05.08.14

Letní péče o pleť

Hezký večer moji milí,
pokud máte chuť přečíst si menší povídání o tom jak v létě pečuji o svou pleť, hurá do toho! Jak je již na první pohled zřetelné, na plné čáře u mě vede Bioderma. Čas od času vyzkouším něco nového, ale tahle značka je mou stálicí. V závěsu stojí ještě polská značka Ziaja. Všechny výrobky, o kterých bude dnes řeč, mám otestované pomalu od hlavy až k patě. Doufám, že se vám dnešní příspěvek bude jedině líbit.

l) Ziaja krém pod oční okolí
Bioderma je dnes značně v převaze, tudíž dávám první slovo Ziaje, která je v oslabení. Již před časem jsem o tomto krému psala. Celkem dost mi vyhovoval a od té doby se nic zásadního nezměnilo. Krém je střední konzistence, dobře se vstřebává a slouží přesně tak jak má. Navíc oceňuji i praktické balení s aplikátorem. Příjemná, nevtíravá vůně je jen dalším z bonusů. Na letní období je tento výrobek zcela ideální, neboť není přehnaně hutný a o pokožku v oblasti očního okolí šetrně pečuje. Já osobně si jej nemohu vynachválit.
2) Sébium Hydra Bioderma
Sébium Hydra pro mě představuje ten nejlepší noční krém od sluncem. Je dostatečně hutný a hydratační, takže pleti poskytne tu nejlepší péči, jaká je na noc rozhodně potřeba. Samozřejmě ho můžete používat i jako denní krém. Já osobně bych však připomínala spíše chodící zrcátko, tudíž volím mnou zmíněnou první variantu. Pro někoho kdo má spíše sušší typ pleti bude vhodný určitě i jako denní krém.To už je zcela na vás, rozhodně ho však vyzkoušejte, ideální i pro problematickou pleť:-).
3) Sébium Mat Bioderma
Tohle sébium pro mě představuje vážně jeden z top produktů, které se mi kdy dostaly pod ruku. Používám ho jako denní krém a bez starostí rovnou jako bázi či krém podkladový. Pleť je ve finále skvěle hydratovaná, vyživená a především ztrácí lesk, což mě přes léto čas od času trápí.
4) Sébium Gel moussant
Na závěr nesmíme zapomenout i na nějaký ten čistící gel. Sébium gel moussant rozhodně chválím a dávám palec nahoru. Pleť skvěle vyčistí, zbaví nečistot a případného vysušení se bát nemusíte. Vůni bych ohodnotila jako takovou spíše neutrální, což je pro Biodermu celkově typické. Navíc všechny zmíněné výrobky se nebojím doporučit i na citlivější či problematičtější typ pleti.

Jaké výrobky používáte v péči o pleť vy?

 Pište, piště a mějte se krásně, V. ♥!

20 komentářů:

  1. Bioderma je dobrá značka, taky jsem od nic pár věcí měla. Od Ziaja mám moc ráda jejich krémy na ruce, měla jsem i krémy na obličej ale vždycky jsem se po nich osypala :/. Já používám denní krém od Urban Veda, tonikum Douglas, čistící pěnu od Neostrata a oční krém Biotherm :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Biotherm mě také poměrně láká, musím jej konečně vyzkoušet, díky za tip :-)!

      Vymazat
  2. Od Biodermy jsem zatím vyzkoušela pouze dva produkty (které teď aktuálně používám), a to micelárku a sérum, obojí také od řady Sébium. A musím říct, že obojí jsem si strašně oblíbila a rozhodně plánuji další výrobky od Biodermy. :)
    http://jeanne-s-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Biodermu v poslednej dobe zbožňujem, najmä Pore Refier, ten odporúčam na 100% krásny produkt:) a ten očný krémik už zháňam v drogérke nejakú tú dobu, ale stále je vypredaný:/

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. ten krém mat mě moc nematuje :( daleko více mě matuju ze stejné řady AKN; ale i ten už mi přestává stačit, po 3 baleních už to nějak není, co to bývalo, jinak ten mycí gel jsem měla ve velkém, právě jsem ho dopotřebovala, ale asi se k němu někdy zase vrátím, byl kvalitní a ve slevě - velká balení za cenu malého

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu ne ? :-( Já za něj mohu dát ruku do ohně, ale kdo ví jak bude účinek vypadat po 2-3 balení, jak píšeš :-).

      Vymazat
  5. Anonymní6/8/14 11:21

    Zrovna hledám nějaký noční krem,takze to vypadá,ze Sebium Hydra bude jasna volba. Navíc kdyz mám sušší plet :-) jesteze te "mam",Vendulko ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlatá Terezko, takové komentáře vážně dokáží potěšit ♥!

      Vymazat
  6. Já mám právě krém z Avonu a čistíci gel z Oriflamu :) a jsem spokojená. Tyto výrobky jsem zatím nezkoušela
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Biodermu miluju! Používám ten Sébium gel a pak Atoderm krém a nedám na ně dopustit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Z řady Sébium jsem měla micelárku, která mi vůbec nesedla. Pak mám ještě Global a AKN krém, ale pořád ještě nevím, co si o nich mám vlastně myslet. Momentálně testuji micelárku, krém a sérum z řady Hydrabio. Bohužel se mi zdá, že micelárka trochu lepí a na čištění mé pleti nestačí. Jinak jsem si v poslední době zamilovala olej Lemon Tea Tree od Saloos. Dávám si ho každý večer na vyčištěnou a navlhčenou pleť a je super. Překvapivě se po něm nelesknu jak zrcadlo, pleť vyživí a zároveň se mi po něm netvoří akné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak o tomto zázraku od Saloosu slyším poprvé a myslím, že za vyzkoušení rozhodně stojí, děkuji :-).

      Vymazat
  9. Anonymní6/8/14 17:28

    Biodermu mám také a přesně i to sérum které máš ty Vendul :3 a jsem s ním také docela spokojená :D
    Teď mám krém od Balei :D a čistící vodu od Avonu,která také není vůbec špatná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem hned dvě :-). Od Balei jsem zatím žádný krém na obličej nezkoušela, což bych možná mohla změnit.

      Vymazat
  10. Tyto produkty bych ráda vyzkoušela ! :)

    Můj blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  11. Po Sébium Hydra sa určite porozhliadam, vyzerá veľmi sľubne. :)
    Fashion Happenss

    OdpovědětVymazat
  12. Tieto produkty určite vyskúšam :) http://vikistyle7.blogspot.sk/ vzájomné sledovanie? ja už ťa sledujem :)

    OdpovědětVymazat
  13. krém a mycí gel mám od La Roche-Posay, přijdou mi mnohem lepší, ale micelárku Sébium bych si chtěla znovu koupit :)

    OdpovědětVymazat