22.06.14

Kosmetický wishlist

Víte, co tu již pěkně dlouho nebylo? Vy, kteří tipujete právě wishlist, máte pravdu. Již dlouhý čas tu nebyl žádný seznam kosmetických a jiných přání. Tentokrát se zaměříme čistě na dekorativku, jelikož zrovna v tomto směru mám vybraných několik věcí, které si třeba jednoho dne pořídím.  Zatím budu moc ráda za vaše postřehy, popřípadě zkušenosti se zmíněnými výrobky :-)!

l) Milani Powder Blush - Coral Cove
Určitě se budete divit proč mám v koláži uvedenou tvářenku Cheek Poop od Clinique, ale bohužel jsem Coral Cove od Milani (na Polyvoire), kde vždy tyhle koláže tvořím, nemohla najít. Tahle řada od Clinique mi svým vzhledem přišla dosti podobná právě mnou opěvovaným tvářenkám od Milani, které se taktéž pyšní roztomilým rozkvetlým designem. Pigmentace, výdrž a na vše ostatní slyším samé chvály, tudíž jsem se rozhodla do Coral Cove jít. Jediným problém je, že jsem ji snad na žádném českém eshopu neviděla na skladě. Tudíž pokud má někdo z vás tip, kde právě tuto variantu zakoupit, sem s ním ♥!

2) theBalm- Nude paletka očních stínů
Má vůbec cenu tuhle krásu komentovat? Jak jsem ještě před nedávnem tíhla k Naked 3, můj zájem tak trošku opadl a směřuje spíše k této krásce od theBalm. Na této paletce mě hned zaujalo originální a nápadité balení, které je dle mého názoru prostě božské a zaujme vás opravdu již na první pohled. O to víc jsem byla okouzlená při pohledu na jedno líčící video Péti z Lovelyhair, která pomocí těchto stínů vykouzlila úžasný look alá Kim Kardashian. Dále je tahle paletka populární také například u mnoho zahraničních blogerek a já si na ní brousím zoubky také.

3) theBalm- Bahama mama- Bronzer, stíny a konturovací pudr v jednom
I v tomto případě mě inspirovala především Peťa v jenom ze svých líčících videí. Kvalitní bronzer sháním opravdu již dlouho a kdy jindy si je pořídit než-li na léto? Dříve jsem ho bez povšimnutí opomíjela, ale poslední dobou si bez něj líčení nedokáži snad ani představit.

4) Milani- Podkladová báze pod oční stíny
Haha, až teď jsem si všimla, že tu máme dneska takové duo theBalm + Milani. Upřímně řečeno se tomu z jedné strany vůbec nedivím, jelikož obě značky mě již pěkně dlouho lákají. Zkušenost zatím s ani jednou nemám. Třešničkou nakonec je báze pod oční stíny, která si tu také místo našla.

Co by se objevilo ve vašem pomyslném wishlistu ?

Piště, piště, budu se moc těšit! Mějte se krásně a užijte si zbytek dnešního dne, vaše V. ♥

15 komentářů:

  1. Tak celou polovinu věcí máme stejnou :) Taky si brousím zoubky na theBalm věci, obzvlášť na tu paletku :) Ještě jsem teda chtěla paletku od Bobbi Brown Rich Chocolate, ale bohužel to byla limitka (a přitom to byla paletka přímo šitá na míru mně...). A ještě se tedy rozhoduju, jestli do finálního souboje s TheBalm vyzvu Chocolate Bar od Too Facer, ale tam se mi nějaké barvy nelíbí, tak nevím. Ten bronzer je naprosto boží, tam není třeba slov... Jestli si ty věci koupíš, určitě je nezapomeň vyfotit a dát na blog! :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bobbi Brown je další značkou, kterou bych do budoucna určitě moc ráda vyzkoušela :-)! A jinak určitě nezapomenu Hedvičko ♥!

      Vymazat
  2. Paletka s emi velice líbí :)))


    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tvářenka od Clinique je nádherná, ale když jsem ji viděla na živo.. Odradila mě cena/velikost. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. po tej tvárenke už dávno pozerám, ale tá cena ma odrádza. Ale Milani môže byť skvelou lacnejšou náhradou.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám teďka úplně The Balm manii a chtěla bych od nich vše :))
    Jinak tvářenku mají pořád skladem tady http://milanicosmetics.eu/zbozi/produkt-381/milani-cosmetics-tvarenky-milani-coral-cove.html

    OdpovědětVymazat
  6. No já mám teďka kosmetickou stopku, protože nevím, co dřív začít spotřebovávat :D

    OdpovědětVymazat
  7. od theBalm se mi moc líbí rozjasňovač :)

    OdpovědětVymazat
  8. Bahama Mama vypadá božsky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Beriem všetko okrem bronzeru. Pri mojej šikovnosti by som sa vygebrila ako mŕtvolka.
    Ale s tou bázou si sa mi trafila do wishlistu, aj ja ju tam mám. Tak hádam sa mi raz pošťastí :)

    OdpovědětVymazat
  10. The Balm doporučuji, mám už hodně věcí a spokojenost. Milani se s Clinique přeci jen srovnat nedá, tvářenky mám od obou. Ne, že by byla ta od Milani špatná, to vůbec, ale je to jiná liga. Mmch, ta cliniqueácká neubývá. Kdo nestihl čoko limitku od BB, může kouknout na limitkovoz paletku od EL (Bronze Goddes). Koupila jsem ji v akci minus 25% plus dárek plný balení řasenky a čvachtám si blahem, je skvělá. Plná cena je ovšem brutus.

    OdpovědětVymazat