27.07.13

Velký letní speciál 2

Přeji vám krásný večer moji milí,
doufám, že si víkend užíváte plnými doušky. Tropické teploty nás stále neopustily, takže Velký letní speciál 2 se bude myslím hodit. Tentokrát se zaměříme na dekorativní kosmetiku. Vybrat pár výrobků na tohle téma nebylo zrovna jednoduché. Chtěla jsem však upozornit na ty nejlepší, proto jsem výběr musela zúžit. Ráda bych vám zde představila výrobku, které v tohle roční období používám vpodstatě každý den. Pokud vás tohle téma zajímá, stačí číst dál:-).


l) Rimmel- Scandale eyes- Myslí, že není třeba řasenku znovu pořádně představovat. Nedávno jsem o ní psala zde. Na léto je podle mě prostě ideální. Řasy krásně natočí, zároveň je však nespelí a na hrudky můžete s klidem v duši také zapomenout. Navíc je voděodolná, i když znám i lepší voděodolné řasenky než je tahle, ale jinak je opravdu boží.

2) Rapsodi- Multivitamin- Tento neonový lak na nehty nemá prostě jedinou chybičku. Na nehtech skvěle drží i vydrží. Vaše nehtíky budou díky němu doslova zářit. Společně s růžovým parťákem jsem si ho dovezla z Turecka, kde vyšel na pouhé euro:-).

3) Avon- tónovací a hydratační denní rém Very Important Perfector SPF 20- Nebudu se tajit tím, že v létě je pro mě make-up prostě tabu. Bohatě si vystačím právě s tónovacím krémem, BB nebo CC, to je už  fuk, radikální rozdíl mezi nimi není. Má pleť je krásně odpočatá a neustále svěží. Tento tónovací krém je opravdu moc fajn. Pleť hezky hydratuje, dodá jí opálený odstín a navíc samozřejmě obsahuje i ochranný faktor.

4) Maybelline- Colorama- Ano, i v tomto článku prostě nesmí aspoň jeden kousek chybět. Tyhle laky jsou báječné, mají moc hezké odstíny a na nehtech vydrží. Navíc je můžete nalézt v různých akcích a navzájem je kombinovat. Určitě doporučuji:-)!

5)Avon- Glow- blusher bronzer duo- Další skvělý pomocník pro zvýraznění opálení. Jednu část bronzeru používám místo pudru a druhou jako tvářenku. Bronzer  krásně zvýrazní opálenou pleť a dodá jí pocit svěžesti. Myslím, že něco takového v letní kosmetické taštičce prostě nesmí chybět.

6)Rimmel- gelové oční linky- Tyhle gelové oční linky jsou mou dlouhodobě milovanou věcí. Používáme je pravidelně obě se ségrou a vůbec jejich obsah neubývá. Součástí balení je navíc šikovný šteteček, což se hodí především při cestování. Linky moc pěkně drží, i když  bych doporučovala použití podkladové báze.

7)Maybelline- Color Whisper- Moje další jednička. Rtěnka je lehká, krásně hydratuje a navíc je skvěle pigmentová. Již dlouho mám nutkání pořídit si i další odstín. Jak jsem již na sebe prozradila v některém z minulých článků, rtěnky začínají být mou velkou vášní. Petal rebel je na léto díky svému krásně růžovému odstínu ideální, tedy aspoň dle mého názoru.

Copak přes léto nesmí chybět ve vaší kosmetické taštičce? Doufám, že se vám článek líbil a budete se těšit na další. Nezapomeňte zanechat mi tu nějaký komentář, budu jedině ráda, tak zatím papa vaše milá V.

12 komentářů:

  1. Ta rtěnka má úžasnou barvičku! A hodně mě zaujalo to duo z Avonu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Peti:-), jsem ráda, že se líbí. To duo je vážně super, hlavně na léto:-) ☼.

      Vymazat
  2. Scandaleyes a color whisper jsou rozhodně i u mě :-) pak ještě tvářenka od Essence, BB od Garnier, linky od Maybelline a Color Tattoo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A samozřejmě pudr od Rimmelu, který používám i na opalovací krém :-)

      Vymazat
  3. Anonymní27/7/13 21:48

    To duo bronzer-tvářenka musím mít :)) A scandal eyes mám a je top, dostala jsem ji v dárkovém balíčku tuším s odličovačem k Vánocům :)

    OdpovědětVymazat
  4. Color Whisper jsem si také pořídila a líbí se mi jak je máslová, natírala bych se s ní stále :D :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme dvě:-D:-), nemůžu se jí nabažit:-)

      Vymazat
  5. moc pěkný odstín rtěnky

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní30/7/13 08:39

    Rtěnka super, také mám jen jiný odstín. Tenhle vypadá dobře. Od Avonu mě láká ten krém:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten krém je opravdu super, takže doporučuji:-).

    OdpovědětVymazat