17.07.14

Letní krémování 4 krát jinak

Krásný středeční večer vám všem,
jelikož mě dnes popadla doslova tvořící nálada, rozhodla jsem se s chutí pustit do nového článku. Tentokrát se vás pokusím nalákat na mé letní hydratační favority. Myslím, že k teplému počasí, sluníčku, vodě a relaxování budou parádně pasovat. Tak se do toho pusťme ♥.

1) Dermacol Aroma Ritual
Můj oblíbenec číslo jedna. V kokosové vůni si docela lebedím a druhou vyzdvihující věcí je báječná hydratace. Tělové mléko obsahuje kokosový olej. Celkovým výsledkem má být intenzivní hydratace pokožky, regenerace i výživa. Všechny zmíněné body výrobek rozhodně splňuje, tím pádem jsem z něj maximálně nadšená a doporučuji dál.

2) Balea Mango Mambo
Když se vysloví název téhle značky, obvykle mi naskočí jedna výstižná věta. Za málo peněz hodně muziky. Ano, přesně tak bych výrobky od značky Balea ve většině případů ohodnotila. Tělové krémy společně se sprchovými gely a šampóny jsou již profláknutou klasikou, tudíž vás něčím revolučním tentokrát asi neoblomím. Myslím si však, že tahle povedená limitka za pár slov rozhodně stojí. Vůně bezchybná a hydratace se rovná takovému zlatému středu, na léto vřele doporučuji.

3) Balea Hawaii Pineapple
Do třetice tu máme ještě jednou výrobek od značky Balea, který však již v drogérii bohužel asi neseženete, jelikož ho mám od minulého léta. Jednalo se také o úchvatnou letní limitku. Balea však s limitkami rozhodně nešetří, takže se určitě můžeme těšit na něco nového.

4) Avon Orchid & Blueberry
Na závěr jsem si nechala jeden poněkud zajímavý objev. Spíše ze zvědavosti jsem se rozhodla objednat také jeden "katalogový" krém, který mě pozitivně vyvedl z míry. Vůni hodnotím opět na jedničku a hydrataci rovnou na jedničku podtrženou. Konzistence se po aplikaci okamžitě vsákne a zanechá pokožku příjemně hebkou. Samotný krém byl navíc v sadě ještě se sprchovým gelem a tělovým sprejem, což se mi zdá fajn třeba pro případ, že chcete mít všechno hezky sladěno.

Jaké hydratační krémy by jste doporučili na léto právě vy?
Mějte se krásně, piště a klidně přehánějte, jelikož se budu moc a moc těšit, vaše V♥

14 komentářů:

  1. Ananasovou Baleu jsem měla a byla super. )
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla také od Baley tu limitku a byla to úžasná vůně. Škoda, že ji už neprodávají.
    http://katerinazuzanakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Balea je prostě super! :))) A líbí se mi ještě krémy od Essence vánoční edice :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ten z Avonu jsem měla taky, akorát jiný :). No jinak já právě používám parfémovaný krém z Oriflame, je to už několikáté balení, akorát pokaždé jiná vůně a jsou skvělý - rychle roztíratelný, hydratují a ještě krásně voníš
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadají úžasně :)


    PS: Ráda bych tebe i tvé čtenáře pozvala na svojí první GIVEAWAY:)
    http://lovies47.blogspot.cz/2014/06/giveaway-01.html

    OdpovědětVymazat
  6. Nemám ani jeden, za to v zásobě mám tělových mazadel až až...asi je budu muset poslat dál protože nejsem schopná to spotřebovat :/

    OdpovědětVymazat
  7. Také používám dva od Avonu a to konkrétně brusinkový a skořici s pomerančem:) Tento orchidejový jsem očichávala v katalogu a chci si objednat alespoň ten sprchový gel, protože ta vůně je úžasná:)

    OdpovědětVymazat
  8. S Baleou jsem taky ve většině případů spokojená :) momentálně používám nějakou limitku z minulého roku (tuším že Summer Glam), obsahuje hezké třpytky :)
    Řadu Naturals od Avonu jsem také dříve zkusila, ale za mě totální propadák. Musela jsem ze sebe tělové mléko smýt ještě dřív, než se stačilo vsáknout. Hned po nanesení mně začala svědět pokožka, možná že jsem měla nějakou alergickou reakci, jinak nevím... U sprcháče ze stejné řady to bylo v pohodě :)
    Jinak potom když mám hodně vysušenou pokožku, tak používám Mixu nebo občas Neutrogenu, ty mě vždycky zachrání :D

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní18/7/14 15:29

    Mám od Avonu celou sadu s borůvkou a je to naprosto úžasná vůně, stejně jako s třešňovým květem.

    OdpovědětVymazat
  10. Ja som si nedávno kúpila Mangový sprcháč z Baley, jedna báseň:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Balea má ty limitky super, hlavně co se obalů týče.

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní23/7/14 14:07

    Jojo :3 balea mám taky ráda :)) mám úplně samé tělové mléko akorát s vůní melounů :3

    OdpovědětVymazat
  13. Na ruky momentálne používam Dermacol hrozno a limetka (síce je to telové mlieko, ale nevadí) a naozaj pekná vôňa. Keď som si v obchode vyberala nevedela som sa rozhodnúť. Všetky voňajú tak prirodzene a pekne.
    Na telo používam (teda skôr len na nohy) kokosak a od pása vyššie Bioderma opalovák.

    OdpovědětVymazat