22.07.15

Konečně výrazná rtěnka, která padne

Krásný večer vám všem!
 Dnešní příspěvek se bude točit pouze okolo jednoho jediného výrobku, který si to však podle mě zaslouží všemi deseti. Řeč bude o poněkud výraznější rtěnce 06 Ping Pong od značky Bourjois. A co mě na ní natolik fascinovalo? Věřte nebo ne, jedná se o první výraznější rtěnku, se kterou si nepřipadám jako klaun a naopak ji na rtech nosím s nadšením a úsměvem.

Jak je již možná známo, značku Bourjois mám vážně ráda, tudíž nebylo nic neobvyklého na tom, že jsem opět jednoho dne skončila v parfumerii u stojánku této značky a bedlivě zkoumala, co pěkného se v něm objevilo. Právě zde mou pozornost upoutala řada Rouge edition velvet, netrvalo dlouho a rozhodla jsem se jednu krásku z této lákavé edice vyzkoušet. Volba padla na odstín 06 Ping Pong, což je podle mě taková krásná zářivá barvička vhodná právě pro horké letní dny, konečně však k tomu hlavnímu. Rtěnka vydrží na rtech opravdu neskutečně dlouho, bát se nemusíte ani jídla či pití, barva vydrží na svém místě přesně tam, kde má. Dále mě nadchla konzistence výrobku, která rozhodně není lepivá a na rtech příjemně sedí. Navíc stačí použít malé množství a máte vystaráno. K aplikaci není na škodu použít štěteček, kterým se rtěnka na rty nanáší opravdu jednoduše. Na výběr je celkem z osmi odstínů


Tuhle báječnou rtěnku vám mohu vážně jedině doporučit, stála mě na necelých 300 Kč, ale koukala jsem, že na e-shopech ji seženete i levněji. Myslím, že ji ocení především ty slečny, které se až doposud (stejně jako já) bály udělat krůček i k výraznějším odstínům :-).
A jaký je váš vztah k poněkud výraznějším rtěnkám?

Brzy ahoj u dalšího příspěvku ♥.

11 komentářů:

  1. milujem tieto bourjois , planujem si kupit dalsiu :) milujem aj vyrazne rtenky ale bohuzial nie vzdy sa to kazdy den hodí

    OdpovědětVymazat
  2. Časem asi také neodolám a pořídím si ještě další :-) :-D.

    OdpovědětVymazat
  3. Začala jsem také na odstínu Ping Pong a totálně si ji zamilovala. Koupila jsem si další a to světlý růžový So Hap pink. Ping pong jsem už spotřebovala a musím si hned koupit znova. A to jsem si řekla, že budu kupovat už pouze přírodní věci, ale tady hold zhřeším :) Ta výdrž a barvička opravdu stojí za to.

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá krásně! Asi si ji pořídím, protože už čtu na ni třetí pozitivní recenzi :)

    Summer Reading

    OdpovědětVymazat
  5. Tento odstín se mi líbí. :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný odstín a ty si neskutečně krásná!:-) Sluší ti to:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherná farba lesku:)..to by bol darček k zajtrajším narodeninám:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Mám úplně tu stejnou :) a je luxusní ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkné... já zrovna recenzovala lesky na rty od L´Oreal Paris a je tam jeden úplně rudej a je prostě boží... mám ráda výrazné barvy, musí se umět nosit, ale pak je to paráda :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tekuté rtěnky jsou teď velké téma a je fajn, že jsi našla takovou, co ti vyhovuje a hlavně sluší :)

    PS: Děkuji za návštěvu a milý komentář ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Já výrazné miluju a nemám žádnou nude rtěnku :D Takže teď se musím poohlížet spíše po těch :-)

    OdpovědětVymazat