21.05.14

Novinky v mém šatníku a kosmetice za poslední měsíce

Jelikož tyhle typy článků patří stále k těm nejoblíbenějším, rozhodla jsem se asi po 2-3 měsících hodit sem takovou menší aktualizaci toho, co nového jsem si pořídila do svého šatníku a kosmetické sbírky. Tak či onak se již nějaký čas snažím nakupovat opravdu především věci, které považuji za "potřebné" (sem tam si však ráda udělám radost i něčím méně potřebným, to nepopírám). Věci, které mi třeba nepadnou nebo se je rozhodnu z nějakého důvodu vyřadit, pravidelně přidávám na votočvohoz. Po zkouškovém chystám další velkou aktualizaci :-)!

Oblečení

Nezbytnosti jako jsou topy, trička a halenky mi v šatníku scházely snad ze všeho nejvíc. Červená krajkovaná halenka z Pimkie mě zaujala hned na první pohled a navíc byla ve slevě, takže nekupte ji. Dalším "povinnou" koupí bylo černé tričko z H&M, které je z velmi příjemného a elastického materiálu. Na zádech je navíc rafinovaně vykrojené a hodí se téměř ke všemu, cena 129 Kč. Sleva padla i v případě na krajkované tričko z Camaieu tělové barvičky. Třešničkou nakonec je kanárkový top, který jsem si k mé oblíbené džínové bundě prostě musela pořídit.

Této nádherné pastelové sukýnce nešlo odolat, je sice elegantnějšího rázu, ale na léto nebo třeba na zkoušky v kombinaci se sněhovou halenkou bude skvěle pasovat, pořízena z H&M. Další radostí jsou jednoduché šaty na léto z Terranovy.

Pohodlné tepláky s nižším sedem ať už do posilovny či na domácí pohodu z NY + černé jeggins z Pimkie. Šátek je pro změnu z Manga a brýle z NY (doufám, že mi tyhle aspoň chvíli vydrží).

Obuv + doplňky

S obuví jsem to tentokrát možná malinko přepískla, pořídila jsem si totiž hned 2 nové páry bot. Semišové boty na klínku byly mou vysněnou nutností na jaro/ léto a zároveň i na zkouškové. Černé balerínky jsem si až do poslední chvíle pořizovat nechtěla, měla jsem totiž naprosto identické jen v šedém odstínu (určitě si je moc dobře pamatujete hned z několika outfitů). Balerínky jsem však měla již několik let a další nápor již bohužel neunesly a jednoduše se rozpadly a jelikož byly vážně výborné, rozhodla jsem se pro koupi naprosto stejného typu- H&M.

Bižuterie

                                                  Řetízek i náramek- Lindex.
Kosmetika

O CC z Bourjois jsem Vám již psala. Čistící gel od Biodermy a Sébium ze zelené řady jsem si pořídila společně se ségrou, brzy čekejte nějakou větší recenzi na téma Bioderma. Dalším úlovkem, které jste tu již mohli kdysi dávno je šampón od Toni&Guy. A největším překvapením je pro mě šampón Cien, který jsem si pořídila za 30 Kč z Lidlu. Věřte, nevěřte, ale je vážně skvělý, určitě o něm napíši více. Jinak lak na nehty Rimmel London z limitky Rita Ora neukazuji také poprvé.

Aussie je pro mě stále jedničkou v péči o vlasy, tento balzám ve spreji si vážně zaslouží poklonu, je přímo báječný.

               Recenze na 123 Perfect od Bourjois zde, kosmetická taštička je z H&M. K dispozici byla i v několika dalších provedeních.

Poukaz na vysněné štětce Hakuro jsem docela již na Vánoce, ovšem objednávala jsem si je až nedávno, jelikož některé typy nebyly poměrně dlouhý čas na skladě. Jinak však na štětce pěji samou chválu, jsou vážně úžasné - jemné štětinky, snadná aplikace, atd. Více se můžete dozvědět právě zde.

Co zaujalo ve výkladních skříních právě Vás?

Mějte se krásně, já pomalu, ale jistě směřuji opět zasednout nad školou, zkouškové je tu bohužel v plném proudu,. mějte se krásně, V. 

51 komentářů:

  1. Teda ty máš na slevy docela štěstí. Já tenhle měsíc utratila hrozně moc peněz :D Jaro je na nákupy vážně hrozný :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně řečeno se tomu sama divím :-D, doufám, že mě tímto ona štěstěna neopustí :-). Jinak tak to jsem jedině ráda, že neutrácím jediná :-D ♥!

      Vymazat
  2. najviac ma zaujalo to žlté tieločko :))) to vyzerá krásne letne :)

    OdpovědětVymazat
  3. Téééda, samý krásný kousky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vdaka tvojej recenzii CC kremu od Bourjois som si ho hned isla kupit :D Stetce vyzeraju super ... momentalne mam real techniques takze ine nepotrebujem ale ak nahodou tak si planujem zaobstarat Hakuro... uz dlhsie po nich pokukujem. Vela stastia na skuskach... mna uz caka posledna ale zato ta najzlozitejsia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu ?:-) Ani nevíš jak takové komentáře vždy dokáží potěšit! ♥ Doufám, že s CC budeš stejně spokojená jako já :-).

      Vymazat
    2. Musim povedat, ze som spokojna... presne to co som hladala ... makeupy mi poslednou dobou nerobia dobre.

      Vymazat
  5. Topiky jsou moc pekny, i tasticka:)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní21/5/14 16:41

    Super úlovky! Já se budu nakupováním odměňovat až v sobotu, pojedu do Brna. Už se tááák těším. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :-), jsem ráda, že existuji i milí anonymové ♥. Jinak co nejlépe nakup :-), věřím, že tam určitě vybereš!

      Vymazat
  7. ja nerada nakupujem, no tento týždeň ako keby sa s tým novým oblečením roztrhlo vrece :D kúpila som si asi 3 nové tričká, 3 páry topánok, 2 saká, 1 riflovú bundu a jednu vestu, 2 sukne a 1 rifle :D z dekoratívnej a telovej kozmetiky toho mám až až, zásoby do konca roka minimálne :D náhrdelník z lindexu je krásny :) a tie šaty z terranovy dúfam, že bude aj outfit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To moc dobře znám :-D, někdy mám z obchodů takovou nechuť, že od tama utíkám, co mi nohy stačí no a někdy je to přesně pravý opak. A jinak outfit určitě připravím, mám co dohánět :-)!

      Vymazat
  8. Nádherné kousky, moc se mi líbí trička :)

    OdpovědětVymazat
  9. semišove topqanky su fakt kráásne♥

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné úlovky :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní21/5/14 20:38

    Líbí se mi červená krajková halenka ♥ takovou bych taky chtěla.
    Šampon od Cienu jsem měla taky a je fajn, akorát jsem ho teda nikdy neviděla v takovémto balení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :-), jinak ten šampón je vážně úžasný, až jsem se divila.

      Vymazat
  12. Musím říct, že ta pastelová sukně je naprosto dokonalá. Jestli máš takové úlovky musím s tebou chodit nakupovat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Peťulko ♥ a jinak tak to abych konečně vyrazila zase jednou do Prahy!

      Vymazat
  13. samé hezké věci jsi pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  14. krásné věci Vendulko <3 hlavně ten žlutý top nemá chybu! už se moc těším, až jej ukážeš v outfitu :*

    OdpovědětVymazat
  15. Vendulko to tvoje new in je vždycky pastva pro oči, úplně jsi mě naladila taky jít něco pokoukat a pokoupit :-* Krásné věci, moc :)) Sukýnka je úžasná, a na slevy v Camaieu jsem se taky dívala, úžasné letní kousky tam měli :))
    Coffee with milk and two sugars

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Martinko ♥, musíme zase někdy spolu zaskočit do obchodů!

      Vymazat
  16. Všechny věci jsou nádherné! Obzvlášť mě zaujaly botičky , tenhle typ mám hrozně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  17. Sukně z HM a všechny topy bych rovnou zabavila :D Líbí se mi naprosto neskutečně, až se sama divím. Obvykle nesdílím příliš styl jiných bloggerek :D Tohle je asi porpvé, co bych si toho vybrala tolik i já sama :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé opravdu ?Tak to jsem moc ráda, že jsem dobře vybrala ♥, vážně mě to moc potěšilo, nepřijdu si totiž jako nějaké módní guru :-D.

      Vymazat
  18. Pekné vecičky. Tie balerínky by som brala, aj ja keďže leto je tu a ja mám len jedny, také športovejšie. Ale keď mne sa tak nechce nakupovať. Teda, aj by sa mi chcelo keby som v tých obchodoch u nás našla viac ako jednu peknú vec raz za sto rokov. :/ Ale zase ja si to vynahrádzam nákupom kníh a potom ich asi rozstrihám a ušijem si z nich šaty, aby som mala v čom chodiť :D
    Aj štetce vyzerajú dobre. Dokonca aj z obrázku vyzerajú tak jemnučko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jinak kolikrát můžu také celý den otráveně chodit po obchodech a nic si nevybrat :-D.

      Vymazat
  19. na tuhle kabelku z C&A si brousím zuby - je skvělá :)) jinak to psaníčko je krásný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, je fakt skvělá, doporučuji :-) ♥

      Vymazat
  20. Perfektní nákupy, klidně bych ti všechno ukradla :D Vtip, samozřejmě :)
    A k tomu šamponu Cien, četla jsem, že v nějakém testu si vedl mnohem lépe než jiné, dražší a známější značky. Taky ho chci zkusit, ale teď je na řadě Aussie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-D! Cien je vážně božský, brzy o něm napíší :-)!

      Vymazat
  21. Božská inspirace, dekuji:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec za co, to já děkuji za milý komentář ♥

      Vymazat
  22. Krásné věcičky Vendy. Moc se mi líbí všechny ty trika, halenky a topy. A sukýnka z H&M je parádní :) A tajně závidím Hakuro štětce ;) :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-may-2014.html

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymní29/5/14 18:31

    Ahoj :-)
    Prosím, odkud jsou ty semišový botky? Jsou nádherný :-) A zbytek nákupu taky :-D

    OdpovědětVymazat
  24. Super inspirace, Vendulko :-) Samé krásné věci! Něco obdobného, jako ten řetízek Lindex, jsem sháněla :-D tímto ti děkuji, už vím, kam vyrazit :-) :-*

    OdpovědětVymazat
  25. skvelý článok :) najviac sa mi páči sukna je nádherná :)

    http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat