěnkami a stejně se neponaučím:-)

      Vymazat
  3. ten druhý určite vyskúšam vďaka za tip :)))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní8/9/13 19:19

    Od zn. Mixa jsem ještě žádný krém nezkoušela, ale často o nich čtu. Tak možná v budoucnu vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento tyzden si uz 100% od Mixy musim nieco zadovazit, citam na nu same dobre recenzie. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. už jsem na ně koukala v drogérce, ale stále zůstávám věrná krému oilatum.. tak uvidím

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba ano:-)), za zkoušku vážně stojí:-)

      Vymazat
  7. wish you a wonderful week!
    <3

    http://www.getcarriedaway.net/

    OdpovědětVymazat
  8. ten 8% hydratacni na me take v supliku ceka a to jsem zkousela na ruku, verim, ze bude super! mam i dvoufazovy odlicovac a ten si nemuzu vynachvalit jak je skvely! :) jeste bych rada zkusila micelarku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že s ním budeš nadmíru spokojená:-):-*! Jinak ten dvoufázový odličovač musím teda také konečně vyzkoušet:-))

      Vymazat
  9. Mixu registrujem v obchodoch už nejakú dobu, ale zatiaľ som ju nevyskúšala. Podľa toho kvanta pozitívnych reakcií však po nej pravdepodobne čoskoro siahnem a vyskúšam :) Super recenzia!

    http://eldormovitz.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc kočko, jsem ráda, že se recenze líbí a určitě ji vyzkoušej:-))

      Vymazat
  10. Taky jsem našla krém Mixa v Ladyboxu, myslím, že byl v červnovém. Ale jelikož byl pro citlivou suchou pleť, tak jsem ho vyměnila za set na obočí. Bohužel mám pleť smíšenou, spíš se mi hodně mastí, takže bych ho asi nevyužila. Ale tak nevadí, snad se ke mě dostane nějaký jiný produkt.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahá:-(, tak to chápu no, ten set na obočí byl také božský:-)

      Vymazat
  11. zrovna jsem na ně dneska pokukovala v drogérce.. každopádně asi si udělám k narozeninám menší radost O:-)

    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní9/9/13 18:38

    Taky se po nich pokukávám neustále:D Hodně pozitivních ohlasů jsem na to četla:-) Takže asi se někdy plácnu přes kapsu a risknu to :-). I když se tomu nedá říct "plácnout přes kapsu":-)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  13. Mixa mě už delší dobu láká, určitě vyzkouším ten CC cream. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Mixa mě už delší dobu láká, určitě vyzkouším ten CC cream. :-)

    OdpovědětVymazat