09.04.16

Srovnání suchých šampónů od Batiste- Stojí nejnovější řada vůbec za to?

Krásné sobotní ráno Vám všem!
Zdravím především tu dámskou část obecenstva, neboť právě pro ni mám novou recenzi :-)! Přichystané mám krásné přirovnání toho, že dražší věcí nemusí být vůbec ty lepší - naopak někdy mohou být přesným opakem.

Pokud stejně jako já nesnášíte každodenní mytí vlasů a rádi si vypomůžete takovou vychytávkou jako je suchý šampón, určitě vám neuniklo, že ráda doporučuji právě ty od Batiste. Rodinka těchto šampónů se však začala postupně rozrůstat. Já osobně již nějaký čas zůstávala věrná mému nejoblíbenějšímu "fruity & cheeky cherry" a až zvědavost skrze novější verze těchto šampónů mě donutila ozkoušet něco nového.

Nejlákavěji na mě působil "heavenly volume" , ale upřímně řečeno, větší lepidlo jsem na hlavě snad v životě neměla. Po každé aplikaci mám, co dělat, abych vlasy vůbec rozčesala (s obavou, že mi na hlavě zůstane pár vlásků jako Rákosníčkovi). Takže se velmi ráda vrátím ke své stálé, levnější a o moc lepší "třešničkové" variantě.
Pokud by jste si o nich chtěli přečíst ještě něco dalšího, stačí mrknout na starší recenzi, kde jsou podrobněji charakterizovány (ZDE).
Máte také někdo zkušenost s těmito variantami (popřípadě i dalšími) suchého šampónu od Batiste?

Přeji vám hezký den a nenechte si ho špatným počasím rozhodně zkazit, V  ♥

8 komentářů:

  1. Anonymní9/4/16 10:30

    tomuhle rikas recenze ? :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdá se mi, že to podstatné padlo, jestli ne, tak mě pouč, dík :-*.

      Vymazat
  2. Anonymní9/4/16 11:13

    Já momentálně zkouším novinku od Balea suchý šampon pro hnědé vlasy. Jinak z Batiste mám nejraději šampon v modrém balení. Tuším, že se jmenuje "fresh and clean" a ten je nejlepší i svou vůní i funkčností, dle mého.

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, já vám nevím, ale mě prostě suché šampony od Batiste nikdy nechytly za srdce.
    U kolegyně blogerky jsem si přečetla recenzi na suchý šampon od Balei, ale taky mi moc nevyhovuje.
    Celkově asi na ty suché šampony nejsem. A když už nějaký v případě nouze použiji, úplně nejvíc jsem spokojenou s Amicou, která stojí okolo 30 Kč v drogerii.
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  4. Mám to úplně stejně! Nechtěla jsem si to přiznat, ale tahle objemová verze je otřesná, vlasy sice u mě dobře vypadají, ale za ten hnusný pocit, kdykoliv na ně sáhnu, nebo do nich zajedu hřebenem, to fakt nestojí.. :/ Já jsem byla nejspokojenější s verzí Original, třešničková mi taky nedělala potíže a moc hezky voněla, ale přišlo mi, že mi vydržela na daleko méně použití :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vždy chccem vyskúšať od Batiste tieto šampóny, ale nejako som sa ešte neodhodlala stále. Určite však nejaký ten základný by som chcela :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. já si s nimi moc nerozumím, ať už je to Batiste nebo jiná značka :/

    OdpovědětVymazat
  7. Nejradši mám Batiste. :)

    OdpovědětVymazat