26.08.13

SWAP s Romankou (Mylittleflyingworld)

Krásný večer moji nejmilejší,
konečně vám přináším nový článek a tentokrát ne ledajaký. Mile ráda vám představuji historicky první SWAP. Musím se přiznat, že do nedávna jsem také přesně nevěděla, co přesně onen SWAP znamená, takže se pokusím o upřesnění. SWAP neboli výměna, je v podstatě o tom, že se dvě dívky domluví na vzájemné výměně různé kosmetiky, výrobků, sladkostí a tak dále. Fantazie se rozhodně meze nekladou a vše je o domluvě. Dále se dá samozřejmě domluvit třeba počet věcí, které bude krabička obsahovat nebo částka, která se do něj bude investovat. Já tento báječný nápad zrealizovala s jednou úžasnou blogerkou, kterou sleduji již opravdu dlouho a byla jedním z prvních blogů, na které jsem pravidelně chodila. Zajímá vás koho jsem oslovila?♥ Nebudu vás dále napínat, jedná se o Romanku z Mylittleflyingworld. Romču znám i osobně a jedná se o moc fajn slečnu, která stejně jako já miluje kosmetiku, módu a líčení.
Romanka- Mylittleflyingworld
Pokud rádi čtete ty nejzajímavější recenze, zajímají vás outfity a různé novinky, určitě sem nezapomeňte mrknout:-). Romanka je strašně moc milá, sympatická a svým čtenářům se pravidelně věnuje. Všechny své články má vždy moc hezky připravené a propracované, takže se mile ráda řadím mezi těch 904 čtenářů, kteří ji pravidelně sledují. A není ani divu, kromě krásného úsměvu má i perfektní styl a vkus a celkově je to strašně krásná baba:-)!

Nyní už vás nechám nahlédnout, co hezkého jsem v krabičce našla♥. Pokud vás zajímá, co se nacházelo v balíčku ode mě, nezapomeňte mrknout právě k Romance.
1) Šampón a balzám Balea pro blond vlásky a Color Whisper- Romanka mi asi čte myšlenky, jinak to nevidím! Z balíčku na mě vykoukly tyhle úžasné výrobky, které mi udělaly opravdu velikou radost.♥ Do šampónu a balzámů na vlasy jsem všeobecně blázen a zrovna nějaká ta péče pro mou blond hřívu v mé sbírce chyběla a přišla opravdu vhod. Co se týče Color Whisper, miluji, miluji a zase jednou miluji♥. Od Romanky jsem dostala odstín 130 Pink Possibilities, což je nádherná růžová barvička, kterou už mé rty teď zbožňují. Takže opravdu jedno velké nadšení.
2) Yankee Candle, vůně a náramek- A nadšení pokračuje. Svíčky od Yankee Candle prostě zbožňuji, doma mám jednu a nemohu se jí nabažit. Strawberry Buttercream, kterou jsem dostala, opravdu božsky voní a nejraději bych ji snědla. Vůně Mini Love je už teď mým novým parťákem do kabelky. Jedná se o takovou tu sladkou vůni, kterou by nejradši člověk spapal. Dalším příjemným překvapením byl pro mě náramek. Ke všem outfitům jsou dle mého názoru doplňky neodmyslitelnou součástí. Tento krasavec bude moc hezky pasovat snad ke všem kombinacím♥.

3) Sladké a motýlek- Mňam, mňam, tak tohle je něco pro mé chutě. Jelikož jsem asi "sladkomyl obecný" jsou tyhle dárečky pro mě to pravé ořechové. Sladké mám strašně moc ráda a Romanka to dokonce vychytala tak perfektně, že všechno ladí i barevně:-). Mrknout můžete také roztomilý kolíček s motýlkem, který si hned někde vystavím.
 4) Dopis a samolepky- Nesmím zapomenout na ty nejsladší samolepky! Tito pudlíci mě totiž dostali na celé čáře. Sama mám pocit, že vracím do dětských let, protože všechny tyhle roztomilé věcičky a ozdůbky vážně můžu! Součástí celého balení byla i krásná zlatá obálka, ve které se ukrýval moc milý dopis♥. Nemůžu ještě zapomenout na kupu skvělý vzorečků, které balení obsahovalo.
Musím říci, že jsem z krabičky opravdu velmi nadšená. Romanka se lépe strefit nemohla!Jsem moc ráda, že jsem Romču oslovila a ona s mou nabídkou souhlasila. Díky takovému nadšení jsem se rozhodla, že tento Swap nebude určitě mým posledním a do budoucna bych ráda nějaký ještě zrealizovala:-). Máte také zkušenosti se Swapem nebo je to pro vás naprostá novinka?:-) Doufám, že se vám tento netradiční článek líbil, budu se těšit na vaše komentáře, vaše V♥.

60 komentářů:

  1. Anonymní26/8/13 21:45

    Nááádherný header )

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Díky, díky:-), jsem ráda, že se líbí♥

      Vymazat
  3. super swap, hlavně whisper by mi udělala radost (stejný odstín mám doma a je skvělý)

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc:-), whisper mě vážně dostala, já se jich totiž vážně nemůžu nabažit a tento odstín je nádherný, zrovna ho mám na puse:-):-D.

      Vymazat
  4. Bylo to parádní, Vendi ♥ Tohle bych si klidně nechala líbit pravidelně :D
    Ještě jednou děkuju :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda Romanko:-*. Musíme zase brzy něco vymyslet:-D! Jinak takového Ježíška bych si nechala vážně líbit každý den:-*. To já mockrát děkuji, opravdu to nemělo jedinou chybičku. Strašně se mi líbil samotný obsah krabičky i to naše focení v dešti:-D♥!

