18.10.15

Co je nového Instagrame?

Kdybych měla za poslední dobu vybrat mou absolutně nejoblíbenější aplikaci, byl by to asi bezpochyby Instagram. Opravdu mě děsně baví prohlížet si všechny ty krásné fotografie a momentky pestře zachycující celý okolní svět a ještě více mě je baví fotit je a vytvářet (takže z toho důvodu se nechytejte za hlavu s myšlenkami, co to zase vyfotila za kravinu). Často odtud čerpám i nejrůznější inspiraci, nejčastěji asi na recepty. A jak působí Instagram právě na vás ?

První koláž je ještě takovou vzpomínkou na báječný prázdninový výlet do Prahy, který jsme si náramně užili. Do našeho hlavního města se vždy s radostí vracím, ale Brno je jen jedno. Historicky poprvé jsem okusila legendární kávu z Costa Coffe. Můj dojem je takový, že existují i lepší kávy v poměru cena/kvalita.
Rána, kdy nevstávám do školy, ani do práce jsou k nezaplacení, k tomu si ještě něco dobrého počíst, pojíst a hned mám energie na rozdávání, to stejné platí o večeřích  (ještě když k nim máte skleničku burčáku, hihi). S Cosmopolitanem žádnou spolupráci nemám, avšak nedá mi to nepochválit poslední povedená čísla s ještě povedenějšími dárečky. Znáte brněnskou kavárnu u Raka ? Pokud ne, doporučuji sem zavítat, příjemná obsluha, výborná káva, boží domácí limonády a dezerty + kavárnu najdete kousek od Svoboďáku.
Ještě jeden výborný oběd z Prahy, není to první případ, kdy to nejlepší člověk objeví v zapadlých uličkách. Ta nejlepší domácí dýňovka se slunečnicovými semínky a smetanou, příště musíme na zahrádce rozhodně vypěstovat více dýní, neboť po této dobrotě by se jeden utloukl.  Kouzlo botanické zahradě a arboretu u Mendelu nelze zapřít + další výborná káva tentokrát z Mc Café.

Pro stejné instagramové nadšence přidávám svou přezdívku, jako vždy mě najdete pod vendelin6  a na oplátku budu moc ráda, když mi sem napíšete svůj instagramový nick!
Pro dnešek je to již vše, mějte se krásně a těším se na vaše komentáře ♥.

14 komentářů:

  1. Costa je snad víc fotogeničtější než Starbucks :D výborný fotky :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  2. Povedene fotky, mam rada tyhle tipy clanku.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež rada instagramujem, no mooje fotky ani zďaleka nie sú také krásne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké fotky a těch dobrot :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. Instagram je v podstatě moje nejoblíbenější aplikace, každý den mě inspiruje a dozvídám se nové věci :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super fotky:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Já už jsem na instagramu závislá! :-) Hezké fotky :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Co se týče Instagramu, tak s tebou naprosto souhlasím, ráda se kochám pěknými fotkami :) Ty tvé jsou krásné.. z těch fotek jídla jsem dostala hlad :D :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné fotky. Omrknu tě na instagramu a hodím pár lajků. :D Já mám Instagram taky moc ráda, jen poslední dobou na něj nemám moc času. :/
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  10. Instagram je fajn, člověk tam mnohdy najde super inspirace :-) já osobně instagram nemám, ale často koukám na profily jiných :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé fotky. Já na Instagramu hrozně ujíždím. :)
    Blog:Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
  12. Také miluji instagram! :) hned tě musím začít sledovat

    zvu tě na www.christinwest.cz

    OdpovědětVymazat