11.06.13

Nová Elle aneb jeden upovídaný článek

Hezký večer moji milí,
tak se vám dnes konečně ozývám:-). Celý den jsem byla bohužel pryč, proto přidávám článek teprve teď. Hned při příjezdu domů jsem byla velmi překvapená, co mi paní pošťačka nechala ve schránce, novou ELLE:-), jupí. Na tohle číslo jsem se obzvlášť těšila, jelikož součástí balení je sprchový gel od Bourjois, který vypadá vážně velmi lákavě. Určitě se můžete těšit na brzkou recenzi tohoto produktu. Tento sprchový gel je totiž zároveň i peeling. Pokožce slibuje výživu a odstranění drobných nečistot. Finálním výsledkem by tak měla být hladká, vyživená a hydratovaná pokožka. Tedy podle mě ideálka pro teplé letní dny, které prostě musí přijít. Nesmím zapomenout zmínit, že výrobek obsahuje jojobový olej, abych tedy byla přesná.
Kdybych se měla zpátky zaměřit na červencovou Elle, tak po rychlém prolistování mě láká hned několika svými velmi zajímavými články. Takže myslím, že dnešní filmový večer strávit právě u mého milovaného časopisu. Jak jste se měli vůbec vy? Jaký je vás oblíbený časopis?:-) Opět se moc těším na všechny vaše komentáře, V.

4 komentáře:

  1. ty odoberáš Elle ? zaujíma ma to, lebo som počula že predplatitelky darčeky nedostávajú :/ nevieš ako to je?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:-),
      ano, ano Elle odebírám. Zatím jsem dáreček dostala, který měl být tedy součástí balení:-). Tak podle mě i předplatitelky se dárků určitě dočkají:-).

      Vymazat
    2. Dakujem za odpoved :) ja odoberam na sr a tam sa tych darcekov vraj dockame neskor, co je mozno nikdy, ale hlavne ma zaujimal ten princip ci vobec lebo ked som si elle predplacala (este len pred mesiacom) tak tam drobnymi pismenkami pisali že sa to vztahuje len na darceky s napisom elle....tak neviem čo mam čakať :)

      Vymazat
  2. Anonymní15/6/13 11:57

    taky mám ráda ELLE ale špatně se u nás shání možná bych si ji taky nechala předplatit :))

    OdpovědětVymazat