      Vymazat
  5. Swap :) to som ešte ani nepočula ale je to dobrý nápad :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Vyzerá to fakt super:)
    uvažujem, žeby som niečo také vyskúšala:)
    nati♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc:-) a určitě neváhej, stojí to za to:-))!

      Vymazat
  7. Moc krasne produkty :€))
    Přijd se podivat take ke me budu rada :))

    www.olivains.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrknu, ráda Tvůj blog navštěvuji♥

      Vymazat
  8. Jé, takové nádherné věci! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Love your blog!


    http://hixvoltage.blogspot.sg (I follow back)

    OdpovědětVymazat
  10. Yankee svíčka, náramek i vůně vypadají krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:-), jsou opravdu překrásné, takže souhlasím:-))!

      Vymazat
  11. ten šampon a kondicionér od balea mám aj ja :)) sú naozaj skvelé :) a ten rúž vyzerá krásne :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera jsem šampónek i kondicionér hned zkoušela a maximální spokojenost♥, jinak moc děkuji:-)

      Vymazat
  12. Suprové! Hlavně, že jste si to obě užily a měly radost i z celého procesu, nejen ze samotných balíčků :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak píšeš kočko:-), myslím, že jsme byly obě nadšené nejen ze samotných balíčků, ale také ze všecho okolo, co se ke Swapu vázalo:-)*

      Vymazat
  13. naozaj skvely swap podla mna si dostala uplne skvele veci!

    Inak posledne dni WELEDA giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji:-)! Jinak máš naprostou pravdu všechny věcičky se mi moooc líbí♥. A ještě jedno díky za milé pozvání, učitě se ráda zúčastním:-).

      Vymazat
  14. Krásný swap :-) color whisper v tomto odstínu mám taky a je skvělá! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Jani:-), Color Whisper je opravdu božská♥.

      Vymazat
  15. Všechny věci jsou krásné! Já bych taky měla radost úplně ze všeho :-)) Ten šampón od Balei vlastním, moc mi vyhovuje, dodá objem a příjemně voní :-) A ten vosk od yankee candle mm, měla jsem vanilla butter cake a soft blanket a neuvěřitelně mi to vonělo :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Verunko:-). Šampón i balzám jsem už testovala a jsem moc, moc spokojená. Vlásky mám jako znovu stvořené. Yankee Candle jsem si už také hezky rozbalila a pokojíček mi voní jako ráj jahůdek ůů:-D♥. A ta Vanilla Butter Cake může být také úžasná:-O! Musím si konečně pořídit i plné balení, protože tyhle úžasné svíčky nikdy zbožňovat nepřestanu:-).

      Vymazat
  16. Romanka je moje nejoblíbenější blogerka :) díky ní jsem začala sledovat i další a pak jsem si sama pořídila blog. Moc hezké věci jsi dostala a už rychle běžím, podívat se co Romča dostala od Tebe. Věřím, že byla nadšená stejně tak jako Ty :). A moc hezký článek, hezky napsaný, hezký fotky. Mám ráda Tvůj blog :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Romanko:-*, vždycky se těch komentářů od tebe nemohu nabažit, jsi prostě nejmilejší:-)! Jinak moc děkuji "druhá" Romanka si dala opravdu záležet a strašně moc mě potěšila♥. Takže ještě jednou mockrát děkuji♥, jen tedy budu možná malinko obměňovat fotky. Fotila jsem vše pozdě večer a fotky se nepovedly podle mých představ:-( a tyhle úžasné dárečky prostě musí vyniknout:-)!

      Vymazat
  17. Krásné věci ti Romča dala :) a hezky píše :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc♥, Romanka je nejen úžasná blogerka, ale také slečna se srdíčkem na správném míst+:-).

      Vymazat
  18. Anonymní27/8/13 11:39

    Ste krásne! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Pro mě to je novinka, musela bych blogerku znát asi hodně dobře abych do tohohle šla... jinak, Vendulinko, nominovala jsem tě na liebster blog award, pro více informací mrkni na můj blog. Doufám, že tě to nijak nebude obtěžovat <3

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, díky moc Niky:-), prý obtěžovat, udělala jsi mi obrovskou radost:-*!

      Vymazat
    2. Jéé, díky moc Niky:-), prý obtěžovat, udělala jsi mi obrovskou radost:-*!

      Vymazat
  20. Moc se mi líbí oba balíčky, vybraly jste si navzájem skvělé věci :)

    OdpovědětVymazat
  21. Anonymní27/8/13 19:17

    Krásné, moc se Vám to povedlo holky! D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem moc ráda, že se Swap líbí:-).

      Vymazat
  22. Anonymní27/8/13 22:05

    jáááá chci taky bonbonky! :-( Dobrý nápad na příspěvek a ta fotka je moc pěkná! Dvě kočky! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Miško:-), jinak když budeš hodný, jeden Ti možná věnuji:-D:-P

      Vymazat
  23. Chupa Chups lízatká zbožnujem :D A ten Balea šampón ak vyrábajú aj pre brunetky, tak si ho určite zaobstarám ! :)
    Som tvojim novým sledovateľom, prosím sleduj aj ty môj blog :) COLORFUL THOUGHTS ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě♥:-). A ten Balea šampónek je výborný:-), myslím, že s tím pro brunetky budeš také maximálně spokojená. Jinak mile ráda Tě budu také sledovat:-)!

      Vymazat
  24. ahoj zvu te na mou giveaway o krásné balerýnky od Ani Lublin, http://navesnici.blogspot.cz/2013/08/giveaway.html :-) hodně štestí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, jsi milá, určitě k tobě mrknu:-)!

      Vymazat