15.07.13

Nová Elle je tu!

Ještě jednou zdravím všechny mé čtenáře:-),
další článek přidávám s rychlostí blesku. Dnešní den je hned veselejší, protože jsem ve schránce našla svou milovanou Elle. Tentokrát však není jen ona samotným překvapením! Uvnitř se ukrýval i dáreček v podobě laku od Rimmel London. Akorát je škoda, že zrovna tento mám již doma. Tak kdyby se náhodou stalo někomu něco podobného, ráda jej vyměním za jiný odstín:-). Co se týče drahé Elle, nemohu se dočkat, až se vrhnu do čtení. Nové vydání vypadá opět více jak lákavě. Uvnitř jsem nalezla například vzorečky výživného tělového mléka do sprchy či hydratačního tělového mléka do sprchy. Na titulce nalezneme Tomáše Berdycha se svojí přítelkyní a dále je zde také například obsáhlý článek o Paris Hilton. Mimo to je zde opět mnoho tipů na kosmetiku, outfity a tak dále. Nechci vám však vše hned "vyslepičit", ať se máte na co těšit. V novinových stáncích ji můžete nalézt již ve středu 17.7.




10 komentářů:

  1. Fíha, vyzerá pekne už dlho som si ho nekúpila ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tu si určitě koupím na letišti, ať mám v letadle co dělat! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. už sa teším ako mi dôjde, ale samozrejme bez darčeka :)

    OdpovědětVymazat
  4. naozaj super darcek a pekna obalka!

    Inak posledny tyzden mojej SUMMER giveaway, zapojit sa mozes tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Co jsem tak stihla prolítnout, toto číslo má rozhodně, co nabídnout:-):-D

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní17/7/13 19:21

    tu si musím koupit na příští rok si chci nechat Elle předplatit :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já předplatné dostala jako dáreček :-) a nyní také uvažuji o předplatném na příští rok :-), Elle je vážně úžasná a navíc díky předplatnému může člověk získat i pěkné hodnotné dárečky :-)).

      Vymazat