12.12.14

Péče o vlasy s Kérastase

Hezký večer vám všem,
značku Kérastase Paris zná určitě mnoho z vás. Mě osobně lákala opravdu pěkně dlouho, nežli jsem se ji rozhodla vyzkoušet. Přiznávám, že není zrovna tou nejlevnější záležitostí, ale jelikož mé vlasy doslova volaly po nápravě, rozhodla jsem se ve finále pro vyzkoušení dvou výrobků z řady Resistance,.
Šampón Kérastase Rezistance Bain for Architecte
Tento šampón je určen především pro silně až velmi silně poškozené vlasy. Rekonstruuje vlasové vlákno a dodává pocit krásně hebkých vlasů. Musím říct, že mě osobně šampón opravdu velmi pozitivně překvapil. Vlasy jsem totiž měla již nějaký čas poměrně poškozené a cca po měsíci používání vypadají nejen na pohled lépe, ale jsou také poddajnější a hebčí. Tohle je však samozřejmě zásluhou i několika dalších výrobků, které na vlasy používám. Již brzy chystám takový menší update, co se mé vlasové kosmetiky týče. A Kérastace Rezistance si vás také získá příjemnou, přírodní a nevtíravou vůní. K aplikaci stačí malé množství šampónu, jelikož hezky pění.
Maska Kérastase Rezistance Bain for Architecte
Kvalitní masku na vlasy jsem upřímně řečeno sháněla již pěkně dlouho. Výrobek je opět primárně určen pro vlasy poškozené a velmi poškozené. Maska je velmi příjemné máslovité konzistence, která se na vlasy nanáší jedna báseň. Po aplikaci se dočkáte opravdu úžasně jemných a vyživených vlasů, které jdou perfektně rozčesat. Opět si vystačíte s malým množstvím výrobku.
Oba vyzkoušené výrobky mohu s nadšením doporučit, i když tedy nejsou zrovna nejlevnější záležitostí. Pokud vás však dlouhodobě trápí zničené vlasy, myslím, že litovat rozhodně nebudete. Na závěr mám pro vás ještě menší tip! Pamatujete si jak jsem v nedávném článku o suchých šampónech (odkaz ZDE) vyzdvihovala právě ty od Batiste? Náhodou se mi podařilo narazit na stránku, kde je seženete za poměrně dobré peníze, jelikož v obchodech jsou navíc poměrně často vyprodané. Věřím, že se tento odkaz bude třeba hodit (klik na e-shop ZDE).
A pro dnešek to bude již vše. Doufám, že se máte krásně a užíváte si patřičně vánoční atmosféry. Příští článek se pokusím vytvořit s menší časovou prodlevou :-).

Jaká je vaše zkušenost s výrobky od Kérastase?
PS: Možná vám neunikla menší změna designu, která se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci :-)!

8 komentářů:

  1. Od Kerastase jsem zkoušela snad jen olejíček na vlasy, každopádně tyhle produkty vypadají hodně dobře a šíleně mě lákají :)

    Makeup Revolution + 2x Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Za mě Kérastase bohužel ne, dělal mi vlasy na povrchu krásné, ale po čase když se všechny ty silikony a pozlátko slouplo tak to byl děs. :/ Na dlouhodobé používání to není..

    OdpovědětVymazat
  3. Kerastase poznám, mala som kedysi šampón na farbené vlasy a aj vzorku masky, je to kozmetika síce poriadne drahá, ale je to fakt kvalita, výsledky sú na vlasoch viditeľné od prvého použitia, to sa často nevidí.

    OdpovědětVymazat
  4. Od téhle značky jsem zatím nezkoušela nic :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Kerastase som ešte neskúšala, ale chystám sa na to :)
    veľmi sa mi páči tvoj design stránky-simple a podarený :)
    rada by som ťa pozvala na môj blog
    #myBeautygram

    OdpovědětVymazat
  6. Po této řadě od Kerastase jsem už taky koukala.Sama mám odzkoušenou řadu pro normální vlasy (nebo nějakou takovou) a s tou jsem naprosto spokojená. Podle mě se vyplatí zainvestovat:) Vlasy se člověku rapidně zlepší!

    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  7. Na tuto značku občas kouknu ve výloze v kadeřnictví v OC :D. Jinak jsem nezkoušela, ale určitě mě láká, chtěla bych vidět, jaký je rozdíl, když je to kadeřnická značka
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. S Kerastase zkušenosti zatím nemám, ale určitě bych někdy ráda vyzkoušela. Já momentálně používám TIGI Bad head a nedám na něj dopustit. Pěkný nový design!

    OdpovědětVymazat