18.06.13

BB cream dream girls- Skin 79

Přeji hezký večer všem:-),
jsem tu společně se slibovanou recenzí! Jak jsem již psala na zrecenzování jsem si pro vás připravila jeden z nejdiskutovanějších BB creamů:-). Sice je mi jasné, že těchto recenzí je všude více než dost, ale o žádném "bíbíčku" jsem zatím nepsala, tak to samozřejmě musím napravit. Co se týče mého celkového názoru na BB, tak podle mě jsou fajn, ale všeho s mírou. Poslední dobou ať se člověk podíval kam chtěl, všude samé BB. Tak se tedy pojďme těmto krasavcům mrknout na zoubek:-)!
Jsou lehké, k pleti šetrné a zajišťují skvělé krytí. Asi takto bych souhrnně charakterizovala vlastnosti BB creamů. Nejsem však žádná výjimka, která by se této vlně vyhnula, takže doma uchovávám také hned několik různých BB. Jen tak mimochodem, můžete se těšit i na velkolepou recenzi, kde vám tyto produkty mile ráda představím, ovšem všechna hodnocení rozhodně nebudou kladná. Nejvíce jsem si oblíbila právě tento výrobek od SKIN 79. Jakmile se však opálím, tento produkt bude na mě tak trochu svítit, proto určitě sáhnu po jeho "parťákovi" od Garnier. Vlastním variantu, která je určena pro mastnou pleť. Ovšem i ten nejsvětlejší odstín je na mě tak trošku tmavý:-), takže krém na mě hezky čeká až se trošku opálím, abych nevypadala jako chodící pomeranč. Zpátky však k Dream Girls BB.

Co tento výrobek slibuje? 
Jedná se o multifunkční krém navržený pro problematickou pleť. Krém není mastný a díky extraktu z papáji udržuje pokožku čistou a jemnou. Kontroluje tvorbu mazu a poskytuje dlouhodobě čistou a svěží pleť bez obsahu olejů. Citlivou a problematickou pleť navíc chrání před různými nežádoucími vlivy. Dalším bonusem je ochrana proti UV záření.

Hot or not?
Dle mého úsudku tento výrobek má své pro a proti:-). Co se týče toho pozitivního jeho odstín je opravdu výborný. Skvěle lichotí s mou pletí a především na ní nevytváří efekt masky. Dále příjemné voní a dobře se nanáší. Pleť je po nanesení jemná a hydratovaná. Vezmu-li v potaz naopak negativa, tak krém zrovna dvakrát nekryje. Takže pupínky, kruhy pod očima a tak dále moc precizně nezakryje. Redukci lesku jsem také zrovna dvakrát nepocítila.

Tento BB bych doporučila především pro normální pleť. Pokud chcete pleť hydratovat a upřednostňujete lehké tónovací krémy, je tento pro vás jako stvořený. Ovšem chce to, dát si pozor na odstín, přeci jen většina asijských BB creamů je poměrně světlá. Doufám, že vás recenze aspoň trošku zaujala:-) Jaký je váš postoj k bb krémům? Těším se na vaše komentáře, V.

6 komentářů:

  1. BB je podle mě ideální na léto! :-)

    http://thestoryofginger.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. já žádný pravý asijský BB ještě nezkoušela, mám jenom ten od Garnier, takže bohužel nic moc :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jsem zkoušela ten první BB krém od Garnier, tak ten se mi zdál vážně katastrofální. Ovšem ta druhá varianta pro mastnou pleť se mi zdá o moc lepší právě na léto a takové to rychlo přirozené namalování:-). Jinak ty asijské jsou moc fajn (co jsem ještě zkoušela vzorečky dalších BB od Skin 79), ale jsou hodně světloučké.

      Vymazat
  3. Používám Garnier pro mastnoupleť a nemohu si stěžovat, protože jsem bohužel typ, který z hustého make-upu nebo krému dostane zvětšené akné :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi bohužel také u dosti make-upů stává a právě tento od Garnieru se mi zdá super:-), akorát ten odstín mi nesedl:-(, tak snad jej využiji aspoň teď:-)

      Vymazat