27.06.13

Love lips balzámy na rty

Přeji vám krásný večer,
konečně jsem tu s novým článkem, přesněji řečeno s novou recenzí:-). Dnes jsem se konečně dočkala balíčku od Dermacol:-). Nedávno jsem si zde objednala velmi diskutované Love lips. Dost značek přišlo s podobným nápadem, takže podobné typy můžete vidět například i u Maybelline. Mně však nejvíce učarovaly právě ty z Dermacol. V drogérii jsem se je rozhodla patřičně otestovat a mohlo se objednávat. Na internetu totiž probíhá skvělá akce. Zatímco v drogérii jeden balzám pořídíte za 79 Kč, na stránkách Dermacolu za tuhle cenu máte rovnou 2:-)! Jaké jsou mé první dojmy z těchto balzámů?Stačí číst dál:-).
Musím říci, že tím největším plusem je rozhodně vůně a pigmentace. Všechny balzámy voní kouzelně po ovoci či například po čokoládě. Já si vybrala balzám s vůní čokolády, bílých hrozen a melounu. Upřímně nevím, o kterém říct, že je lepší, protože každý má něco do sebe. Co se týče pigmentace balzámy jsou opravdu skvěle syté a na rtech hezky drží. Více vám však budu moct povědět, poté, co je pořádně otestuji. Čokoláda neboli odstín 06 láska je dle mého názoru taková krásná sytá barva, kterou jsem prostě musela mít:-), později jsem se však začala rozhodovat nad pravým opakem a to 01 love, která si vás získá sladkou vůní hroznů. K opálení půjde totiž podle mě vážně báječně. A pak je tu Amore 03, která vám v první chvíli připomene vůni léta, ovoce, svěžesti a především čerstvé melouny:-). Takže ať jsem se rozhodovala jak chtěla, nakonec jsem neodolala a využila této lákavé akce. Kdyby se někdo divil, že mám balzámy pouze 3, tak ten poslední byl pro mou sestřičku, která chtěla také odstín 01 Love. Velkým pozitivem je rozhodně také roztomilý srdíčkový aplikátor.

Tohle měla být jen taková stručná upoutávka na recenzi právě těchto balzámů, kterou vás velmi brzy potěším a jak tak koukám, hezky jsem se rozepsala. Na první pohled a přičichnutí mají tyhle úžasné balzámy plných 10 bodů:-), už se těším až se pustím do pořádně propracované recenze. Mějte se krásně a brzy pa, vaše V.

9 komentářů:

  1. Já mám doma jeden a můžu říct, že za mě super :) I celkově s eshopem Dermacolu jsem moc spokojená, i když jsem tentokrát balzám nekupovala odsud.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím:-), podle mě jsou pravdu skvělé, dneska jsem je konečně hezky testovala :-D.

      Vymazat
  2. Vy jste se všichni zbláznili s těmi balzámy na rty, ne? :-D Teď, abych měla všechny, protože vypadají skvěle. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nějaký vyzkoušej:-), roztrhl se teď s nimi pytel no:-O. Přijde mi to jak revoluce BB :-D.

      Vymazat
  3. no, taky jeden mám :D a revoluci BB jsem odolala, ale když jsem viděla balzámky u Mii, tak hned ten den jsem si jeden koupila :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tě obdivuji :-O, já bohužel podlehla i těm BB:-). Jinak tak doufám, že jsi s balzámem spokojená, podle mě jsou vážně super:-).

      Vymazat
  4. vypadají skvěle, asi tomu světlounce růžovému neodolám <3

    http://fashionladyan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. taky jsem se rozhodovala si je objednat, ale asi to udělám až později, snad mi neutečou, vypadají krásně, tak akce mě hlavně zaujala

    OdpovědětVymazat