31.05.13

Základní sada štětců

Hezké odpoledne přeji:-),
snad se máte dnes všichni krásně a nenechali jste se rozhodit nepříjemným počasím, které už několik dnů bohužel panuje. Dnes jsem si pro vás připravila jeden ze článků, který jsem vám včera slibovala:-). Ráda bych vám představila takovou svou "základní" sadu štětců, které běžně používám. Je mi samozřejmě jasné, že některé kousky mi tam schází a to většinou z důvodu, že je prostě nepoužívám a doma by se na ně zbytečně prášilo.




 1)E.l.f. Blush Brush- Tak tento štětec je sice určen na nanášení tvářenky, ale dá se skvěle použit také jako štěteček na pudr. Je podle mě ideální velikosti a především má velmi jemné štětinky. Pudr se s ním nanáší jedna báseň a ségra si ho nemůže vynachválit.

2)Flomar- Tak tento štětec používám pro změnu já:-). Pudr se s ním nanáší skvěle, i když brzy bude potřeba pořídit si štětec nový. Štětec mám už docela dlouho a když zapátrám v paměti, jeho pořizovací cena se pohybovala okolo 150 korun.

3)Oriflame- Tento štětec už mám také nějaký ten pátek doma, ale stále dobře slouží:-). Pudr se s ním nanáší poměrně dobře, i když štětinky jsou již pěkně tvrdé. Celkově však dosáhnete rovnoměrného nánosu:-). Cenu si už bohužel přesně nevybavím, ale bude podobná jak u předchozího štětce.


4)E.l.f. Stipple Brush- Když jsem si na Elfu vybírala štětec na make-up, tento mě hned zaujal. Navíc je opravdu velmi vychvalovaný a já mu také uděluji jednu velkou pochvalu, protože je úžasný:-). Make-up se s ním nanáší úžasně. Můžete ho však použít třeba na podkladovou bázi.

5)Brushart- Tento kousek jsem si objednávala z parfums.cz. Nebyl také nejdražší a navíc je vážně skvělý. Opět slouží k nanášení make-upu, ale můžete s ním nanést třeba i korektor. Štětec má velmi jemné štětinky, díky kterým se vše perfektně vstřebá a make-up rozhodně lépe přilne k pleti.

6)Essence- Tak a zde máme představitele, kterého používám při nanášení tvářenky. V první řadě musím ocenit jeho praktickou velikost, originální design a zkosené štětinky, díky kterým tvářenku nanesete na výbornou. Jediné, co mi na něm vadí, tak že trošku "pelichá". Ale tak stál pár korun, tak co bych za takovou cenu chtěla:-)


7)Brushart- Další štětec pořízený z parfums, tedy další miláček. Jeho hlavním úkolem je perfektní nanesení očních stínů, což opravdu splňuje. Stíny s ním nanesete rovnoměrně a nebojte se štěteček jednou za čas "umýt", opravdu vydrží.

8)E.l.f. Small Smudge Brush- Tímto štětečkem si pravidelně nanáším gelové oční linky. Opět jsem s ním maximálně spokojená. Díky němu se mi linka vždy povede rovnoměrně nanést. Navíc ho můžete také použít při líčení různých stínů. Skvěle vychytá každý malý detail.

9)E.l.f. Small Precision Brusk- Tak tento štětec patří opět mé sestřičce. Dají se s ním výborně nanést oční stíny, na což je také určen, ale myslím, že by se s ním perfektně nanášel třeba i korektor. Každopádně obsahuje velmi jemné štětinky a pracuje se s ním na výbornou.

Tak a to je vše:-). Snad se vám recenze aspoň trošku líbila. Abych nezapomněla, ke štětcům jsem si z Elfu rovnou pořídila i matný obal( můžete ho vidět na první fotografii), do kterého štětce skvěle pasují, takže i ten doporučuji:-)! Navíc pokud se rozhodnete objednávat štětce z této stránky (http://elfkosmetika.cz/), tak si určitě počkejte na nějakou akci. Také doporučuji řadu professional či minerals, ale professional je podle mě lepší a je také více vychvalovaná. A co vy? Jaké používáte štětce? :-) Jinak kdyby byl nějaký dotaz, nebojte se zeptat, jsem tu pro vás:-) Mějte se krásně a přeji vám příjemný zbytek dne, vaše V.








12 komentářů:

  1. uf, asi nie som veľmi náročná na make-up :D. ja mám doma 3 štetčeky a dostatočne mi stačia... ale musím sa toto asi ešte veľa učiť :D :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  2. Ale tak určitě i ty 3 štětečky stačí:-D:-), když nestíhám, tak většinou stejně použiji jen štětec na tvářenku, pudr a jde se:-D :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek, Vendy :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní1/6/13 09:41

    Nevypelichává Ti ten od E.L.F. na make-up? Můj letěl do koše...:-(

    OdpovědětVymazat
  5. Vendulko, děkuji za tenhle článek, fakt jsem s těmi štětci potřebovala pomoct :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Nene:-), právě vůbec nepelichá. Dokonce jsem ho i několikrát myla:-) a pořád jako nový. Akorát jak jsem psala, tak ten od Essence trošku zlobí:-). Jinak Lucinko není vůbec zač, jsem ráda, že se článek líbí:-).

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní1/6/13 20:07

    Vendy mám stejný štětec na tvářenku jak ty od essence a moc mi teda nevyhovuje zdá se mi že si tu tvářenku vždy tak nějak divně nanesu :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj:-), vážně? Právě mě se tím tvářenka moc dobře nanáší a jediné, co mě štve je to pelichání no :-(, jinak zkoušela jsi třeba štětce z Elfu?:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám jeden štětec na tvářenku toť vše! :-D

    OdpovědětVymazat
  10. A já si říkám, že toho mám malinko :-O :-D!

    OdpovědětVymazat
  11. skvele tipy;)

    PS: Na mem blogu je letni giveaway, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.cz/2013/06/summer-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat