23.08.13

Srpnový Ladybox

Krásné odpoledne moji milí,
tak před chvíli mi byl doručen srpnový Ladybox, jak jsem slíbila, hned usedám ke svému počítači a mile ráda vám ukáži, co se novém boxíku nachází. Balíček mě tentokrát zaujal okamžitě, balení je opravdu překrásné a do pokoje mi skvěle padne. Docela mě mrzelo, že jsem červencový box propásla, proto jsem si s předstihem objednala tento. Červencový byl, jak jsem předpokládala, naprosto bezkonkurenční. Nenarazila jsem snad na jedinou recenzi, která by byla negativní. Jaký byl obsah srpnového LB se můžete dozvědět hned, stačí číst dál♥

                    A rozbalujeme! Jste připraveni mrknout na to, co všechno se tam tentokrát ukrývá?

1) Lesk na vlasy ve spreji Lee Stafford- Tento výrobek mě zaujal na první pohled asi nejvíc. Již dlouho jsem si přála vlastnit nějaký výrobek od této skvělé značky. Na internetu je Lee Stafford poměrně vychvalovaná a žádný lesk na vlasy zatím nevlastním, takže paráda. Tentokrát cestovní balení oceňuji, protože si lesk budu moci brát třeba i na cesty.

2) Uvolňující mátový gel Ryor- Snadno vstřebatelný přípravek s obsahem máty polní mě docela zaujal. Ryor je má oblíbený značka, takže gel se určitě bude hodit. Pomoci má především unaveným nožkám, zmírňuje také podráždění pokožky, pomáhá proti otokům a dokonce i odpuzuje hmyz. Tento přípravek mi přijde docela zajímavý a myslím, že jej určitě využiji.

3) Lip Gloos Korres- Tento přírodní lesk se zdá jako pravá trefa do černého. Odstín Washed Off Pink totiž na rtech vypadá moc pěkně a navíc obsahuje malé třpytivé částečky. Jako přehnané lepidlo se prozatím nejeví, protože takové lesky přímo nesnáším. Ta největší bomba přijde hned jakmile výrobek rozděláte...mňam třešně! Lesk totiž obsahuje třešňový olej, který hydratuje, zjemňuje a vyhlazuje. Lesky sice moc nemusím, ale tento si mě zatím získal. Tak uvidíme jak náš "vztah" bude pokračovat:-).

4) Oční stíny Inglot- Jupí, jupí, Inglot! Ale, co to? Opět "freedom system", jak já tahle balení nesnáším. Stejně tak mě posledně zklamala i tvářenka. Je sice úžasná a mimořádně jsem si ji oblíbila, ale to balení bylo opět velkým kamenem úrazu! Jinak stíny vypadají docela lákavě. Jsou takového přirozeného tónu a obsahují jemné třpytečky, která já vážně můžu. Za balení však jedno velké mínus.

5) Pure Fiji šampón a kondicionér- Tahle cestovní balení se vždy hodí. Unesená však z těchto výrobků vážně nejsem. Podobná cestovní balení se mi totiž doma začala nebezpečně hromadit. Je, ale fakt, že oba produkty docela hezky voní a obsahují výtažky z kokosu, který mám v kosmetice moc ráda. Výrobky dále obsahují výtažky z exotických oříšků, které mají vlasům poskytnout pružnost a zdravý lesk. Bonusem je také nulový obsah sulfátů.
V Lb jsem dále našla vzoreček vlasového oleje a vlasového mléka, zatím s ničím podobným nemám zkušenosti, takže ráda vyzkouším. Mé celkové hodnocení je však průměrné, když srovnám tento box s tím minulým, červencové číslo mělo jasně navrch. V boxu však nebylo nic, co bych nevyužila či nespotřebovala a velmi mě potěšila také krásná krabička, do které budu s radostí skladovat kosmetiku. Nějaká ta perlička  však v tomto balení výrazně chyběla, tedy aspoň podle mě. Jak se srpnový LB líbí vám? Kdo z vás si jej také objednal? Mějte se krásně a těším se na vaše komentáře, V♥

30 komentářů:

  1. koľko to stojí? :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím si, že vypadá dost slibně! :-) Nevím, co to slečny na facebooku LB mluvili, že je to hrozné.. Asi očekávají 2 plné produkty macu, Naked paletku a k tomu ještě tvářenku od Benefitu. Myslím si, že za tu cenu je to skvělé :-) Jinak obal u stínů.. Haha, zase se tomu musím zasmát. Nechápu tento "systém" :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu Janičko, že zase až taková hrůza to není, ale přesto mi tam nějak ta třešnička nakonec scházela:-(. A jinak na ten jejich systém jsem doslova alergická už:-D.

