17.06.14

Cien, kvalita za pár korun

Hezký večer,
s recenzemi týkajících se péče o vlasy si jen tak nedám pokoj. Tohle téma je pro mě totiž opravdu maximálně lákavé, tudíž s oblibou zkouším nové a nové vlasové přípravky. Před časem jsem se rozhodla otestovat vlasovou kosmetiku, která je k dostání opravdu za pár korun. Jelikož mnoho z vás doslova pělo chválu na šampóny od Cienu, rozhodla jsem se skočit do Lidlu a pustit se také do testování.

Jak jsem zde již mnohokrát psala, mé vlasy bych ohodnotila jako rychle se mastící, tudíž si je musím opravdu mýt ob den či dokonce každý den. Dlouho jsem hledala nějaký kvalitní šampón, který by byl určen pro každodenní používání a přitom by byl k vlasům šetrný. Poměrně dost jsem si vychvalovala šampón od Aussie Volume, který i nadále zůstává mou jedničkou, ale do těsného závěsu bych zařadila právě zástupce od Cienu. Ten je však podstatně levnější. Jak je možné, že právě Cien předběhl i výrobky, které jsou třeba hned 4 krát dražší ?

Musím se přiznat, že zpočátku jsem šampónům nedávala zrovna velké šance. Konzistence i vůně se podobá spíše nějakému klasickému sprchovému gelu, ale výsledek je docela překvapivý. Druhá varianta s extrakty z ovoce však voní přímo úžasně. Po aplikaci jsem se dočkala perfektně umytých, lesklých a nadýchaných vlasů. Takový výsledný efekt bych si představovala opravdu po každém umytí. Věřte nebo ne, ale po vyzkoušení některých šampónů jsem spíše vypadala jako bych si vlasy nemyla snad měsíc. A co se Cienu týče, to nejlepší jsem si nechala nakonec. Balení 500 ml pořídíte za 33 Kč, což je celkem paradox vůči ostatním mnohem dražším značkám, které naopak nestály třeba za nic. Stihla jsem však řádně otestovat pouze první "zelenou" variantu, na tu druhou se teprve chystám.


Jaká je vaše zkušenost s šampóny Cien?

Doufám, že se vám dnešní recenze líbila, mějte se krásně, vaše V.

15 komentářů:

  1. Od Cien jsem kdysi měla nějakej obyč šampon v modrobílým balení a vím, že byl děsně super, ale už ho zaboha nemůžu sehnat, tak nejspíš zkusím ten oranžovej, ovocný věci mám ráda :)
    LB

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem na vlasy taky hodně ujetá a zkouším všechno možné. Mastí se mi taky dost rychle, dá se to vydržet dva dny, ale abych měla dobrý pocit, tak si je myji denně. Naopak pokud nikam nejdu, snažím se mytí omezit. Nic od Cien jsem ještě nezkoušela, vlastně ani nemám Lidl někde poblíž. Ale kdybych se do nějakého náhodou dostala, zkusím si vzpomenout :)

    OdpovědětVymazat
  3. Cien má obecně celkem fajn věci ;-) Šampony jsem teda ještě nezkoušela, ale nikdy neříkej nikdy :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jak dopotřebuju svoje produkty, chci taky ozkoušet značku Cien, protože fakt hodně lidí si ji chválí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super recenze, Vendulko :-) Já osobně momentálně používám šampon Cien Provitamin shampoo Volume & Style. I když jsem vyzkoušela hodně šamponů, snad s žádným jsem nebyla tolik spokojena, jako právě s tímto :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem od nich zkoušela pouze kondicionér a byl výborný, nádherně voněl, jak žvýkačky :) !
    A ještě bych od nich mohla doporučit intimní mýdlo :) které mám opět v zásobě.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to díky za tip! :)) Protože tento šampon je přesně pro mě :) Zajdu pro něj :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ja ich planujem skusit tak som zvedava :)

    Pozyvam na dvojitu SALLY HANSEN giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám od Cien takový růžový, asi taky za 30kč a je naprosto božský! :) Mám nadýchané vlasy, lesklé a vydrží klidně i čtyři dny.
    tonyhumble.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Jojo, Cien mám ráda. Nikdy nezklame. :)
    Super recenze. ;)

    OdpovědětVymazat
  11. šampony od Cien jsem ještě nezkoušela, trochu se toho bojím, ale teď po nich asi sáhnu! :) jinak od Cienu už pravidelně kupuju pleťvou vodu, odličovací tamponky a úžasné tělové máslo v nádherné dóze :)

    OdpovědětVymazat
  12. já jsem k této značce pořád tak nějak skeptická přitom na ni čtu v poslední době velmi dobré recenze. no... budu se muset přesvědčit sama :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten mangový jsem nedávno koupila taky, nekouše mě po něm hlava jako po jiných šamponech, ale zatím nevím, jestli k mým sušším vlasům půjde. Projde testem až dopotřebuju ostatní rozdělané šampony.

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní30/6/14 12:50

    A taky vyhrál mezi objemovými šampony myslím první místo v D-testu :))

    OdpovědětVymazat