02.10.14

První zkušenost s kosmetikou Payot

Hezký den,
po dekorativní kosmetice přichází řada také na kosmetiku pečující. Dnes bych vám ráda poreferovala o čistícím gelu Démaquillant D´ Tox značky Payot. S touhle francouzskou značkou jsem doposud neměla žádnou zkušenost. Z toho důvodu jsem se na testování o to více těšila. Payot má kromě zajímavé historie a filosofie také kouzlo třeba v tom, že veškeré výrobky nejsou baleny do celofánových obalů, aby zbytečně nezatěžovaly životní prostředí. Nyní se však pojďme podívat na recenzi konkrétního produktu.

Detoxikační gel Démaquillant D´ Tox je určen pro smíšenou až mastnou pleť. Jeho hlavním úkolem je pleť perfektně vyčistit a současně zamezit lesku a vzniku nedokonalostí. A jaká je realita ? To se můžete dozvědět právě teď.


Balení s pumpičkou u čistících gelů upřednostňuji nejraději. Z hlediska praktičnosti jsou rozhodně lepší než-li klasické tuby. K dokonalému vyčištění pleti stačí pouze malé množství výrobku. Po kontaktu s vodou se gel rázem mění na pěnu. Vyzdvihnout musím také velmi příjemnou parfemaci, která je dle mého názoru vskutku bezkonkurenční. Ve složení se ukrývají extrakty z grepů, bioecolia, extrakt z rodochrozitu a v poslední řadě extrakt ze smithsonitu. Pleť je po aplikaci opravdu perfektně vyčištěná, příjemná na dotek. Tím pádem vám mohu Démaquillant D´ Tox jedině doporučit. Sama jsem moc ráda na chvíli odbočila od oblíbené Biodermy a vyzkoušela něco nového.


Výrobek můžete zakoupit ZDE.

A jaká je vaše zkušenost s kosmetikou Payot?

6 komentářů:

  1. Tak o této značce slyším poprvé :) Ale vypadá to fajn, já mám akorát problém, že po většina čistích gelů mám strašně vysušenou a napjatou pleť :/

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. S touto kozmetikou nemám skúsenosti, ale ak ju niekde nájdem v drogérií, určite vyskúšam :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem ještě od značky nic nezkoušela :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. tahle značka mi vůbec nic neříká, ale podle recenze to není vůbec špatné :) citrusové vůně mám moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  5. Kosmetiku znám, ale zatím jsem nic nevyzkoušela :-) Super tip ☺

    OdpovědětVymazat
  6. S touto kosmetikou pracuji už 5 rokem. :) Není špatná, ale je mimo řadu My Payot a čistící přípravky vyloženě pro starší řekněme 30-35+. Konkrétně asi od těch 40 a 50 let. Tento gel jsem zrovna před měsícem spotřebovala a musím říct, že byl docela příjemný, ale jsou i lepší čistící přípravky. :) Mimochodem máš moc krásný blog.

    OdpovědětVymazat