28.07.13

Mé vysněné Vans

Zdravím všechny své milé čtenáře,
nedávno jsem se zmínila, že jsem si pořídila jednu věc, která mi udělala opravdu strašnou radost. Již podle názvu je jasné, co jsem si nakonec odvezla domů. Ano, ano, po dlouhé době jsou konečně moje♥. Musím se přiznat, že jsem měla prvně zálusk na Conversky. Přítel je má doma totiž už čtvrtým rokem a je s nimi maximálně spokojený. Boty vypadají stále jako nové a není problém hodit je i do pračky, takže jsem došla k názoru, že taková investice se určitě vyplatí. V obchodě mi padly do oka právě Vansky, Conversky a botky značky Lacoste. Na mnoho botiček byla navíc sleva, takže jsem se bála, aby mou 39 za chvíli vůbec měli. Po mém dlouhém rozhodování jsem si domů odvezla právě šedé Vans. Padly mi do oka jako první a nakonec právě ony odcházely se mnou:-). Jsem ráda, že jsem si konečně pořídila pořádné boty a odbočila od mých milovaných balerínek. Botky budou totiž ideální nejen na léto, ale také na jaro či podzim a navíc snad ke všem outfitům:-).
Na více fotografií se můžete těšit v outfit článcích. Tyhle botičky totiž asi už nevyzuji:-). Jaké jsou vaše nejoblíbenější boty? Těším se na vaše komentáře a přeji vám příjemný zbytek dne, V.

7 komentářů:

  1. Super, jsou peckový:)
    www.enarastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní28/7/13 17:57

    Vendí, kolik Tě ve slevě nakonec stály? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle nakonec ve slevě nebyly:-(, v akci měli hlavně Converse, Lacoste, atd:-). Ale tyhle nakonec vyšly cenově dokonce nejlíp, takže jsem spokojená:-). Určitě doporučuji omrknout Office shoes než budou mít zase všechny přijatelný velikosti pryč:-/:-D.

      Vymazat
    2. Anonymní28/7/13 18:36

      Office shoes mám ráda, když mají akce, tak se tam dá skvěle a výhodně nakoupit :)
      Každopádně jsou TOP, denim odstín se mi hrozně líbí. Právě jsem přemýšlela, jestli jít do denim Converse nebo Vans. :)
      Jinak jsou super! :)

      Vymazat
  3. vypadají moc hezky!!! těším se na outfit články :)
    jinak moje nejoblíbenější boty jsou právě bílé Conversky, s těmi jsem opravdu moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. krásne! :) teším sa na ne v akcii :)

    OdpovědětVymazat