12.08.15

Zázračný olejíček od Salerm

Hezký slunečný den vám všem,
ani úmorné teploty mě neodradily od toho, hodit sem nový článek, který se vám doufám bude líbit. K zrecenzování jsem si tentokrát vybrala jeden báječný olejíček, který si zde rozhodně své místo právem zaslouží. Pokud se chcete dozvědět více, stačí se pustit do čtení.

 Salerm Biokera Grapeology je hroznový olej, který má vaše vlasy vyživit, hydratovat a také ochránit před vnějšími vlivy. Aktivní složky mají pro změnu obnovit keratin ve struktuře vlasu a zabránit jeho stárnutí. Místo dalších definicí vám však raději prozradím svůj vlastní názor. První, co mě na olejíčku zaujalo, byla nemastná velmi příjemná konzistence. Opodál jí hned konkurovala příjemná a čistá vůně, která je pro olejíček charakteristická. K použití stačí pouze malé množství produktu, tudíž vám 60 ml výrobek nějaký čas vydrží. Olejíček se navíc perfektně hodí pro blondýnky, jelikož obsahuje fialová barviva, které eliminují nežádoucí "žluté" nádechy blond vlasů. Co jsem tak stihla zpozorovat, výrobek mým vlasům dodal přirozený lesk a hebkost. Samotné balení s pumpičkou bych hodnotila také jedině plusově, neboť přesně tohle upřednostňuji.

Na ukázku přikládám i takový menší bonus :-). Vlasy jsem si nechala nedávno opět o pár cm šmiknout a právě používáním olejíčků se snažím předejít tomu, aby se mi konečky třepily a myslím, že výsledky se pomalu, ale jistě dostavují. Co myslíte vy?


A na závěr naličkost pro zajímavost, Salerm Biokera Grapeology se vyrábí z hroznů, které mají původ ve Španělsku, je bez parabenů a obsahuje vysoký vitamín E ->tokoferol je jeden z nejvýznamnějších antioxidantů.

Olejíček je pořízen odtud: klik

Jaký je váš "svatý grál" v péči o vlasy v letním období?
Mějte se krásně a přeji vám hodně silných nervů v dalším tropickém dni, V ♥

16 komentářů:

  1. Vypadá dobře, ale zrovna teď jsem objevila parádní olejíček na vlasy, který mi moc vyhovuje, takže asi měnit nebudu:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé a jaký? :-) Ráda uvítám i další tipy!

      Vymazat
  2. Já jsem si dost zničila v posledních týdnech vlasy na praxích, kdy jsem byla celé dny na sluníčku. Snažím se vysušené konečky zachránit pomocí Mythic Oil, ale i tak mě na konci léta čeká stříhání, protože jsem u kadeřnice nebyla od října. Ale jinak olejům taky fandím a tenhle vypadá hodně dobře a určitě po něm kouknu, až mi dojdou zásoby :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mythic Oil jsem také měla a byla jsem též spokojená a stříhání konečků mě čas od času také nemine, kéž by ty vlasy rostly rychleji :-)

      Vymazat
  3. Pro mě je to olejíček od Shauma :)
    U mě na blogu je giveaway - www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavý produkt v péči o vlasy. Žádný takový produkt jsem zatim nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  5. když vidím ty Tvé nádherné vlasy, hned bych si ho objednala! :) mám tam ještě zbytek Orofluida, takže už vím po čem sáhnout příště.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlatíčko, ani nevíš jak jsem přitom se svými vlasy nespokojená :-D!

      Vymazat
  6. Anonymní22/8/15 12:53

    škoda, že je tak drahý, vypadá to velmi dobře:( až bude někde levnější, asi koupím, uplně si mě navnadila:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší :-), kdyby se nějaká akcička objevila, určitě také ještě něco pokoupím do sbírky :-D.

      Vymazat
  7. Ach, když to tak vidím, měla bych svým vlasům zase dopřát nějakou pořádnou péči. Trošku je v posledních týdnech flákám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se toho člověk drží pravidelně tak je to fajn, ale také patřím spíše k těm "flinkům" :-D, ale snaha je :-).

      Vymazat
  8. Vypadá moc dobře, olejíčky moc nepoužívám, ale tomuhle bych nejspíš šanci dala :)

    http://deathless-ginger-wight.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt parádní :-), máš mé vřelé doporučení.

      Vymazat