28.02.15

My favourite hair products

Hezké sobotní večer vám všem :-).
 V dnešním příspěvku vám s radostí představím snad všechny možné vlasové výrobky, které se mi poslední dobou dostaly pod ruku a které mě samozřejmě pozitivně zaujaly. Doufám, že se vám dnešní příspěvek bude líbit :-).
První na řadu přichází šampóny. V současnosti jsem používala a zároveň testovala ty od Kérastase (Résistance- Bain Force Architecte a Bain Chroma Riche), které mě sice příjemně zaujaly, ale vzhledem k jejich vysoké ceně, bych do nich znovu neinvestovala, zase až takový zázrak bohužel nepředstavují. Masky na vlasy od této značky jsou pak však jiným šálkem kávy.
Balzámy na vlasy víceméně nepoužívám. Bohatě si vystačím právě s maskami, které mají snad nekonečnou výdrž. Zelená od Kérastase Résistance- Bain Force Architecte a růžová Bain Chroma Riche jsou těmi nejlepšími, které jsem kdy zkoušela. Hned v závěru za nimi stojí Absolut Repair Cellular od L´oreal Paris.
Klasické rozčesávače na vlasy používám spíše svátečně. Nemívám totiž problém vlasy bez problému rozčesat, tudíž je používám opravdu jednou za čas. Pokud bych měla však nějaké doporučit, tak rozhodně klasiku od Gliss Kur. Dále potom třeba balzámy ve spreji od australské značky Aussie.
Z dalších pečujících přípravků o vlasy jsem si oblíbila  Biosil. Miniaturní balení používám již nějaký ten měsíc a stále jsem se nedopracovala k samotnému dnu. Péče od Alverde a Mythic Oil jsou dalšími skvělými výrobky, které ráda doporučím. Pro vaše konečky budou učiněným pokladem.
Myslím, že zde také nesmí chybět klasika v podobě suchých šampónů od Batiste. Lak na vlasy  používám spíše výjimečně. Na ukázku pro vás jsem si vybrala lak na vlasy Minuet Salon Prof, který za pár korun seženete například zde. A na úplný závěr vám představím takovou menší specialitu, kterou je mléko pro barvené vlasy. Používám je před každým žehlením či fénováním, jelikož vlasy chrání před škodlivými účinky tepla. Navíc obsahuje ceramidy, které regenerují poškozené vlasové vlákno a lipidy, které dodávají vlasům zase lesk.
Jako skvělá věc se mi osvědčil také kokosový olej, ze kterého se vlasové zábaly dělají jedna radost.
Délka ani kvalita mých vlasů není zatím zcela ideální, ale věřím, že se, co nejdříve dopracuji k požadovanému výsledku.
Doufám, že se vám dnešní článek líbil a splnil vaše očekávání, neboť právě o tohle téma jste si poměrně dost psali :-).
Jak se staráte o své vlasy vy?
Piště, komentujte a hezký zbytek večera vám všem!

12 komentářů:

  1. Kerastase mají dobré masky, jak píšeš a taky oleje. Vlasy máš krásné! já používám často právě kokosák a ricinový olej. Občas i ty rozčesávače od Gliss Cure. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. ty máš krásne vlasy ! :) no ja sa o ne nestarám nijako špecialne šampon, kondicioner a potom nejaky olej na končeky raz za čas maska a je to

    Giveaway!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý článek! Máš moc krásné vlasy :))
    Já se v Pátek nechala trošku ostříhat a zarovnat vlásky už to bylo třeba,takže teď je má péče o vlasy ještě větší :) Takže různé zábaly apod. jsou u mě hodně časté,obzvlášť zábaly z kokosového oleje,ten dělá naprosto divy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kérastase sa už dlhšie chystám vyskúšať, ale trochu ma odrádza tá cena. Keď mám niečo oskúšané, tak za to tie peniaze dám, ale keď neviem tak som opatrnejšia a ešte dobre, že som s tým počkala, keď píšeš, že šampóny nie sú bohviečo :D Ale po tých maskách sa možno ešte poobzerám. Tiež ešte pokukujem po tých Aussie sprejoch, mám pocit, že ako som mávala problém s tým, že mám mastné vlasy, tak teraz sú naopak vysušené a asi to budem musieť začať nejako riešiť :D Inak Batiste zbožňujem, tých suchých šampónov som už vystriedala dosť, ale mám pocit, že každý sa po štyroch použitiach minul a Batiste s mi minul až tento týždeň a to som ho kupovala v septembri. Inak kde v Brne ich kupuješ? Ja neviem či mám na to také šťastie, ale vždy keď som bola v Douglas vo Vaňkovke, tak tam mali len tie malé, veľký som musela v Londýne kupovať :D

    Domka Domková

    OdpovědětVymazat
  5. V podstate sa o vlasy starám normálne, nejaký ľahký a nezaťažujúci šampón ideálne Balea, detské šampóny alebo Garnier Ultra Doux, kondicionér kedy mi aký napadne, masku raz týždenne. Po každom umytí vmasírujem do vlasov olej, ktorý mi zabezpečí expresné schnutie vlasov a zjednoduší rozčesávanie. Kedysi som tiež nedala dopsutiť na kondicionéry v rozprašovači ala Gliss Kur, ale v poslednej dobe ich už tak často nepoužívam, nahradila som ich olejmi, tak mi to viac vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní1/3/15 16:13

    biosil? snad batiste ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Biosil i Batiste, oba výrobky můžeš vidět na fotografii.

      Vymazat
  7. Ty masky od Kérastase musím zkusit, po zimě své vlasy musím dostat do nejlepší formy. Teď je nechávám odechnout, používám dětské šampóny, kondicionér a olejíček na vlasy. Hodně to mým vlasům prospělo, ale masky na vlasy zařadím i tak co nejdřív :)

    Giveaway - I love... Cosmetics

    OdpovědětVymazat
  8. Hodně mě pořád láká vyzkoušet něco od Kérastase, ale pořád mě odrazuje cena. A suchý šampon od Batiste má prostě super roztomilé obaly :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tíško závidím to používanie suchých šampónov. Ja nemôžem, pretože sa z nich okamžite vyhádžem a spravia sa mi lupiny :(
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní9/8/15 16:47

    Já tedy Kérastase mohu jen doporučit...Dlouho jsem váhala vzhledem k vyšší cenně ale musím říct že jsem komplet vyměnila všechny produkty na vlasy za tuto značku a po pár použitích si přijdu jakože mám úplně jiné vlasy...A že jsem také zkoušela vše možné...Gestil,kokosový olej atd atd...Mám vlasy jemné ale suché konečky....Takovou změnu jsem tedy ještě nezažila...Takže za mě se určitě vyplatí investovat!Jen je důležité aby kadeřnice dobře určila typ vlasů a doporučila správnou řadu:)

    OdpovědětVymazat