21.03.15

Spring wishlist

Krásné dopoledne vám všem.
Hned na začátek uznávám, že s mým pravidelným přispíváním to momentálně není žádná sláva. Jakmile si najdu volnou chvíli vytvořit něco nového, většinou mi schází chuť a potřebná inspirace. Tím pádem nový článek opět odložím, jelikož, co si budeme povídat, každý příspěvek by měl mít něco do sebe a psát něco s donucením nemá cenu. Nyní mám však v archívu hned několik rozepsaných článků, které zdárně směřují ke svému konci a rozplánovaných pár focení tradičních outfitů, takže dvakrát hurá :-), sama se již nemohu dočkat! Co se dnešního článku týče, rozhodla jsem se pro sepsání klasického wishlistu.

Tentokrát asi zklamu všechny kosmetické fanoušky, jelikož z této oblasti mám momentálně asi vše a raději upřednostním jiné věci. Mezi ně patří především sportovní výbavička, od triček až k legínám. Nejvíce váhám u výběru bot. Nejraději bych si pořídila rovnou dva páry, jedny do tělocvičny a druhé pro volno časové nošení (jsem velmi nenáročná, hehe). Můj tip padl například na Nike Air Max Thea. Rozhodně budu moc ráda za případné vaše tipy či připomínky :-). Další z věcí, které bych si do budoucna ráda pořídila je jedna z knížek, jenž mě poměrně dost zaujala. Na Body Book od C. Diaz jsem všude četla pouze samé pozitivní ohlasy. V podstatě se jedná o knihu zaměřenou na zdravý životní styl, cvičení, výživu i mysl. I když si ráda odpočinu u oblíbených seriálů a filmů, knížky pro mě nikdy nepřestaly ztrácet své kouzlo. Nedávno jsem se rozhodla pro koupi několika bestsellerů. Pokud budete chtít, mohu je zahrnout do některého z plánovaných příspěvků.
 
Co by obsahoval váš aktuální wishlist?
 
Doufám, že i dnešní kratší příspěvek se dočká vašich komentářů, už se na všechny moc těším!
Nádherný jarní den vám všem ♥!

7 komentářů:

  1. A tak já zas naopak potřebuji teď spoustu věcí z kosmetiky. A taky jaro žádá nové baleríny, šaty, sukně.. no jéééje.. :D

    OdpovědětVymazat
  2. nové boty na sport bych také potřebovala jako sůl, protože se mi ty staré už doslova rozpadají :D jen vůbec nevím, jaké si vybrat :( Body Book bych si také ráda přečetla, ale momentálně mě chytlo Jíst, Meditovat, Milovat, takže si budu muset počkat :))

    OdpovědětVymazat
  3. Oblečení do fitka je potřebné! Je třeba začít před létem makat :D (a že se mi opravdu, ale opravdu nechce :D )
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  4. Taky sháním nějakou sportovní soupravu:) Ty boty vypadají skvěle!
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  5. Sportovní oblečení potřebuji taky. Před měsícem jsem si zaplatila půlroční členství ve fitness Contours a zjistila jsem, že nějaké funkční oblečení by se hodilo víc, než obyč tílko a legíny. Knížka vypadá taky moc dobře, takové čtení by mě třeba motivovalo se víc snažit :D

    OdpovědětVymazat
  6. Knížku od Cameron bych si taky ráda přečetla, je to moje oblíbená herečka :)

    OdpovědětVymazat