27.08.15

Novinky v šatníku i mimo něj

Dobré ránko vám všem :-).
Doby kdy jsem pravidelně okupovala své oblíbené obchody jsou snad tu tam...i když, ale ne, zase až tak hrozné to nebude, důkazem je toho vlastně i dnešní článek. Oblečení, doplňky a kosmetika se i nadále řadí mezi věci, díky kterým si dokážu vykroutit i krk, jakmile zahlédnu něco zajímavého ve výloze, ovšem můj pohled se na některé věci poněkud změnil. Poslední dobou si opravdu raději dvakrát promyslím zdali danou věc potřebuji a snažím se tak vyhnout zbrklému nakupování, které mnohdy zapříčiní to, že stejně fůra věcí zůstane ladem ležet ve skříni. Něco z toho, co mi takto smutně leží v šatníku plánuji hodit na Vinted, mohu vám sem potom dát odkaz. Co na to říkáte? Zpátky však k dnešnímu tématu. Na ukázku mám nachystáno nejen oblečení, ale také několik věcí z kosmetiky. Třeba někomu z vás padne něco do oka a bude se tak moct vydat do obchodu už " na jistotu".
Kombinace černé a bílé je i nadále mou nejoblíbenější stálicí. Tílka i trička právě v těchto barvách jsou podle mého názoru tou nejlepší volbou, dají se skombinovat prakticky s čímkoli. Já si pro tahle dvě tílka skočila do NY, kde vyšla za pár korun, holt slevy jsou vždy příjemnou záležitostí :-).Úsměv na tváří mi vykouzlil také svetřík, který pochází z H&M. V tomto obchodě jsem ukořistila také sukni.
Z H&M je také smetanová halenka, kterou jsem sháněla již nějaký ten pátek. Líbí se mi na ní především její multifunkčnost. No uznejte sami, vzít si ji můžete skoro kamkoli, do školy, do práce
nebo třeba do kina. Perfektně pasuje i k riflím, které se řadí také k mé nedávné koupi.
Nepochází však z H&M, ale z Pull & Bear, kde doporučuji vyčkat si na nějakou akci, tak jak jsem to udělala i já. Zrovna rifle zde poté seženete lidově řečeno také za pár kaček.
Z oblečení by to bylo vše a přichází řada na kosmetiku. Musím říct, že některé věci mám doma již několik týdnů, protože jsem se nedostala k včasné přípravě článku, tudíž jsem to vyřešila takovým větším souhrnným příspěvkem, no snad mi to odpustíte :-). I já jsem měla konečně tu čest vyzkoušet snad již legendární balzámy od EOS. Tento provoněný poklad jsem dostala jako dáreček a používám ho natolik, že nyní mám již skoro půlku pryč. Báze pod oční stíny od Yves Rocher se zatím jeví také velmi dobře a lak od Rimmelu (Rita Ora) patří k mým nejoblíbenějším.
Malou vůni, která se s přehledem vleze do kabelky a nezabere tam moc místa, jsem potřebovala jako sůl. Má volba ve finále padla na tuhle od Bruna Banani.
Lipcolor butter jsem si přála vyzkoušet již dlouho, stejně tak výraznější odstín rtěnky. Tento od Astoru vypadá na rtech moc hezky a oceňuji také velmi příjemnou konzistenci.
 
Čím jste si za poslední dobu udělali radost vy?
 
Doufám, že se vám článek líbil a užijete si hezký zbytek dne :-).
 

18 komentářů:

  1. Eos balzamy mám aj ja a sú super. Hlavne tá sladká chuť na perách :D a to čierne tričko "Be yourself" je krásne :)
    THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Eos balzam me uz prestal lakat. Jinak maslicka od astoru mam velice rada.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké nákupy, já si udělala radost pár svetříkama a kardiganama na podzim :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Já si z Pull&Bear taky odnesla pár kousků když byly slevy. A ta sukně vypadá moc hezky :)

    Jinak Lipcolor butter od Astoru je super. Mám doma už tři odstíny a rozhodně to není konečná:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta halenka z HM je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já plánuji nákupy až na konec září v Německu :) Jinak teď se snažím vše dopotřebovat, abych mohla zas něco nakoupit. :)
    Pink student

    OdpovědětVymazat
  7. EOS jsem si taky nedávno pořídila a jsem z něj unešená :D :)

    Back to school 2015 | Beauty Essentials

    OdpovědětVymazat
  8. Hodně se mi líbí smetanová halenky, černé tričko s nápisem a šedá sukně :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se mi líbí ta sukně, tenhle střih mám ráda a navíc ta barva :)) A Astorácký máslíčko jsem taky nedávno koupila a jsem z něj nadšená :)

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní27/8/15 23:46

    To tričko přidává 5 kg navíc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím jaké tričko máš na mysli, asi to mělo být mířeno na tu halenku :-D, u té bych však obavy neměla, každý ji zatím chválí, tudíž se nemusíš bát, že by těch 5 kg přidávala.

      Vymazat
  11. Milujem akékoľvek blúzky, takže chválim aj tú Tvoju. Nákupy sa Ti naozaj vydarili! :-)
    V pondelok končí moja letná súťaž, budem rada, ak sa zúčastníš. Hrá sa o pekné ceny! :-)

    Katharine-fashionisbeautiful
    Súťaž so Zonerom

    OdpovědětVymazat
  12. Ta halenka je nádherná a neskutečně ti sekne!

    Zvu tě na svou giveaway! :)

    http://timewithbeauty.blogspot.cz/2015/08/backtoschool-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  13. Kombinace bílé a černé je naprosto nejlepší, také patří k mým nejoblíbenějším. V mém momentálním new in je také téměř všechno černé :D A svetřík Be your bestself je moc hezký, tak ať se dobře nosí!
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  14. Wow, ta sukně, ta je úplně úžasná, strašně krásná :)! Všechny věcičky jsou skvělý, i ty jeany :)! Moc ti sluší :)! Já měla tu samou voňavku a moc mi seděla, teď jsem přešla na jinou, ale taky jsem měla tuto :)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Super veci☺ blúzka ti veľmi pristane aj tá sukňa je top😊

    OdpovědětVymazat
  16. Souhlasím s tebou. Taky si poslední dobou hodně rozmýšlím, zda danou věc potřebuju, protože skříně mám plné, ale nosím pořád to samé :D
    Lipcolor butter od Astoru jsem si koupila hned ve dvou barvách a nemůžu si je vynachválit:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat