13.09.14

Doplňková péče o vlasy

Hezké sobotní odpoledne!
Doufám, že se vám i přes sychravé počasí daří skvěle a s chutí se pustíte do nového článku. Tentokrát jsem si přichystala recenzi na čtyři výrobky, které mé vlasy jednoduše zbožňují. Věřím, že vás si také získají.


l) Aussie, lehký ošetřující sprej na vlasy
Neznám lepší balzám ve spreji než-li je tento. Výtažky z mořských řas slibují vaším vlasům dostatek objemu a tu nejlepší péči. Vyzdvihnout musím především perfektní vůni, která je celkově pro výrobky od Aussie typická. Vlasy jsou po aplikaci jemné na dotek, jdou snadno rozčesat a především i nadále zůstávají příjemně svěží.

2) Syoss, suchý šampón
Myslím, že takový typický hair bad day zná rozhodně každá z nás. V tomto případě vždy sáhnu po suchém šampónu od Syossu, které plní vše, co slibuje. Vlasy perfektně zbaví mastnoty a příjemná vůně je jedině bonusem. Seženete jej navíc snad v každé drogerii za pár korun.

3) Mythic Oil
Pokud hledáte bezchybný olejíček pro poničené a suché konečky, mám pro vás skvělý tip. Mythic oil je rozhodně jedním z nejlepších olejíčků, který jsem kdy vyzkoušela. Čirá konzistence se do vlasů okamžitě vsákne. Mastného efektu se rozhodně bát nemusíte. K aplikaci navíc stačí malé množství výrobku. Olejíček jsem kupovala na parfums.cz

4) Alverde, regenerační fluid na konečky
Další výborná věc v péči o vlasy. Tento fluid jsem vám představila v nedávném článku. Tudíž pokud si chcete přečíst něco bližšího společně ještě o dalších výrobcích z této řady, stačí kliknout SEM. Ve zkratce řečeno, výrobek je lehkého složení neutrální parfemace. Vlasy vyživuje bez jakéhokoli zatížení, neobsahuje syntetické vonné, barvící a konzervační látky.

Jaké výrobky v péči o vlasy doporučujete vy ?

16 komentářů:

  1. Tak na ten mythic oil si mě docela nalákala, bez olejíčku na vlasy se neobejdu :) A ten fluid od Alverde vypadá taky hodně dobře :) Máš krásný blog, stávám se pravidelným čtenářem, pokud se staneš mým, budu moc ráda :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Na ten Aussie si dělám zálusk už jakou dobu, ale mám strach, protože mé vlasy tyhle bezoplachové věci moc nemusejí (krom olejíčků). Jinak já nedám dopustit na sérum od Elséve Total Repair Extreme, to je opravdu nej olejíček, který jsem kdy zkusila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek, já na vlasy používám výrobky Schwarzkopf a nemůžu si je vynachválit. Na svém blogu jsem psala o mých oblíbených produktech na vlasy, tak se můžete podívat :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  4. ten olejíček určitě vyzkouším, něco podobného na poničené konečky hledám už dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  5. Syoss suchý šampón používam aj ja a je fakt super. Presne ako si písala na "bad hair day" :)

    OdpovědětVymazat
  6. Syoss i Mythic Oil jsem zkoušela. Olejíček je boží, u Syossu mi trochu vadila citrusová vůně, ale jinak fungoval (ale myslím, že jsem měla jinou variantu, zelené nápisy tam nebyly).

    OdpovědětVymazat
  7. Pořád uvažuju nad tím olejel Loreal :). Momentálně ted používám olej Balea, dále mi hodně pomáhá na suché vlasy kokosový olej, který použiju před umytím vlasů.

    OdpovědětVymazat
  8. také používám sprej na vlasy od Aussie jen jeho jinou variantu :) jsou moc fajn a miluju tu jejich typickou vůni.

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo tak po tom Syossu kouknu taky, bad hair day mám teď celkem často :D
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  10. Mythic oil by se mi i hodil :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkné tipy :) Já doporučuju kokosový olej, který jsem si konečně pořídila a je skvělý a pak ještě masku Milk and Honey z Oriflamu :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Mythic oil používám už několik let, myslí, že nemá konkurenci! :)Syoss mě moc zaujal! :)
    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Chtěla jsem se zeptat, jestli máš i nějaké další zkušenosti s výrobky Aussie a jestli jsou kvalitnější než ostatní :) Děkuju předem za odpověď :)

    http://evasdreamworldcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. s olejíčkem souhlasím, je úžasný! a ten Aussie sprej chci také vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  15. Kupila som mamke ten Mythic oil minuly rok pod stromcek a veeeelmi si ho vychvaluje :) Ja pouzivam konkurencny od BC Bonacure a je tiez uzasny. Mozem len doporucit :)

    OdpovědětVymazat
  16. Suchý šampón od Syossu jsem měla a byl naprosto příšerný... Na tmavších vlasech dělal obrovské bílé fleky a šediny - zmizelo to jedině umytím. Navíc byl prázdný asi po 3 použití.

    OdpovědětVymazat