28.09.14

Autumn essentials

Krásný večer vám všem,
když se zadívám na datum posledního článku trošku se zastydím. Není možné, že je to již týden, co se tu objevil poslední příspěvek. Pojďme to tedy rychle napravit. Dnes jsem si pro vás připravila povídání o svých nejoblíbenějších výrobcích z pečující kosmetiky. Dekorativku jsem si ponechala na příště, ať se máte na co těšit :-).

1) Coconut Passion Fragnance Mist VS
VS a jejich božských výrobků není nikdy dost. Pokud hledáte příjemný a lehký sprej, který si vás jednoduše podmaní již na první přičichnutí (v případě, že máte rádi kokos) myslím, že Coconut Passion bude pro vás to pravé ořechové.

2) Coconut Passion Body Lotion VS
Lehké, hydratační a stejně úžasně voňavé mléko je dalším chvályhodným výrobkem dnešního článku. Společně s fragnance mist tvoří skvěle sehranou dvojici a do třetice si můžete pořídit třeba i sprchový gel. Jinak nesmím zapomenout pochválit i krásná elegantní balení, která k výrobkům od VS neodmyslitelně patří.

3) Mango & Papaya body Douglas
 V Douglas se mi podařilo náhodou narazit na tohle báječné tělové mléko s vůni papáji a manga. Mléko se skvěle roztírá, rychle se vsakuje a jeho hydratace si také zaslouží palec nahoru. Velkým bonusem je pro mě i balení s pumpičkou, kterému praktičnost nelze upřít.


4) Mythic Oil L´Oréal Professionnel
O tomto pokladu jsem vám psala již nedávno, ale ani tentokrát si neodpustím pár vět. Musím říct, že je to zatím ten nejlepší olej, který jsem měla možnost vyzkoušet. Do vlasů se lehce vsákne, zanechá je sametově jemné a to bez jakéhokoli zatížení.

5) Salerm arganová maska s keratinem
Jelikož v současnosti nejsou mé vlasy zrovna ukázkové, snažím se o ně pečovat jak jen to jde. Jedním z mých oblíbených pomocníků je tahle skvělé maska s arganovým olejem. Vlasy jsou po ní přímo sametově hebké a jdou také skvěle rozčesat.


6) Řada Effaclar od La Roche- Posay
Říkala jsem si, že je zbytečné rozepisovat zde každý výrobek zvlášť, neboť brzy chystám pořádně propracovanou recenzi na všechny uvedené výrobky. Souhrnně mohu říct, že se značkou LP jsem nad míru spokojená. K řadě Effaclar jsem se dopracovala díky vzorečkům a po chvíli testování bylo jasné, že mnou oblíbená Bioderma půjde na chvíli stranou. Více vám však povím v dalším článku :-).

A jaké jsou vaše nejoblíbenější výrobky z pečující kosmetiky?

15 komentářů:

  1. Nic z toho jsem zatím neměla, ale už dlouho mě láká ten olejíček na vlasy .) Mně zase tento podzim moc vyhovuje krém od Lancome a tonikum Douglas.

    OdpovědětVymazat
  2. Od "I love..." zbožňujem asi úplne všetky produkty:-) Neviem síce, aké sa predávajú u nás, ale v Anglicku som skúsila všetko možné od krému na ruky, cez telové mlieko, telové spreje, maslá ...majú krásne vône:-) Day By Day

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám teď tělové mléko od Nivei a je to poklad - krásná niveácká vůně, extra rychlá vstřebatelnost a výživa :).
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. už dopotřebovávám olejíček na vlasy, co mám doma, takže myslím, že mythic bude jasná volba!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní29/9/14 12:08

    Já jsem teď objevila hydratační sprej na vlasy od Alciny, a asi u něj na hooodně dlouho zůstanu. Na moje velice jemné, mastící se vlasy s poškozenými konečky je úplně bezkonkurenční! Vlasy jdou po něm krásně rozčesat, jsou hebké, leské, ale nejsou zatížené, prostě super!

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý článek Vendy, musím říct, že i já mám pro VS slabost, takže pokud si chci udělat radost, je jasné pro co zabrousím. Jinak I love... je taky skvělá značka, ty obaly jsou úplně kouzelné :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní29/9/14 16:26

    Už jsem se nemohla dočkat dalšího článku! Mythic oil jsem si absolutně zamilovala a je pro mě jasná jednička ♥

    OdpovědětVymazat
  8. To tělové mléko z Douglasu bych brala hned, to balení oku vyloženě lahodí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ráda bych něco vyzkoušela od Victoria Secret :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. já jsem si moc oblíbila peeling od Lush Dark Angels a také právě tuto řadu Effaclar - na pleť už nechci nic jiného :)

    OdpovědětVymazat
  11. La roche posay má skvělou kosmetiku! Už dlouhou dobu se chystám si něco z téhle řasy pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  12. Přesně já mám pár věcí od La roche posay a obrovská spokojenost!

    OdpovědětVymazat
  13. La Roche je nejlepší kosmetika. Nemohla sis vybrat lépe ;)
    vesspurplediary.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Victoria´s secret naprosto zbožňuju, v létě jsem si pořídila Body Mist Love Spell in bloom, letní limitka a je to naprosto dokonalá vůně :)

    fashionbeautyloverxy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat