28.10.15

Sephora haul

Hezký den milí čtenáři,
dnes mám pro vás článek čistě z oblasti dekorativní kosmetiky. Na programu dne je duo tvářenek a jedna rtěnka od Sephory. Při nedávné návštěvě Prahy jsem se rozhodla omrknout jednu z prodejen dekorativní kosmetiky MAC. V Brně bohužel nenarazíte ani na jednu, což je poměrně škoda. V Praze jich je přitom hned několik. Já měla namířeno do té v Palladiu. I když se tahle značka řadí k těm dražším, již od maturity jsem si vysnila, že si odtud jednou legendární rtěnku pořídím. Nakonec jsem však zakotvila v nedaleké Sephoře, kde jsem se dočkala i několika milých rad a doporučení, takže jsem si domů nakonec odnesla i dvě skvělé tvářenky.

1) Rtěnka (název odstínu jsem musela někde přehlédnout)
Jak jsem již psala výše, z dekorativní kosmetiky jsem si už dlouho přála rtěnku, která by byla vhodná na každodenní nošení a líčení by přitom příjemně oživila. Tyhle preference jsem našla právě v této krásce od Sephory, krásná barva, skvělá textura, máslovitá konzistence, dlouhodobá výdrž + hezké balení. Co víc si přát? Její cena se pohybuje okolo 300 Kč, což je cca o stovku více než kolik dáte v průměru za rtěnku v drogérii.


2) Tvářenky ( odstín I´m shocked, Flirt it up)
K psaní recenzí se mi často hodí, že jsme doma tři ženské. Tvářenka v odstínu Flirt It Up patří mě a je přesně toho jemného narůžovělého odstínu, který mám nejradši. V merku jsem měla i jeden odstín do broskvova, ale jsem toho názoru že k blondýnkám s poměrně světlou pletí, jdou spíše lépe růžové tóny. Jinak je tvářenka skvělé pigmentace, nepráší a mohu ji jen vynachválit.
I´m shocked je již trošku divočejšího růžového odstínu (jak již vyplývá z názvu), avšak jedná se o stejně krásný odstín. Pigmentace a další vlastnosti zůstávají stejné jako u předchozí tvářenky.
Podtrženo sečteno, se všemi zmíněnými produkty jsem nad míru spokojená. Sephora navíc často láká na velmi příjemné akce a slevy, takže doporučuji určitě sem zavítat.
A nezapomínejte hlasovat v právě probíhající soutěži- nový týden, nová šance na výhru (klik sem)!
Krásný zbytek dne vám všem ♥

11 komentářů:

  1. Ta výraznější tvářenka je moc pěkná!:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  2. Také bych si jednou chtěla z MACu odnést nějakou tu radůstku:) Tak se nám to snad jednou splní:) ..Jinak v Sephoře sis vybrala krásné odstíny tvářenek!

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. teda, ta rtěnka je nádherná! 💜💄

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne odtiene ! Ja som ešte nikdy nemala nič od tejto značky, ale uvažujem nad ňou :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Rúž a lícenka majú nádherné farbičky:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Po Macu taky toužím a doufám, že už si tam brzo něco koupím. Kosmetiku Sephora jsem zatím nezkoušela, vždycky mě tam zlákají jiné značky

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  7. Super úlovky! Rtěnka má moc pěknou barvu :)
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné odstíny:)
    Ta tmavší tvářenka se mi líbí trochu víc:)
    http://clarathing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. tuhle řadu Sephora rtěnek miluju - jsou to držáky a mají krásné odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  10. tuhle řadu Sephora rtěnek miluju - jsou to držáky a mají krásné odstíny :)

    OdpovědětVymazat