22.11.14

Novinky v šatníku i kosmetice

Hezký večer vám všem,
hádejte, co je dnes na programu! Po dlouhé době, jsem se konečně dostala k vytvoření klasického shopping haul. I když v článku není obsaženo zdaleka vše, co jsem vám chtěla ukázat, nějaký takový základ jsem nakonec dohromady dala. Pokud vás něco zaujme, dejte vědět a budu tak alespoň v obraze, o čem psát recenzi nejdříve :-).
Valnou většinu dnes beze sporu tvoří kosmetika. Z oblečení tu pro vás mám akorát takovou menší ochutnávku viz. fotografii níže, na zbytek se můžete těšit v nadcházejících outfitových článcích.
Na fotografii jsem bohužel opomněla další z otestovaných suchých šampónů. Testování se tentokrát týkalo značky Balea, která mě však v tomto případě zklamala na celé čáře. Více vám povím až v některém z dalších článků. Dále si můžete povšimnout skořicovo-vanilkového krému od Avonu, který si již teď nemohu vynachválit. Na vaše doporučení jsem se rozhodla pořídit si také jeden z opěvovaných Baby Lips a musím bohužel říct, že jsem od nich očekávala malinko více. Poslední věcí z dekorativní kosmetiky je tahle perfektní tužka na obočí od L´Oreal Paris. Z pečující kosmetiky si zde své místo našlo další balení kokosové oleje, jehož multifunkčnost je vážně k nezaplacení.
 Tohle duo od Max Factor si nemohu vynachválit. Laky schnou bleskovou rychlostí, jsou krásných sytých barev a vydrží poměrně dlouho.
Honba za bezchybným make-upem je snad konečně u konce. Vítězem se stal 123 Perfect od  mé oblíbené značky Bourjois.
 Když jsem v H&M spatřila tuhle naprosto úžasnou sadu laků na nehty, šlo jen stěží odolat. Balení obsahuje jak laky s glittery tak i bez nich. Všechny barvičky se mi vážně moc zamlouvají a na období Vánoc a plesů jsou pro mě tyhle odstíny značkou ideál.
A jdeme do finále! Mnoho z vás mi psalo, jaký diář si plánuji pořídit pro nadcházející rok. Mezi mými vyvolenými byl i tento "sovičkový" z Albi, který jsem nakonec dostala dárečkem, takže tím pádem se mé rozhodování hezky vyřešilo.

Čím jste si udělali za poslední dobu radost vy?
Mějte se krásně a budu se na vás těšit zase u dalšího článku, s pozdravem V.

26 komentářů:

  1. Baby lips ma tiež kúsok sklamali, mám radšej mäkkšie balzamy. Diárik je krásny, milujem diáriky, mám ich kopu a stále málo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řeč, po všech těch pozitivních recenzích jsem od nich očekávala něco poněkud jiného :-). A co se těch diářků a všelijakých blogů a dalších serepatiček týče, nedám si snad nikdy pokoj :-D!

      Vymazat
  2. Líbí se mi snad všchno a na ten make up se někdy chystám, až mi dojdou moji oblíbenci. Baby lips mám jedno a sklamaná nejsem, mám to růžové a pro mě, nertěnkového člověka je ideální :). Salad by Leni

    OdpovědětVymazat
  3. Ten krem od Avonu mam taky, krasne hydratuje a uzasne voni :-) taktez premyslim jaky si koupim diar na rok 2015, uz se to blizi :)) pekne malickosti sis poridila. Tesim se na outfity <3

    OdpovědětVymazat
  4. To tělové mléko od Avonu mě zaujalo, nejspíš si ho taky pořídím, skořici a vanilku miluji. Děkuji Ti za tip :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle hauly mám nejradši! :) Koupila sis pěkné věci, na ty laky se musím v HM kouknout
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Já od Babylips nečekala nic, a to se mi potvrdilo. Jsou takové málo hutné, tekuté, lesklé (varianta cherry), takže s nimi desetkrát přejedu rty kvůli barvě a za chvíli to můžu zase zopakovat. Kdyby takové promo a obaly udělali barevným Labellům, vyšlo by to nastejno.

