09.08.13

Co nosím ve své kosmetické taštičce?

Krásný páteční večer moji milí,
dnešek je pro mě dnem volna. Od rána jsem měla však pořád, co na práci, takže na páteční článek jste si museli chvíli počkat. Snažím se příspěvky tvořit každý den, ale někdy to není zrovna lehké, všechno časově stihnout. Psaní blogu je však pro mě relaxací a pohodou, kterou moc ráda vykonávám, takže to není nic, do čeho bych se musela nutit, proto píši každou volnou chvíli, kterou mám. Dnes mám pro vás něco speciálního:-). Nechtěla se mi psát klasická recenze, takže jsem vymyslela něco, co tu ještě nebylo. Inspiraci jsem čerpala i ze zahraničních blogů, kde na články tohoto typu určitě narazíte.
Korektor Astor- Super pomůcka v tom případě, pokud se vám nechce zbytečně tahat třeba tubička make-upu. Stačí pouze a jednoduše použít tuhle šikovnou tyčinku a každý nedostatek bude v tu ránu pryč. Korektor je hezky praktický, navíc perfektně kryje a světe div se, zatím dále slouží. Tak trošku jsem se bála, že tyčinka za chvíli vyschne. Mé obavy byly naštěstí zbytečné.

Rtěnka Avon- Tahle řada rtěnek je prostě báječná. Přiznám se, mám jich hned několik. Naughty and nude je lichotivého odstínu a na rtech mi dlouho vydrží. Rty skvěle hydratuje a propůjčí jim moc pěkný odstín. Velmi se mi také líbí jednoduché a elegantní balení. Rtěnka navíc obsahuje malé třpytivé částečky a příjemně voní.

Tekuté oční linky Essence- Opět super parťák na cesty. Tyto tekuté oční stíny jsou navíc úžasné ve všech směrech. Skvěle se nanáší, nerozmazávají se, na očích vydrží a opět stojí pár korun. Praktická velikost je opět v tomto případě velkým plusem.

Oční stíny Essence- Další výrobek, který je pro cestování jak dělaný. Velikost stínů je přímo ideální...vlezou se opravdu všude:-). Barvičky se mi moc zamlouvají a pigmentace je také super. Můžete si je navíc pořídit za pár korun (na přesnou cenu si bohužel nevzpomenu), jedno mínus však mají. Bohužel moc dlouho nevydrží, takže určitě doporučuji použít pod ně bázi.

Řasenka Make up for ever- Tuhle krásku mám doma již nějaký pátek, přišla mi v mém prvním Senzaboxu a hned jsem pro ni našla uplatnění. Pokud člověk spěchá a potřebuje si někde na cestách jen zlehka namalovat řasy, tak je tím pravým řešením. Malé a úsporné balení tedy maximálně oceňuji, jinak ale řasenka není žádný zázrak.

Štětce Avon- Tyhle malé pomocníčky mám z Avonu. Na ukázku jsem vám zde ukázala štěteček na stíny a korektor. Krásné zlaté balení, ve kterém byly štětce uloženy, obsahovalo ještě štětec na rtěnku a pudr. Na pudr však stejně upřednostňuji velký štětec, protože s tím maličkým si na cestách prostě nevystačím. Štětce na rtěnky využívám minimálně. Abych nezapomněla, taštičku jsem dostala jako dáreček od kamarádky. Ta mi tuhle krásku dovezla z Turecka, na cestování je podle mě perfektní. Využívám ji však i téměř každý den, v kabelce nezabere totiž téměř žádné místo a přitom do ní naskládám vše, co potřebuji!

Jaké pomocníčky nosíte neustále u sebe vy? Nového článku se dočkáte až v pondělí, odjíždím na celý víkend pryč. Kdyby měl někdo zájem o pravidelnou nálož fotografií, stačí mě sledovat na INSTAGRAMU a na FB. Mějte se tedy moc hezky moji milí čtenáři, posílám pusu, V.♥

21 komentářů:

  1. Veľmi pekná taštička :) a super produkty máš, všetky sa mi páčia :)

    OdpovědětVymazat
  2. tie očné tiene mám tiež a som s nimi spokojná :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní10/8/13 00:08

    nosím sebou pořád jen pudr a štětec plus lesk, rtěnka někdy škola tvářenka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pudr nosím také neustále u sebe, společně i se štětcem, ale do taštičky se mi bohužel obě věci nevlezou, tak mám pro ně v kabelce vždy vyhrazené nějaké to místečko:-).

      Vymazat
  4. Krásný článek! :-) opravdu mě moc potěšil! Moc se mi líbí ty štětečky a rtěnka! Moc děkuji za typ, protože rtěnky z této řady jsou skvělé! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. jee :-) mě se líbí, jak to máš vše sladěné do barev :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc:-), trošku jsem si s tím pohrála ♥:-)

      Vymazat
  6. Já nosím vždycky pudr a balzám na rty, zbytek doplňuju dle aktuálního makeupu :)) A taštičku máš moc pěknou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veliké díky:-), jinak pudr je pro mě také naprostou nezbytností, ale bohužel se mi do taštičky nevleze:-(.

      Vymazat
  7. Super výbava :) XOXO -N
    http://believeforever-n.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Tvůj blog je opravdu senzační! Hned si tě přidávám do seznamu sledovaných:-)

    http://havlikovakarolina.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, díky moc Karolínko:-), nedokážeš si představit, jak mě takový komentář dokáže vždy potěšit♥

      Vymazat
  9. love it!

    http://mimamasarova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. ta essence linka je najlepsia aku som kedy mala - ma uzasny aplikator! s beznymi stetcovymi sa mi zle pracuje a fixkove su slabe :D a naozaj dlho vydrzi :D
    a mas peknu tasticku, ti to dokopy ladi :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě jsem také koukala, čekala jsem, že aplikátor nebude nic moc a za chvíli bude po lince, ale ono světe div se:-). Jinak noo snažila jsem se, aby to tak nějak všechno pěkně vypadalo, jsem ráda, že jsi to postřehla ♥:-D

      Vymazat
  11. Ta rťěnka vypadá dmoc dobře! :) Ten korektor bych taky chtěla vyzkoušet :)

    www.kristyna-novakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ten korektor vypadá dobře, na kolik od toho Astru vyjde Vendy?

    Jinak moc krásné články! Radost je číst ! :)

    OdpovědětVymazat