12.01.15

Nové tipy z kosmetiky

Krásný večer vám všem,
prodleva mezi jednotlivými články je bohužel poslední dobou čím dál vyšší a vyšší, avšak slibuji, že po zkouškovém se opět vrátím k pravidelnému přispívání :-). Dnes jsem se rozhodla vytvořit takový menší souhrn mých současně nejoblíbenějších kosmetických výrobků, které by vás mohly zajímat.

Z dekorativní kosmetiky mi dělá asi největší radost rtěnka od L´oréal Paris, Color Riche, odstín J Lo´s nude, která si zaslouží pochvalu opravdu snad po všech směrech. Již na první pohled si vás získá svým černým elegantním obalem zdobeným zlatými detaily. Ten největší poklad se však skrývá teprve uvnitř. Rtěnka je velmi příjemného máslovitého charakteru, na rtech vydrží poměrně dlouho a  její pigmentace je také úžasná. Příjemná vůně je sladkou tečkou nakonec. Mezi mé další současné oblíbence patří oční linky Exaggerate od Rimmel London, které mám sice chvíli, ale již po pár použitích mohu říct, že splňuji přesně to, co se od nich očekává. Nerozmazávají se, jsou  hezkého černočerného odstínu a jednoduše se s nimi manipuluje.
Poslední radostí čistě z dekorativní kosmetiky jsou snad již proslulé stíny Color Tattoo od Maybelline. Odstín 35- On and on Bronze je moc pěkným přirozeným odstínem, který se hodí na každodenní jednoduché líčení. Color Tatto navíc na očích vydrží opravdu téměř celý den a nerozmazávají se, čehož si cením.
A dostáváme se k pečující kosmetice. Zde mám k nahlédnutí ta nejroztomilejší tělová máslíčka od Alverde a sprchový gel od Bourjois. Obě věci přímo úchvatně voní a opět splňují vše, co se od nich očekává.
Další provoněnou záležitostí jsou tyhle výrobky z Douglas. Shower smoothie a body butter jsem si oblíbila okamžitě, jejich vůně je totiž také naprosto úžasná.
Na závěr dávám doporučení i na proslulou klasiku v podobě Biosilku a chrpového odličovače od Yves Rocher. Biosilk je pořízen z Douglasu. Pokud se obáváte, že tohle maličké 15 ml balení urychleně spotřebujete, jste na omylu. I po dvou měsících, téměř každodenního používání, jsem spotřebovala pouze 1/4 z celého balení. Tudíž si myslím, že především pro vyzkoušení se vyplatí koupit si zprvu tohle maličké balení, kterého se však jen tak nezbavíte. Posledním dnešním výrobkem je již zmíněný expresní odličovač na oči s chrpou, který oblast okolo očí perfektně odlíčí a je vhodný i pro citlivé oči.

A jaké kosmetické výrobky zaujaly za poslední dobu Vás?
PS: Nezapomeňte se zúčastnit soutěže, které probíhá na blogu do 23.1 (odkaz zde)
Mějte se krásně a budu se na vás těšit zase u dalšího (snad brzkého) příspěvku :-).

27 komentářů:

  1. Lákají mě ty stíny :) Mám je v růžovém odstínu, ale bronzový bych určitě taky využila :) Já se během zkouškového v podstatě nemaluji, když jsem jen doma a učím se. Ale z péče jsem si oblíbila hlavně všelijaké pleťové masky, na které mám teď dostatek času :)

    OdpovědětVymazat
  2. O tom odličovači od YR přemýšlím :) A jinak by mě lákaly ty produkty z Douglasu
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujalo mě to, ale fotky jsou zbytečně tmavé :( Doporučila bych si to nafotit spíše odpoledne a nebo si pořídit dobré umělé světlo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel je to foceno sice dopoledne, ale světlo mi poslední dobou moc do karet nehraje, děkuji za tip s umělým světlem :-).

      Vymazat
  4. Kozmetiku I love... som si nakúpila cez leto v Anglicku a všetku som ju rozdala po príchode domov ako darčeky, ale lúčilo sa mi s ňou obzvlášť ťažko, konkrétne rada Raspberry a Blackberry mi voňala najviac:-) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  5. Ty rtěnky Loreal jsou úžasné, přemýšlím, že si z té nude kolekce taky nějakou pořídím :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný článek, color tattoo jsou skvělé, taky mám odstín On And On Bronze :)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. ty Alverde máslíčka mě také lákala :)

    OdpovědětVymazat
  8. I love kozmetika sa mi pači už som dlho o nej nepočula, a tie masielka su neni od balei ale alverde niekedy sa aj mne podari inšie napisat ako mam na mysli:)

    OdpovědětVymazat
  9. Odličovač z Yves Rocher jsem měla a mě moc neuchvátil. Každopádně Color Tattoo jsou skvělé tak jak se o nich říká. A tenhle odstín je skvělý a univerzální.:)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, krásne vecičky si si veru obľúbila. Ja mám najnovší objav maskaru od astor-seductive a rúž celkom fajn od catrice. U nás bohužiaľ na Slovensku niektoré z týchto značiek čo tu máš nemáme, ale tak verím, že sú určite skvelé. Inak veľmi pekný článok a aj blog :)

    .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  11. Rasperry a blackberry bych určitě měla chuť sníst :-D...
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Mám stejné náramky. :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten stín od Color Tattoo jsem zkoušela a je naprosto božskej! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  14. Ten color tattoo mám a je skvělý :)
    Rtěnka by se šikla :D

    OdpovědětVymazat
  15. okolo těchto výrobků z Douglasu vždycky kroužím :) ta máslíčka od Alverde musí skvěle vonět - já ukořistila ještě jinou verzi a také jsou úžasně voňavé.

    OdpovědětVymazat
  16. Článek plný super skvělých tipů, ten se mi líbil :) Láká mě vyzkoušet ten odličovač od YR a ty voňavý produky z Douglasu

    OdpovědětVymazat
  17. Zaujaly mě ty věci z Douglasu - hlavně bych si k nim chtěla pořádně čuchnout :D :)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc pěkné radosti. :)))

    OdpovědětVymazat
  19. Já mám stejné linky a musím jenom souhlasit, já bych jiné snad už ani nebrala! :)

    http://modniinspirace.cz/damske-obleceni

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní28/1/15 12:36

    Máš nějak divný design, vše v záhlaví máš rozházané.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zvláštní, jsi první komu se to zobrazuje rozházeně. Každopádně zbytek maličkostí se má ještě řešit :-).

      Vymazat
  21. tyhle rtěnky jsou dle mého názoru skvělé!

    OdpovědětVymazat
  22. ja mám tuším Blake od Lorealu a je to jeden z najlepších rúžov ever takže za mňa veľký súhlas!

    OdpovědětVymazat
  23. To jsou moc pěkné a zajímavé produkty. Jediné, které vlastním taky ...jsou ty zlaté náramky na ruku :D :-D

    OdpovědětVymazat