10.07.13

New in from Turkey (cosmetics)

Hezké středeční odpoledne,
pečlivě plním své sliby, a proto mám pro vás dnes připraven další článek. Z Turecka jsem si odvezla nejen spoustu skvělých zážitků, ale také mnoho dalších super věcí mezi nimiž je i pár kousků z kosmetiky. Hned na začátek musím poznamenat, že všechno bylo opravdu za fascinující ceny. V Turecku je totiž již tradicí, ceny si jednoduše usmlouvat. V obchodě tedy strávíte třeba půl hodiny kvůli jedné věci, ale pokud jste úspěšní, garantuji vám, že si odnesete sebou hodně a to za velmi málo peněz. Jsou však místa, kde jsou pevně dané ceny, což jsou  například supermarkety, banky, atd. O tom všem však jindy. Mám pro vás totiž "rozchystaný" jeden takový speciální článek:-). Nyní zpátky ke kosmetice.

1) Neonové laky- Tyto krasavce si můžete pořídit za pouhé euro, což je vážně skvělá cena. Pokud by si někdo myslel, že se nízká cena podepíše na kvalitě, tak to ho mohu předem zklamat. Ani náhodou:-)!. Podobný lak jsme si dovezly se ségrou cca před 3 lety z Řecka a věřte nebo ne, máme jej dodnes. Kupodivu nezaschnul, na nehtech vydrží dlouhou dobu a barva je stále intenzivní. Tyto láčky mám na nehtech již týden a zatím hezky drží, neloupou se a barvičky jsou super, takže jsem spokojená. To nejlepší je na tom to, že jsme je nakonec dostaly jako dáreček k nákupu:-).

2) Nivea- olej na opalování- Jelikož nám během dovolené došel opalovací krém, nedalo se nic dělat a šel se shánět nový. Nakonec se na nás usmálo štěstí. V místním supermarketu měli tento olejový přípravek zrovna i ve slevě, takže cenově vyšel podobně jako se dá koupit u nás. Nevím, zda-li přesně stejný, nikde jsem na něj u nás nenarazila. Musím říct, že je, ale vážně výborný, pokožku ochrání, hezky rozzáří a dodá jí i jemný nádech bronzu.

3) Hobby olivový krém- Úžasný, voňavý, krémový a mohla bych pokračovat hodně dlouho v této pozitivní chvále. Krém je prostě a jednoduše skvělý, ať mluvíme o parfemaci či o konzistenci. Tento přípravek skvěle hydratuje vaši pokožku a dodá jí velmi příjemnou vůni. Jsem na přípravky s obsahem olivového oleje přímo zatížená a vždy si nějaký ze zahraničí ráda přivezu.

Tak a to je vše:-). Čeká vás však ještě jedno New in, kde vám s radostí ukáži, jaké kousky oblečení a doplňků se mi podařilo ulovit. Zatím se mějte krásně, piště a komentujte, těším se, V.

10 komentářů:

  1. Ty laky se mi moc líbí! :-) A když píšeš, že jsi je koupila i v Řecku, tak snad se mi taky poštěstí! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že na ně určitě narazíš a jsou vážně super:-)!

      Vymazat
  2. Ty láčky mají skvělou barvu! Snad nám i ukážeš, jak vypadají na nehtících. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som si doniesla z Turecka 7 lakov :) tiez som tam mala uzasne ceny nedalo sa odolat :)


    Inak pozyvam ta na moju SUMMER giveaway o tasticku plnu darcekov! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se ti ani nedivím:-), takové ceny, byl by hřích odolat:-O! Jinak jéé, moc děkuji za pozvání:-)

      Vymazat
  4. Anonymní11/7/13 21:53

    Laky jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat