05.07.14

Good time (Crete)

Po cca týdnu naprosté neaktivity jsem zpět v plné síle a s plnou dávkou inspirace :-). Články mám již promyšlené snad na tří týdnu dopředu a možná vám udělá radost fakt, že budou tentokrát striktně dané. Tudíž budete mít přehled o tom, co se v určitý den zveřejní. Nějaké to překvapení si však určitě ponechám. Pro dnešek jsem se rozhodla zveřejnit takové menší povídání společně s mými nejoblíbenějšími fotografiemi, které jsem během uplynulých dnů udělala :-). Ti, kteří mě sledují například na Instragramu, většinu určitě již zahlédli (nick na sebe vám hodím dolů).

To nejlepší jídlo, prostředí, společnost, zábava a na obrázcích také coffee time společně s mou oblíbenkyní Petrou N. Nebudu lhát, že bych se do tohoto ráje vrátila nejraději znovu, ale povinnosti také čekají. Jinak musím říci, že řecká kuchyně zůstává nadále jednou z mých nejoblíbenějších.
Rozhodně velikým zážitkem pro mě byla návštěva akvária, kde jsem na vlastní oči konečně mohla spatřit i mnou obdivovaného žraloka písčitého.
Mé kroky vedly hned na letišti samozřejmě i do mnou opěvované VS. Kupovat jsem si nic původně nechtěla, ale jelikož na většinu sortimentu se vztahovala sleva 30 procent, dalo se jen stěží odolat a nějakou tu maličkost jsem si přeci jen odnesla. Tím pádem v brzké době můžete očekávat recenzi.
A na závěr srdíčko pro vás všechny ♥! Mějte se moc krásně a já se pomalu, ale jistě pouštím do nových článků v podobě líčení, outfitů atd. Následující pořadí i s tématickými okruhy se dozvíte již brzy, stačí sledovat facebook! Kde se mimochodem včera konečně i vyhlašovala GA.

Jak si zatím užíváte prázdnin vy?

Glamour and beauty na facebooku- ZDE
Instagram- vendelin6

12 komentářů:

  1. Máš krásné fotky, to akvárium mě naprosto uchvátilo, na žraloka bych se také moc ráda podívala.
    Moc se těším na články které si pro nás přichystáš :) hlavně na líčení a nesmím zapomenout podotknout, že Ti to velmi sluší Vendulko :) určitě sis to báječně užila.

    OdpovědětVymazat
  2. krásné fotky, Vendulko! :) určitě ses měla krásně, fotky mluví snad za vše. Mě čeká dovolená až na přelomu července a srpna, ale co ti budu povídat, těším se už teď :) Na recenzi o VS se těšíííím!!!! :)
    Zvu tě na giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Na fotce s černým tílkem a mint sukýnkou ti to moc sluší! Určitě sis to skvěle užila. Těším se na outfity!

    OdpovědětVymazat
  4. krásne fotky a s tým jedlom si spravila chute :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. muselo to tam být krásné :)

    OdpovědětVymazat
  6. Opět dokonalé fotky! :))) Je vidět ze sis to tam užila :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásné fotky :), hned bych jela taky

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné fotky, Kréta je prostě nádherná, o tom žádná :)
    Nejradši bych se také vrátila, jedla znovu to jejich nejlepší jídlo a bavila se s tak milými lidmi :)

    OdpovědětVymazat
  9. To vypadá báječně, hned bych taky jela :)

    OdpovědětVymazat
  10. sledovala jsem fotky na Instagramu a tiše jsem záviděla :) řecká kuchyně je skvělá a Řecko jako takové mám moc ráda. naši tam jezdí na dovolenou každý rok, už ani nechtějí jinam.

    OdpovědětVymazat