28.08.13

Vůně, které si zamilujete

Krásné dopoledne vám všem,
dnes mám volno, proto vás mohu potěšit článkem jindy než večer. Dnešní příspěvek bude patřit dvěma úžasným vůním, které jsem si maximálně oblíbila. O jedné jsem již několikrát psala a vychvalovala ji až do nebes, druhá bude teprve novinkou. Musím přiznat, že by mě nikdy nenapadlo, že zrovna tyhle vůně za pár korunek si tolik oblíbím. Začalo to Pretty Fabulous a skončilo právě Pretty Rockin, což je zrovna novinka. Tyhle krásky se hravě vlezou do každé kabelky a originální oválné balení se mi také zamlouvá. Velkým překvapením byla také výdrž voňavek. Čekala jsem, že na sebe budu muset nastříkat snad půlku balení a za hodinu stejně o vůni nebudu vědět. Jak se však ukázalo spletla jsem se.

1) Pretty Fabulous- Romantická, něžná, sladká a svěží vůně. Asi takto bych ji v rychlosti popsala. Já jsem na tyhle sladké vůně přímo ujetá, takže mi maximálně vyhovuje. Chápu však, že někdo má rád takové ty čistě svěží vůně, takže by tahle pro něj zrovna tím pravým ořechovým nebyla. Nezdá se mi však přeslazená, ani nic přehnaného. Vůně obsahuje výtažky z jablka, květu magnólie a vanilkového cukru.. Stačí na sebe trošku šplíchnout a několik hodin opravdu vydrží, později sice není tolik intenzivní, ale pořád ji skvěle cítím. Jak jsem říkala oceňuji i praktické oválné balení. Chápu však, že někomu se tohle mírně dětské a infantilní balení může zdát směšné či tak, ale mně se naopak líbí.

2) Pretty Rockin- Jakmile jsem tuhle krásku číslo dvě viděla v novinkách, bylo rozhodnuto, ano, ano i tahle bude moje. Nevoní už tolik sladce, ale tak zajímavě a záhadně, až si mě získala. Obsahuje mandarinku, frézii a mandlové mléko. Pokud hledáte nějakého malého voňavého společníka na večer, tak neváhejte. Opět se perfektně vleze do kabelky či do psaníčka, které spíše pro nějakou tu večerní příležitost použijete.

Za každou vůni dáte 119 Kč, což je podle mě výborná cena. Sehnat je můžete jednoduše v Avonu. Jedná se však o akci, takže poté se nedivte pokud je najdete v katalogu třeba dražší. Chápu však, že si třeba někdo potrpí na luxusní a dražší vůně, tyhle se samozřejmě s nějakým Calvinem Kleinem srovnávat nedají, ale mají zase svá plus. Sama vlastním různou škálu parfémů a vůní, různé cenové kategorie, které během celého roku kombinuji a střídám. Tyhle dvě určitě ještě mile ráda využiji i na období podzimu:-). Jaká je v současnosti vaše oblíbená vůně? Piště, komentujte, už se nemohu dočkat, vaše V.♥

32 komentářů:

  1. sladké vône mám veľmi rada :)) moja najobľúbenejšia je momentálne voňavka od Lady Gaga :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta od Lady G. mě také velmi láká, před nedávnem jsem si pořizovala ještě ještě jednu od Beyoncé a taky pecka, hodně je vychvalovaná i ta od Britney Spears, takže brzy určitě neodolám:-D♥.

      Vymazat
  2. Anonymní28/8/13 12:59

    já si objednala tu růžovou, a musím říct, že moje pocity jsou zcela opačné. nic tak hnusně sladkého jsem na sobě v životě neměla, hrozně mě z toho bolela hlava. tudíž voňavka putovala k mladší sestře, a já se musím poohlédnout po něčem jiném. ale třeba jsem měla jen vadný kus, ty tu vůni popisuješ hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to se divím, voní mě, voní ségře i mé nejlepší kamarádce:-), ale jak říkám, je to čistě věc názoru:-). Někdo preferuje spíš svěží vůně:-), ozkouším určitě brzy i něco z jiného soudku a dám vědět♥.

      Vymazat
  3. Sháním něco právě jako dárek pro kámošku,tohle by se mi vážně hodilo :). Dík za tip ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač:-), za mě určitě doporučení:-)♥.

      Vymazat
  4. Avon nebrat. Nevoní mi od nich žádná vůně, všechny jsou hrozně umělé. Myslím, že za podobné peníze se dají sehnat mnohem kvalitnější vůně, které nebudou vyřvávat do okolí jak málo stály. Ale samozřejmě proti gustu... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opět jak říkám, každému sedí něco jiného:-). Doma mám x vůní, mezi které se řádí třeba i ty od CK atd a právě od Avonu mám strašně ráda obě od Fergie a teď mě zaujaly i tyhle no:-).

      Vymazat
  5. Kouknu se po ní v Avonu :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. vypadají dobře. já mám hrozně ráda chloe, ta mi voní nádherně

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se ti ani nedivím, ta voní přímo božsky:-)♥

      Vymazat
  7. Jůůů ♥ Fabulous mám a miluju ji ! rockin taky skvěle voní, ale rozhodla jsem se jí obdarovat jednu moji kamarádku na narozeniny :))

    coffeewithmilkandtwosugars.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzeraju super obidve :) obal je uplne uzasny :) kebyze viem o nejakej avon lady mozno by som aj objednala :D mojimi favoritmi su Avril Lavigne Wild rose a essence trip to NY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta od Avril může být také úžasná a od Essence si vůně také velmi chválí. Nic, nic bude je muset omrknout:-D! Jinak v ČR bych Ti nějakou Avon lady určitě poradila, ale na SK o nikom bohužel nevím:-(.

      Vymazat
  9. Vypadají zajímavě. A cena je vážně dobrá. :-) v

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, právě, ta cena se mi zdá vážně super:-)!

      Vymazat
  10. Nejlepší vůňe , které znám a není pravda Avon má hodně dobrých parfémů :)

    OdpovědětVymazat
  11. To bych ráda zkusila! :)

    OdpovědětVymazat
  12. vyzerá dobre ;))

    http://alexxieofficial.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Taky mám předsudky vůči levným voňavkám z katalogů, nebo drogérie, ale někdy jsou lepší, než drahé parfémy. Ta mandarinková vypadá dobře.
    Nová čtenářka, mojerecenzekosmetiky.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé díky moc:-), určitě k tobě také ráda mrknu!

      Vymazat
  14. já miluju vůni gucci rush, kupuji si jí vždycky k vánocům a s přehledem mi vydrží celý rok. je to nejlepší vůně na světě,ale nepohrdnu ani vůní adidas teoreticky za pár korun :) na ceně teda ani tolik nezáleží, spíš na tom, jak člověku vůně vyhovuje.. :)

    Zúčastni se u mě na blogu giveaway :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za doporučení:-), ráda zkouším nové věci, ta Gucci Rush musí být boží!

      Vymazat