      Vymazat
  3. už jsem ho viděla u jiných blogerek a moc mě teda neoslovil :-( čekala jsem něco víc :-)

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Mě také moc neoslovil :/ čekala jsem od něho víc po předešlé edici...Jediné co mě zaujalo jsou inglot stíny <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tedy, předešlá edice byla prostě maximálně nadupaná, jinak ty stíny jsou super, ale docela mě mrzí to jejich "praktické" balení:-(.

      Vymazat
  5. Ten lesk na vlasy i rty se mi moc líbí :* :) ...Nejvíc se mi ale vždycky líbí ta krabice, asi nejsem v pořádku :D :P

    Coffee with milk and two sugars.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu tě uklidnit, že jsme asi dvě kočko, radost z krabičky nepřekonalo snad nic :-D♥

      Vymazat
  6. Anonymní23/8/13 17:52

    Tenhle vypada o dost lip nez muj :( ja jsem vzdycky objednala pouze senzabox, pravidelne od prosince a ted jsem poprve s krabickou opravdu nespokojena. Misto lesku mam pastu, misto ocnich stinu laknna nehty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ta pasta by mě taky asi malinko štvala:-(

      Vymazat
  7. Lesk na vlasy ve spreji Lee Stafford je vážně dobrej a hlavně i suchý šampon :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to se mám na co těšit, právě mě hned zaujal:-)

      Vymazat
  8. Veľmi pekne si to nafotila :) ono to vždy vyzerá na obrázku také wow a väčšie a v skutočnosti je to dosť mini ://

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkují:-), jinak to máš pravdu, určitě to zkresluje:-/

      Vymazat
  9. Vypadá super, ale inglot stíny a pure fiji už tam před pár měsíci byli. Člověk by uvítal nějakou novinku :)Ale jinak se mi balení líbí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu:-), pokud navíc někdo boxík objednává pravidelně, tak se pak nedivím tomu rozhořčení.

      Vymazat
  10. lovely! and pink! my favorite color
    http://afinaskaterblogspotcom.blogspot.ru/

    OdpovědětVymazat
  11. plánujem si ho na druhý mesiac objednať, tento vyzerá fakt super :) inak dávam ti follow, máš super blog :)
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc:-), ani nevíš jak mě taková zpráva vždy potěší. Jinak určitě objednej, za vyzkoušení LB opravdu stojí:-)!

      Vymazat
  12. Tak já našla místo lesku balzám, za což jsem ráda, ale mrzí mě, že místo lesku na vlasy od LS jsem v boxu našla peeling, který již v nějakém boxu byl, takže to mě trochu zklamalo.

    Mimochodem, děkuji za milý komentář. Máš moc hezký blog a i Ty jsi mi moc sympatická. Hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji, jsi opravdu zlatá♥. Zrovna od tebe mě ta pochvala hned dvakrát více těší, neboť jsi má nejoblíbenější blogerka:-). Jinak co se LB týče, vůbec se nedivím tvému zklamání, ten lesk na vlásky se mi zdá určitě o moc lepší jako ten peeling:-).

      Vymazat
  13. taky jsem měla balzám místo lesku a to, že mi nedošel lesk na vlasy mě zklamalo, jak vidím, měla si to lepší ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se ti nedivím:-(, ten lesk mě potěšil snad ze všeho nejvíc, tedy hned po krabičce. Asi nejsem normální, ale srpnová krabička mě prostě nadchla:-D.

      Vymazat
  14. Můj první Ladybox - čekala jsem trochu víc... Recenze na
    www.marketavolfova.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Místo stínů mám lak a místo lesku na vlasy mám kolagen. Musím říct, že tvoje krabička by se mi zamlouvala víc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten lak na nehty jsem mrkala ke kamarádce a náhodou vypadal moc hezky:-)

      Vymazat