15.08.14

Sbírka obalů aneb další nákupy na Ebay

Příjemné odpoledne,
doufám, že vám dnes přijde na chuť další ze sbírky shooping haulů. Tentokrát se však zaměříme čistě na jedno konkrétní téma. Jelikož se často ptáte do čeho "oblékám" svůj mobilní telefon, připravila jsem si menší povídání právě v tomto duchu.
      (Tygrovaný obal NY)

Není tomu tak dávno, co můj telefon znal pouze obyčejný, průhledný, ale dostačující obal. Mám pocit, že se má filosofie skrze nakupování s postupem času poměrně změnila. Jednoduše jsem se kvanta naučila měnit za kvalitu, ale o tom třeba až příště. Každopádně u obalů na telefon tahle teorie zřejmě přestává platit. Stačilo se opět pro jednou rozhlédnout po Ebay, kde se to všemi možnými roztomilými, infantilními či naprosto obyčejnými obaly jenom hemží. A nakonec šlo jen stěží odolat. Tím pádem jsem si do své rozrůstající sbírky pořídila další čtyři nové představitele. Hlavním pozitivem je poměrně směšná částka, za kterou si zrovna kryty a obaly na telefon můžete z Ebay pořídit. A jelikož již konečně hravě zvládám objednávat z tohoto serveru sama, bojím se, že si své úspory budu muset dvakrát tolik hlídat a odolávat :-).

A co vy, nakupujete přes Ebay? Nebo jste věrní např. českým e-shopům?
PS: Na zkoušku přidávám fotografii větších rozměrů, líbí/nelíbí? Zatím se mějte báječně, papa ♥.

18 komentářů:

  1. Nedávno jsem na e-bay začala nakupovat, těším se až mi dorazí první zásilka :o)
    Tvoje obaly jsou krásné, škoda, že na můj typ telefonu takové nemají.
    Velké fotky jsou super!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná sbírka :) Já zatím můj ajfoun oblékám jenom nudně do černýho obalu, přece jenom jsem trochu konzervativní :) Nicméně se mi líbí ten průhledný obal a ten úplně vlevo :)))
    Větší fotka se mi líbí ;)
    Soutěž o paletku Catrice

    OdpovědětVymazat
  3. Taky nakupuji přes Ebay, já mám momentálně růžový, ale chystám se na nějaké další varianty. Nejvíce se mi líbí ten prostřední :)

    OdpovědětVymazat
  4. krásný obaly:) Já jsem přes ebay nikdy nic nenakupovala jenom přes české takže nemužu posoudit:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ebay je moje závislost :D zrovna dneska mi přišel úžasný náhrdelník s andílkem. Teď tam mám objednáno asi 10 věcí od zvířátkových pásků na smotané kabely a sluchátka, srdíčkové kancelářské sponky, bižuterii až po děrovačku na papír, která dělá díry ve tvaru dinosaura :D Asi jsem blázen :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já obaly jedině přes e-bay ale oproti tobě jsem docela suchar, mám hodně klasické :) Hrozně moc se mi ale tady líbí ten čtvrtý :))

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné obaly .. na můj telefon tam žádné tak pěkné nejsou :-( Jinak na ebay jsem závislá ..Zvu tě k nám na blog který je hlavně o ebay http://klarissaaddell.blogspot.cz/ a právě máme GIVEAWAY všichni jsou zváni :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super obaly :)
    Na ebay nakupuji často - hlavně bižuterii :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné obaly, moc se mi líbí všechny! :)
    Nejradši bych si také pořídila iPhone jen kvůli obalům, ale to neudělám :D skvělé, škoda, že nejsou tak pěkné obaly i na jiné telefony :)

    OdpovědětVymazat
  10. jsou božské - všechny! první, druhý a transparentní nutně potřebuju! :D <3

    OdpovědětVymazat
  11. jo, na ebay nakupuju pořád, zrovna teď čekám jeden obal se sovičkama :)

    OdpovědětVymazat
  12. Větší rozměr fotek je super :). Na ebya nakupuju přes ségřinu kámošku :) Obaly jsou moc pěkné,nejvíc se mi líbí ten nalevo
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní17/8/14 11:15

    Ebay je môj najlepší kamarát! :-D z ebay-u stále niečo objednávam :-) tvoja zbierka krytov je naozaj skvelá.. jeden čas som na krytoch bola závislá a stále som si nejake objednávala ale odkedy mám nový mobil tak ešte nejak nebol čas :-/

    OdpovědětVymazat
  14. Hezká sbírka, já mám ráda tyhle barevné obaly. A na Ebay jsem jako doma :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ja som na ebay-i závislá, už ani nespočítam tie všetky obaly na mobily a tablety, ktoré som si tam nakúpila. To sú práve moje obľúbené kúsky na nákup a potom samozrejme kozmetika, šperky, občas oblečenie :P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. dá to hodně úsilí odolávat ebay :D divím se, že mám doma teprve 3 kryty! ty ceny jsou fakt báječný a o těch designech asi nemluvím :)

    OdpovědětVymazat