    OdpovědětVymazat
  7. S Baby lips taky nejsem spokojená. Mám stejný odstín jako ty a nic moc. Hydratace mizerná, pigmentace taky. A suchý šampon Balea mi taky nevyhovuje. Skoro neodmastí a špatně se vyčesává.

    OdpovědětVymazat
  8. Skvelé nákupy :) Mám zálusk na ten make-up od Bourjois, tak snáď sa objaví nejaká recenzia od teba :) Trblietavé laky sú krásne
    Rada by som ťa pozvala na môj blog, kde práve prebieha GIVEAWAY so značkami Makeup revolution a Catrice
    www.finallysomefashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Haha, krém od Avonu jsem si teď taky pořizovala, tužku na obočí i BabyLips mám též, se vším velká spokojenost. Diář je super, pěkný design, akorát pro mě jsou moc malé, já potřebuju takové ty obří, které nikdy nejsou moc hezké, tak jsem si napsala Ježíškovi o Filofax :)

    OdpovědětVymazat
  10. Baby lips jsem si kdysi dávno koupila v Německu, proto jsem se na jejich příchod do Čech už tolik netěšila, není tolik o co stát :(

    Ten dvoubarevný krém od Avonu mám taky, je super ;)

    U diáře jsem tak dlouho váhala a pořád nemohla najít perfektní pro mě, že jsem to nakonec vyřešila DIY a jsem spokojenáááá ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  11. Super nákupy :) Kokosák miluju, baby lips mě moc neoslovily a strašně ráda si kupuju diáře Albi, jsou nádherné :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  12. Zvu tě na mou giveaway o skřipce do vlasů:
    http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-)

    OdpovědětVymazat
  13. krásne vecičky. A diárik albi je super, tí majú celkovo skvelé diariky, tiež mám aktuálne jeden od nich :)

    OdpovědětVymazat
  14. Laky H&M vypadají moc pěkně, a na ten 123 makeup od Bourjois si taky brousím zuby :)

    OdpovědětVymazat
  15. Baby lips ma sklamali, zato kokosový olej je u mňa už stálica, mám myslím štvrté balenie. Pekný diár. :)

    Koalas are nice

    OdpovědětVymazat
  16. Mě babylips také docela zklamaly.. Putovaly aspoň k mamči :) A 1,2,3 makeup od Bourjois miluju! Na svém instagramu ho neustále chválím :D

    OdpovědětVymazat
  17. Koukám, že diáře teď leží v hlavě každému ;-) Já letos sehnala Filofax <3

    OdpovědětVymazat
  18. Skvělé nákupy! Ty láčky od Max factor vypadají vážně božsky, už jsem si kdysi chtěla koupit ten odstín vpravo, ale nakonec z toho sešlo. A ten diářek je tááák rozkošný ♥

    OdpovědětVymazat
  19. Miluji kokosový olej! A taky Babylips! Už se těším na outfitové články! :) Zároveň bych tě tímto chtěla pozvat na mou GIVEAWAY: http://lucieruzickova.blogspot.cz/2014/11/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  20. Krásné věci :)
    Ráda bych Tě pozvala na můj blog, kde právě probíhá vánoční Giveaway o kosmetiku Essence :)
    www.svetkossmetiky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Kokosový olej je má stálice a všechny ty laky asi potřebuji, těch není nikdy dost :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Já bych ráda přečetla recenzi na laky z H&M :)
    Diáře z Albi jsou boží, celý rok 2014 jsem s jedním trávila svůj čas :P na příští rok jsem si ale dala změnu :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ty laky H&M jsou krásný, taky jsem se na ně dívala.

    OdpovědětVymazat
  24. Na tu sadu laků na nehty od HM jsem také koukala, tak dej vědět, jak jsou na tom s výdrží. Mám laky FaF a výdrž je tragická, proto se obávám, jak to bude s těmito. Nicméně barvy jsou krásné :-)

    Kate's diary

    OdpovědětVymazat